Aç Kocadan SevgiLiLer Günü iLanı

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
"14 Şubat Sevgililer Günü" Bebek Yokuşu’nda bir apartmana ilan astıran M.Ö. hem eşine olan aşkını ilan etti hem de yemek yapmamasından dert yandı.

9865871.jpg

Sevgililer gününde eşine, “Canım karıcım seni ilk günkü gibi çok seviyorum, ama n’oolur artık yemek yapmayı öğren açlıktan ölüyorum! Biricik kocan M.Ö." yazan duvar ilanı ile seslenen M.Ö. ilan panosunu hazırlayan firmadan isminin gizli tutulmasını istedi.

Hurriyet

Karısının hışmına uğrayacak garibim benim.. =D

Harßi Mööymüş yani

Bi sonraki sevgililer gününü yanlız geçirir bu sığır :D

komikmiş... ii de neden kadından bekliyo? madem yemeklerini beğenmiyo kadının kendisi yapsın...

..єЯDєM..;4914262' Alıntı:
bir rivayete göre bu M.Ö bızım dr.mud muş =))

ulen sallıyon da destekli salla. Benim sevgilim bile yok :p

komikmiş... ii de neden kadından bekliyo? madem yemeklerini beğenmiyo kadının kendisi yapsın...

HakLısın cnm sonuna kadar hakLısın.. Zaten bende hep öLe düşünmusumdur.. Yanı kadın erkek eşit diye bağırıyorLar 1 günde bi yemeği erkek yapsın noLucak yanı.. Ben evLenmıs oLsam yapardım ya evet evet harbıden yapardım..:blushing:

MozoLe Miяach;4914286' Alıntı:
HakLısın cnm sonuna kadar hakLısın.. Zaten bende hep öLe düşünmusumdur.. Yanı kadın erkek eşit diye bağırıyorLar 1 günde bi yemeği erkek yapsın noLucak yanı.. Ben evLenmıs oLsam yapardım ya evet evet harbıden yapardım..:blushing:

:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

Çüşşşşşşşşşşş sendeeeeee :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

Kanka anlamadıgım Çocugu mu sen yapardın yemegı mı :p :p :p

..єЯDєM..;4914314' Alıntı:
Kanka anlamadıgım Çocugu mu sen yapardın yemegı mı :p :p :p

Kariyerde yaparım çocukta sanane oLum ?? =D

Geri