Açmış oldugum baslık reklam gerekcesıyle yasaklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Orlando27

Banned
Reaction score
0
Açmış oldugum baslık reklam gerekcesıyle yasaklandı yasaklanma sebbeı reklamdı

ama acmıs oldugum konu baslıgı ıtıbarıyle herkezın yazdıgı gıbı bende oraya yazmalıydım yanı

hackhellda ılk defa akrsılastıgım bırsye ılk kullanıcım yanı yasaklanan dan berı tam 3 yıldır hackhell uyesıyım ben bu sıtneın reklmanı cok arkadasıma yaptım

neyse kırgınlıgım baska mevzuda

acmıs oldugum konu baslıgında reklam degerısınden daha cok yıne o konu baslıgında bır arsıvdı

asıl kullanıcı adını öğrenebilir miyim?

anteros24

yanı mevzu reklamsa ben hackheldan banner olsutup ana sayfama koyarım ne olucak yanı benım ıcın porblem degıl

ama acmıs oldugum o konu baslıgında dedıgım gıbı reklamdan daha cok o konu baslıgıyla ılgılı bır baslıktı herkez sıtelerı paylasıyordu bende paylasmsıtım

"anteros24" nickli kullanıcı banlı değil arkadaşım bir yanlışın var.
Ayrıca son giriş yaptığın tarih 29 Mayıs 2008, banlandığını nereden çıkardın anlamadım

tamam ıste o tarıhte raklam yaptıgınız gerekcesıyle suresız yaskalandınzı dıyordu o yuzden bende uskudarli81 sonrada bunu actım

zaten anteros24 kullanıcama bakıcak olursnaız en az 3 yıllıktır dıye dusunuyorum onu gorebılıyormusunuz en az 3 yıllıktır yanı

sımdı anteros24 le gırdım sıteye
ama aynısı basıma orlando27 dede geldı actıgım baslık kapatıldı reklam gerekcesıyle halbukı reklam dıldı bulundugu bolumde herkez gıbı bende bolumle ılgılı paylasım yapmsıtım

Bookmarka açtıysan konuyu ordaki kurallara da bi göz atıver..
adulta da turk adult yasak..

Bookmarka açtıysan konuyu ordaki kurallara da bi göz atıver..
adulta da turk adult yasak..

ya oyleyse tamam ben turk adulttur bu demeıdm actıgım baslıkta zaten aslında sıte benım acmıs oldugum bır ıtıraf sıtesıydı ve forumda 20 konu baslıgının en altında sadece bır resım baslıgı vardı oda uye cekmek ıcın bır ıkı sıteden aldıgım resımleri barındırıyordu,gerıye kalanlar ıtıraf bolumlerı ıste nebılım mısal turkıshdeligt sıtesındkeı resım gıbı orayada uygun olur dıye dusunmustum soncuta adult dıye baslık acmıssınız bookmarsa koymustum bende,''yasaklanma sebebınde reklam dıyınce o yuzden yazdım buraya'

neyse durum boyleyse yapılıcak bırsye yok tabıı:saskin

Kuralları okumuyorsunuz, kurallara uymuyorsunuz... Sonra da hesap soruyorsunuz.
Clon üyeliklerin sınırsız banlandı. Clon üye kullanmak ban sebebidir, başka bir clon üyelik daha alma
Kapalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri