ağanın vasiyeti

menejer66

New member
Reaction score
0
yavrularım benim artik bi ayagim çukurda sizide bunun için çagirmişem böyüg oglum haso sen gılarnet aşiretinin ve ailenin reisisen onun için gardaşların ve bizim aşiretin sitesi tüm hosutlar siye emanettir tıruva eşeklerine vorumlara solcannara vürüslere diggat edesiiiz avas bek işe yarami şimdilik bitdefeden fepırot gullanirek emma ilerde siz neparsiiiz orasiye garışmam
efgılavye aşireti nin sitesini hach etmişem kanlarını almah için her yolu deneyecegler sitemize sahap çıhasiiiz
garavürüs aşireti rahmetli bubamın sitesini hacg etmişti ben saglıgımda çoh denedim emma adamlar işi sıhı dutiler hem garsperiki hemide ayımi domuzmi oga benzer bi hayvan antivürüs gullaniler oda yetmimiş gibi surekli iiipee lerini degiştiriler ortanca oglum sülo bu görevi saga verirem ne yap et onların sitelerini hacg et ganımızı yerde goma
hotmeyil aşireti ile hep eyi geçinmişek zaten gendileriyle yerel ag uzerinden bagliyah sizde bu minval üzere devam edesiiz
miresime gelince böyük oglum haso sana gılarnetaşireti@hotmeyıl.com gılarnethüsmenaga@hotmeyıl.com meyil adresleriii saga bırahirem ortanca oglum hüso sanada üye oldugum tüm forum sitelerini oyunsitelerini şifrelerini bırakirem küçük oglum sülo bilirem sen bana çekmişsen onun içun sanada cibildaharvat.com ve arabeniyebeni.net adreslerinin üyeligini bırahirem hepiiize eyi forumlar

Lütfen bölüm kurallarını okuyalım. Konuda resim olacaksa bu en az 2 olmalıdır. Düzenlenmelidir...

hocam super olmus yaf ozellikle cibildaharvat.com ve arabeniyebeni.net bayıldım eline saglık. emege saygı thanks

aganın format yiyesi gelmiş , bi format yidimi bişeyciği kalmaz..............

Geri