AŞK sizce ne demek, AŞK size neyi çağrıştırıyor?

-HaKiKaT-

Altın Üye
Reaction score
0
AŞK sizce ne demek, AŞK size neyi çağrıştırıyor?

benim cevabım:

aşk bence tarifi olmayan ancak ve ancak yaşanıldığında anlaşılan ve acı veren birşeydir aşk öyle bişeydirkiii ummadığın bianda ummadığın biyerde karşına çıkabilir.

Bana çağrıştırdıkları sevdiğim kız

aşk bir çaya ßenzer,ßizim gißi farkirLerde çayı şekersiz içer :p

aşk araba sürmeye benzer.. ulaşmak istediğin hedefe gidinceye kadar adrenalindir.. ulaştığını anladığın an sevinç verir.. ulaştığın an yeni hedefler yaratıp o adrenalini tekrar tekrar yaşamak istersin.. kaza olanağı büyüktür.. tecrübe ister..'! ne güzel yazdım bee:)
sizcede doğru değilmi?

aşk die bişe yoktur....gönül eglendirmek diyebiliriz ona:D

bu yoruma güleceksiniz :D belki ama bana hep orhan gencebayın benim adım aşk parçasını çağrıştırıyo üstat çok güzel tarif etmiş ve yorumlamış :clap :clap :clap

A$K===PARA
Paran Warsa A$KıN WaR

25s99g0.gif

Ask

ask GOZ YASIDIR.GÖZLERDE BASLAR ve kalplerde sona erer.

Bence 2 tane aşk vardıe:ilahi aşk ve vatan aşkı onun dışındaki aşklara ya da kendini aşık zanndenlere en güzel cevabı Hz. Mevlana varmiştir" Şehveti aşkla karıştırmayın zira öle olsaydı "eşşekler" dünyanın şahı olurdu...( Çünkü wn şehvetli canlı odur)

ne ifade ettiği önemli değil. onsuz daha mutluydum.

bi aralar bi kıza aşıktım oda ben seni arkdşım olarak görüom dediydi bişe diyemio insan tabi 2 sene geçti hala bişeler var bende şimdi biri bişe dese aşkla ilgili örneğin siz:D size cvbım aşk maşk yalan işler azcık karın doyuran işlerle uğraşın derim ama bende bu düşünceme yenik düşebilirim yani aşk adamı saptırır :D

Geri