aşıklar buraya harika bişe bu yaaa

resulbaba

Banned
Reaction score
0
boşlukları doldurun ve gönder yazısı var altta tıklayın doldurdugunuz boşluklara baglı olarak harika bi aşk mektubu karşınıza gelsin bunu sevgilinize verseniz anında kollarınızda ya harika bişi işte link
http://www.beles.org/ask_mektubum.htm

süper.... acayip bişi...

hahahahha loo sonra dayak yemeyelim :hhter

Canım Sevgilim merve;
Bu mektubu sana batman gazi lisesi dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz tombul tombul memeler şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin yalarım lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 18 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 42. günü.Sana güzel sex yapardın diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
Bir gün kahvaltı yaparken kafana şeker kasesini fırlatmıştım.Sen de ani bir
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana yapma ömer demiştin.Ama arkasından gelen reçel
kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.

merve; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün acılı adana almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 42 gün olmuş ve ben o acılı adana i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için öteki sevgilimi bile feda edeceğimi unutma.
Bu arada sakın mezarıma gelme!!!

Son olarak; bunu .....................

GüzeL ..
Eline SaqLIK ..

tek kelıme harıkaa hepsı yutuu pc den yazdırdım 5 tanede kopyaladım her bırıne bırer tene ulen bu qadar mı olur ya mayyak bısıymıss ++++ rep

çok güzelmiş yaa:D :D ama sevgilimiz olmadığı için uydurma isim yazdık...şimdilik idare edelim:goz:

.......................................................

................................

Terbiyeli Ol Forumda Kızlar War :mad:

ArAgOrN982
mesajini duzeltmezsen ban yersin :vur

konuyu actım sacma sapan kelimeler kullanmayın

bende sana etcem simdi sonic:eek:ut:

benim mektup çok iğrenç oldu hayatta göndermem

Geri