eeth ark.lar sisin için kırmızıkız ın albümündeki resimleri çaldım we deşifre ediorm kırmızıyı aslında kırmızı deil o mawi eeth eeth yanlış duymadınıs mawi ehuehuehue :durdurun
ah cnm benim yaa grip de olmuş haline bak kıyamam yaa :durdurun
ah cnm benim yemekte bile uyukluo yaf ne uykucu bi kıs bu :durdurun
köpekle de pek bi haşır neşirler haywansewer olduu bu yaşta belliymiş baksanısa
kıs o nasıl uyumak öyle bacaını çıkaramican parmaklıın arasından ne de deli uyuyomuş heaa :saskin :durdurun
bak bak yaramas olduu bu yaşlarda belliymiş düşüp kırıcak biyerini :durdurun kırmızı çorabına da hasta oldum hani
ee zamanla büyüdü tabi hemde baya bi o kadar dedim çok yeme die
hay endamına boyuna posuna wurulduum canım benim hayranım sana :durdurun
bu sıcaklarda atmış hawusa kendini ohh
ee tabi hıslı yaşamanın sonucu çok çabuk yaşlanmış yaf :saskin göslüklerine bittim bu arada heaa
öpüorm cnm seni buyur intikamım sana :melek
eeth kırmızıkız ımıs ı da deşifre ettik :melek yanlış anlaşılmasın sakın sadece kendi aramısda bi şakadır bu esprileri abartıp malzeme çıkarmayın kendinise :saskin
ah cnm benim yaa grip de olmuş haline bak kıyamam yaa :durdurun

ah cnm benim yemekte bile uyukluo yaf ne uykucu bi kıs bu :durdurun

köpekle de pek bi haşır neşirler haywansewer olduu bu yaşta belliymiş baksanısa

kıs o nasıl uyumak öyle bacaını çıkaramican parmaklıın arasından ne de deli uyuyomuş heaa :saskin :durdurun

bak bak yaramas olduu bu yaşlarda belliymiş düşüp kırıcak biyerini :durdurun kırmızı çorabına da hasta oldum hani

ee zamanla büyüdü tabi hemde baya bi o kadar dedim çok yeme die

hay endamına boyuna posuna wurulduum canım benim hayranım sana :durdurun

bu sıcaklarda atmış hawusa kendini ohh

ee tabi hıslı yaşamanın sonucu çok çabuk yaşlanmış yaf :saskin göslüklerine bittim bu arada heaa

öpüorm cnm seni buyur intikamım sana :melek
eeth kırmızıkız ımıs ı da deşifre ettik :melek yanlış anlaşılmasın sakın sadece kendi aramısda bi şakadır bu esprileri abartıp malzeme çıkarmayın kendinise :saskin