Aşık olanlar korkmayın ... .!!!

Warn:nG

New member
Reaction score
0
Yapılan bir araştırmaya göre aşık olan bir insanın vücudunda bir hormon salgılanıyormuş ve en az 5 ay en fazla 5 yıl vücutta kalıyormuş.Yani demeyin ben bu kızı unutamam diye

eee :) hadi bakalım asıklar vurun saza yanı yorumlayın yahu dogrumudur .

Ne demek istediğini anlamadım desem çok doğru olur...

yorumlarınız saglık ıle ılgılı olsun pls ....

ben 3 yıl dıe bılıodum uzamıs demek ki ;)

warn:ng arkadasım konu ile ilgili olarak bizlere kaynak yada küçük bir bilgi demeti sunabilirsen iyi olur .. çünlü biliyorsunuz ki sağlıkta konu her ne olursa olsun ciddiyet ister kulaktan duyma bilgilerle sağlık üzerine atıp tutan tek toplum sadece bizis galiba .. onun için konumuzu biraz bilimsel bir platforma tasımakta yarar war .. konu ile ilgili kaynak eklenmesi için bir günlük bir süre olsun .. bilgi gelmezse konuyu gönderelim arkadaslar şimdiden ilgi ve alakanız için tşkler ..

Kusuruma bakmayın arkadaslarım ya bu haberı ben zaman gazetesinde okumustum ve aklımda kaldıgınca ıletmek ıstedım alıntı felan yapmadım . benım kendı okudugum bır yazıdır bu ve kaynak zaman gazetesidir bırde bu arastırma amerıka bılım adamları tarafından yapılmıstır .... :eek:

umarım yeterınce ıstedıgınızı yerıne getırebılmısımdır.

bu konuyu her telden bolumune acsaydn belkı daha ii olurdu saglıkla bi ilgisi yok en azndan yormlar ole deil...

qyner' Alıntı:
bu konuyu her telden bolumune acsaydn belkı daha ii olurdu saglıkla bi ilgisi yok en azndan yormlar ole deil...

yorumlar ole olmadı maalesef ama :( ama ıcerıkde saglıkla ılgılı seyler var.

evt evt aşık olanlar 5 ay ile 5 sene arası kuş gribi olmuolarmıışş mıış ta muşş

Warn:nG' Alıntı:
yorumlar ole olmadı maalesef ama :( ama ıcerıkde saglıkla ılgılı seyler var.
sen o mayetle acmsn ama pek acıklama yoq konu hakknda barbazulanında dedigi gibi...pekı bu 5 sene ıcerısnde atıorm 3 uncu senedesn + baskasna asık oldn dıelm nolcak ozmn...dıerı aradamı kaynıor...

qyner' Alıntı:
sen o mayetle acmsn ama pek acıklama yoq konu hakknda barbazulanında dedigi gibi...pekı bu 5 sene ıcerısnde atıorm 3 uncu senedesn + baskasna asık oldn dıelm nolcak ozmn...dıerı aradamı kaynıor...

yahu nıye bu kadar ustume gelıyorsunuz :) ben sadece okudugum bır yazıyı sızlerle paylasmak ıstedım ne bıleyım ben qyner 3. senede baska bırıne asık olursan ne olur ... :eek:

aman ya kim bilecek ozmn...???(:)

Geri