Açılımı Destekliyormusun? Yoksa.....

Açılım Hareketlerini Destekliyormusunuz?

• Kullanılan toplam oy
    147
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerek yok diyenleri Van'a Şırnak'a Diyarbakır'a beklerim.
Kürt kardeşlerimin ezildiği bir Türkiye'de bu açılma gerek yok diyenlere ne denilebilir ki...

oldness ben de seni izmir e beklerim buyur gel gel de gör kadifekale de yamanlar da limontepe de gümüşpala da nasıl kaçak elektrik kullanıp sülük gibi yaşadıklarını gör..gel de gör güzelim karşıyaka da alsancak ta güzelya lı da göztepe de insanları (özellikle bayanlar tabiki) nasıl rahatsız ettiklerini gel de gör..neredeyse yuzde 80 inin kendi işini yaptıgını ve buna kimsenin karışmadıgını İNSAN oldukların da kimsenin bi laf etmedigini gel de gör..van a şırnak a diyarbakır a beklerim demişsin oralara gitmedim ama elazıg muş bingöl ve bitlis(ahlat ı)gezdim ve gördügüm şey şu idi tek dertleri İŞSİZLİK .kimsenin ezildigi hor görüldügü filan yok..(SÖZDE)AÇILIM NARA LARI ATACAGINA HÜKÜMET 8 YILDIR DOGU YA YAPMADIGI YATIRIMLARI DÜŞÜNSÜN İSTİHDAM SAGLASIN..

GECEN GÜN BAŞIMDAN GEÇEN Bİ OLAYI ANLATMAK İSTİYORUM İSTER İNANIR İSTER İNANMASSIN..

İZMİR LİLER BİLİR İKİÇEŞME LİGİ MEZARLIK BAŞINDAN OTOBÜSE BİNDİM İKİÇEŞMELİK YOLUNDAN EŞREFPAŞA YA GİTMRK İÇİN Bİ DURAK SONRA 16-17 YAŞLARINDA 3 ERKEK BİNDİ OTOBÜSE BENİM BULUNDUGUM ORTA KESİME GELDİLER KÜRTÇE KONUŞARAK SONRA Bİ BAKTIM BİRİSİNİN ELİNDE SİGARA OTOBÜSE BİNERKEN SAKLAMIŞ AVUCUNUN İÇİNDE (TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA SİGARA YASAK BİLİYOSUN) BEN UYARDIM İNSAN GİBİ BİRİSİ S...TİR LEN DEDİ BEN ÜSTÜNE YÜRÜYÜNCE ELİNİ ARKAYA ATTI BELLİKİ EMANET VARDI YANINDA DAHA SONRA OTOBUSTEKİLERDE TEPKİ GÖSTERİNCE 2 DURAK SONRA YÜKSEK SESDE KÜRTÇE KONUŞARAK İNDİLER OTOBÜSTEN İNERKEN DE CAMINA FİLAN VURDULAR..

AMACIM POLEMİK YARATMAK TARTIŞMAK KLAVYE DELİKANLILIGI FİLAN DEGİL SADECE ŞUNU BELİRTMEK İSTİYORUM KİMSENİN EZİLDİGİ HOR GÖRÜLDÜGÜ FİLAN YOK ŞU ANDA MAŞA OLARAK KULLANILIYORLAR BUNUN FARKINA VARMALARI LAZIM..BU DA EGİTİMLE OLUR OKULUN CAMLARINI KIRMAKLA OGRETMEN DÖVMEKLE OKULDAN KAÇMAKLA OLMAZ...

fener__lee kardeş zaten mesele ezmek ezilmek değil "biz aynı topraklarda aynı ülkü uğruna savaştık ve buna devam etmeliyiz" i anlatabilmek...kardeşiz deyip Erzurum'un doğusuna rahatsızlık duymadan geçebilmektir.

Kürtler başka topraklarda mı yaşıyordu bunca yıldır başka nüfus cüzdanı mı taşıyordu böyle saçma işler peşinde koşmayı bırakıcaklar bizi bölmenin yok etmenin yolları değil bunlar zaten bu kadar basit olsaydı 1890-1920 arası yok olurduk açılım muhabbeti nereye kaynadı tekel işçileri piyasaya çıkınca hemen gündem değişti balyoz çıktı başsavcı kapatma davası ile ilgili iddaname hazırlarken bunların hepsi ayak oyunu

kusura bakmayın ben doğuda öğretmenlik yapıyorum... buraya batıdan gelen hocaların büyük kısmı bir an önce batıya gitmek için fırsat kolluyorlar, buraya gelen hocaların %50 si aynen batıya tayin istiyor...işte ülkeyi ikiye bölmek bence budur...

türkiyenin başka önceliklere ihtiyacı var...

Sonuna kadar karsiyim. Kimse kürtcülük yapamaz. Neyin acilimi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri