"Aşırı milliyetçilik kaygı verici"

Herkesin yazisini teker teker okuma zahmeti gosteremedim yalniz size tek bir soru soracagim....

En azindan benim cewremde neden herzaman okmus ettmis adam gibi universite mezunu(odtu msla) adamlar sol'cu da lise mezunu yada o tur egtim almis insanlar sağ'ci sonucta bir ulkeyi yonetmek icin boyle internet platformda yazi yazmak değil bir icracat yapmak lazim ki ulkeyi yonetmek duzgun sekilde okumus we adam gibi universteden mezun olan insanlarin işi deilmidir sokak tan her gelen dewlet yonetse...?

hadii birak simdi bunlari, bahsettigin okul disinda bana bi yer gostersene?

bilkent, sabanci burda okuyanlarda zenginler, solculukla alakasi olmayan insanlar

o zaman solculukla alakasi olmayan insanlar zengin oluyor

ayrica suan dunyayi kim yonetir? solculuk (asil kastim kominizm) ciktigi yerde bile bitti

sen kominizmi git kominizmde yasayanlara sor, hayatinda hic edirneden ote gectin mi? ordaki insanlarla konustun mu

yok hayir, hic birini yapmadin...

anca bos kaseden su dagit millete

bogazici, itu, yildiz teknik, kocaeli, sakarya, balikesir, canakkale, sabanci, bilkent, gazi, erzurum ataturk, isparta suleyman demirel, marmara

bunlar universite degil dimi, buralardakiler de akilli degil

sen che`nin yaptiklarina bakiyorsun, o olaylardan sonra halkin nasil ac sefil kaldigina bakmiyorsun hic...

Benİm Bedenİm ÖlÜmlÜdÜr Ama Beylerrrrrrrrr DÜŞÜncem ÖlÜmsÜzdÜr TÜrk MİllİyetcİlİĞİ Hakkinda Bİlgİsİ Olmayip Batili İdeolojİyİ GenÇlerİmİze AŞilayan Ahmaklar Ve Cahİller Korksun Bİzden Asil Mutafyan AŞiri Ermenİ Mİllİyetcİsİdİr Ne AŞiriz Nede Az Tam Mİllİyetcİyİz

ifrit' Alıntı:
hadii birak simdi bunlari, bahsettigin okul disinda bana bi yer gostersene?

bilkent, sabanci burda okuyanlarda zenginler, solculukla alakasi olmayan insanlar

o zaman solculukla alakasi olmayan insanlar zengin oluyor

ayrica suan dunyayi kim yonetir? solculuk (asil kastim kominizm) ciktigi yerde bile bitti

sen kominizmi git kominizmde yasayanlara sor, hayatinda hic edirneden ote gectin mi? ordaki insanlarla konustun mu

yok hayir, hic birini yapmadin...

anca bos kaseden su dagit millete

bogazici, itu, yildiz teknik, kocaeli, sakarya, balikesir, canakkale, sabanci, bilkent, gazi, erzurum ataturk, isparta suleyman demirel, marmara

bunlar universite degil dimi, buralardakiler de akilli degil

sen che`nin yaptiklarina bakiyorsun, o olaylardan sonra halkin nasil ac sefil kaldigina bakmiyorsun hic...

tmm sen nasil istersen oyle olsn.Ben kimseyi ikna etmek zorunda degilim zaten .Ama biras arastirma yapsan mrk ediorm hala dusuncelerin ayni olcakmi...?

CRASH' Alıntı:
Herkesin yazisini teker teker okuma zahmeti gosteremedim yalniz size tek bir soru soracagim....

En azindan benim cewremde neden herzaman okmus ettmis adam gibi universite mezunu(odtu msla) adamlar sol'cu da lise mezunu yada o tur egtim almis insanlar sağ'ci sonucta bir ulkeyi yonetmek icin boyle internet platformda yazi yazmak değil bir icracat yapmak lazim ki ulkeyi yonetmek duzgun sekilde okumus we adam gibi universteden mezun olan insanlarin işi deilmidir sokak tan her gelen dewlet yonetse...?
sen gerçekmisin???
demekki seninle bu konuları tartışmayı sadece lise mezunları tercih ediyor. (ayrımını yapmak ne kadar doğru bilemiyorum. bu ülkede zekiliği ösym belirlemiyor.)
din yuvası üniversiteler ahahah :)

tamam sen nasil istersen, oturup beraber arastirma yapalim konu hakkinda,

benim aklima gelen basliklar sunlar;

fransiz ihtilali, milliyetcilik akimi ve dunya dewletlerine etkileri,
cografi kesifler we dunya dewletlerine etkileri,
sanayi dewriminin dunya dewletlerine etkileri,
sanayi dewrimi ile olusan calisan kesimin hareketleri,
dunyada kominist hareketlerin baslangici,
kurulan kominist dewletler ve akibetleri,
gunumuzde yasayan kominist dewletler we liderler
gunumuz kominist dewletlerinde yasayan halklarin gelir duzeyleri, yasam standartlari

ekleyecegin baslik warsa sende ekle, yeni bir baslik acalim ve butun bunlari tarih biliminden we gunumuz sayisal istatisliklerinden yararlanarak degerlendirelim, hep beraber bir sonuca ulasalim,

kabul ediyor musun?

freemitnick' Alıntı:
sen gerçekmisin???
demekki seninle bu konuları tartışmayı sadece lise mezunları tercih ediyor. (ayrımını yapmak ne kadar doğru bilemiyorum. bu ülkede zekiliği ösym belirlemiyor.)
din yuvası üniversiteler ahahah :)

osym deil orda benm kast ettim sey üniversiteden aldiin bilgiler we yeni yeni kazandigin gorslerle bu gruslerinize daha farkli acidan bakıyorsun

ifrit' Alıntı:
tamam sen nasil istersen, oturup beraber arastirma yapalim konu hakkinda,

benim aklima gelen basliklar sunlar;

fransiz ihtilali, milliyetcilik akimi ve dunya dewletlerine etkileri,
cografi kesifler we dunya dewletlerine etkileri,
sanayi dewriminin dunya dewletlerine etkileri,
sanayi dewrimi ile olusan calisan kesimin hareketleri,
dunyada kominist hareketlerin baslangici,
kurulan kominist dewletler ve akibetleri,
gunumuzde yasayan kominist dewletler we liderler
gunumuz kominist dewletlerinde yasayan halklarin gelir duzeyleri, yasam standartlari

ekleyecegin baslik warsa sende ekle, yeni bir baslik acalim ve butun bunlari tarih biliminden we gunumuz sayisal istatisliklerinden yararlanarak degerlendirelim, hep beraber bir sonuca ulasalim,

kabul ediyor musun?

arkadsim en basit sekilde dusun ülkede herkesin camasir makinasi war...Ve camasir makinasi olmayan yok.Yokluk yok kitlik yok insanlarin baslanirini sokucak bir evi ve işleri var.Fakirlikten okuyamayan insan yok parali egitim yok sinif ayrimi yok.hava atma gibi olaylar yok.ekonamik sorun yok.sokakta dilendirilen cocuklar yok.......

CRASH' Alıntı:
osym deil orda benm kast ettim sey üniversiteden aldiin bilgiler we yeni yeni kazandigin gorslerle bu gruslerinize daha farkli acidan bakıyorsun

arkadsim en basit sekilde dusun ülkede herkesin camasir makinasi war...Ve camasir makinasi olmayan yok.Yokluk yok kitlik yok insanlarin baslanirini sokucak bir evi ve işleri var.Fakirlikten okuyamayan insan yok parali egitimç yok sinif ayrimi yok.hava atma gibi olaylar yok.ekonamik sorun yok.sokakta dilendirilen cocuklar yok.......
Elektronik Mühendisliği okuyorum, 3xkarenin türevini almanın yada ipe bağlı bir topun salınımının benim görüşüme kattığı hiçbirşey yok.. (al sana üniversiteli çok istiyosan)

CRASH' Alıntı:

arkadsim en basit sekilde dusun ülkede herkesin camasir makinasi war...Ve camasir makinasi olmayan yok.Yokluk yok kitlik yok insanlarin baslanirini sokucak bir evi ve işleri var.Fakirlikten okuyamayan insan yok parali egitim yok sinif ayrimi yok.hava atma gibi olaylar yok.ekonamik sorun yok.sokakta dilendirilen cocuklar yok.......

neresiymiş orası? öyle bir ülke varmı? daha önce oldumu? kaç sene yaşadı? akıbeti ne oldu? :S başarılı insanları kimlerdir?

freemitnick' Alıntı:
Elektronik Mühendisliği okuyorum, 3xkarenin türevini almanın yada ipe bağlı bir topun salınımının benim görüşüme kattığı hiçbirşey yok.. (al sana üniversiteli çok istiyosan)

neresiymiş orası? öyle bir ülke varmı? daha önce oldumu? kaç sene yaşadı? akıbeti ne oldu? :S başarılı insanları kimlerdir?

olcucak arkadsim sabret:hhcool

bu knya son msj'im

insanlari bos hayallerle kandirmak guzeldir, senin bahsettigin seyler kominizmin vermeyi vaad ettigi seylerdir we bunlari hic bir zaman wermedi;

kominist rusya kendi halkina acimadi, yuzlerce koylusunu dara agaclarinda sallandirdi, hepsini kole gibi kullandi

ayni rusya bulgaristan da romanya da we etkili oldugu diger ulkelerde insanlari sefalete mahkum etti, insanlari inim inim inletti,

kasaplarda sucuk olmadigi halde yol uzerindeki kasaplara tahtadan yapilma sucuklar asildi ki gecenler zengin olduklarini sansinlar

cin ayni sekilde halkina eziyet etti

bulgaristan ile romanyanin ilk isi diger dewletlerde oldugu gibi kominizmi ortadan kaldirmak oldu

kuba halki kominist dewrimden sonra sowyet rusya destegini cekince yokluk icinde inim inim inledi

we sonucta dunyada kominizm ile yonetilen 1-2 dewlet kaldi.

bana bos waadleri hayalleri anlatma, tekrar ediyorum konusacaksan tarih bilminden we istatisliklerden faydalan

bana git arastirma yap demissin, sen neyi arastirdin? yukarida yazmis oldugum tarihsel sureclerin ne kadarini biliyorsun? kac baslik hakkinda bilgin war?

kominist dewletlerde yasayan gsmh ile diger dewletlerin gsmh oranlarina baktin mi hayatinda hic?

dunyada hangi yonetim altinda yasayan insanlarin yasam standartlari daha yuksek?

senin bahsettigin sey sadece hayller, gercekler degil!

sen sadece sana anlatilanlar kadarini biliyorsun, ancak o kadarini gorebiliyorsun.

kendi kendine hic sormuyosun madem bu olay bu kadar guzeldi, butun dunyadan yok olup gitti

eminim bulabilirsin, balkanlardan goc etmis insalarla konus, onlara sor, onlar bu isin canli taniklari, sana anlatsinlar kominzm ile yasamanin nasil birsey oldugunu

ben bir cogundan dinledim baslarina gelenleri...

cem uzan`da herkeze 350 ytl weriyor, mazotu 1 ytl yapiyor, wergileri kaldiyor

hayal kurmak guzeldir...

CRASH yazdığım sözleri umarım okumuşundur son bi söz daha yazacağım..

Biz ne Bolşevikiz, ne de Komünist; ne biri, ne diğeri olamayız. Çünkü, biz milliyetçiyiz ve dinimize saygılıyız. Özet olarak bizim hükûmet biçimimiz tam bir demokrat hükûmetidir. Ve dilimizde bu hükûmet “halk hükûmeti” diye anılır.

Bu hükûmet doğrudan doğruya milletin isteklerini yerine getirmeye hizmet eder ve millet ve ülkenin yönetimine kendisi sahiptir. Bu bakımdan kendi yazgısını kendisi belirler. Yönetim kollarımızın tümünde uygulanacak olan yöntem de budur.

Mustafa Kemal ATATÜRK

noldu crash işine gelmeyince sustun galiba.dünya üzerinde kaç tane komunist ülke var sayarmısın bana?yapma arkadaş ya siz bizleri geri kafalı faşist olarak görüyorsunuz ama asıl geri kafalı olan komunistlerdir bence.sen zaten cevabını alıp çeneni kapatmışsın yazacak bişey kalmamış bence...

ÖLÜMÜNE MİLLİYETÇİ,ÖLÜMÜNE ATATÜRKÇÜYÜZ.VARSA BAŞKA BİR SÖZÜN KARŞILIĞINI VERMEYE HAZIRIM...

CRASH' Alıntı:

komünizmi çamaşır makinesinden çok daha farklı ve net örneklerle savunabilirsin.(nereye kadar savunabilirsin o tartışılır)

bence birilerinden duyduklarını yansıtmaktan öteye gidemiyorsun.

Tamam beyler komünist değiliz de, şimdiki kapitalist, abd köpeğine dönen , 90lardan sonra kadınlarını karadenize sermaye yapan Rusyayı da alkışlamamak lazım

Konu sapmış , nerelerden nerelere gelmiş.
Bu zavallımlar Türk milliyetçiliğinden mi korkuyorlarmış?
Bunca senedir yerlerini ve mevkilerini ayrıca etnik kimliklerini ve dinlerini kaybetmeden rahatça yaşamışlar da şimdi mi korkuyorlar?
Bir de Yunanistanda batı Trakyada müslüman Türklerin haline baksın derim ben.
Özellikle de orada görev yapan müftülerin haline bir baksın. Hepis müslüman azınlık olarak kabuıl ediliyor ve Türk olduklarını ifşa edemiyorlar. Bunbu yapan da bir Avrupa Birliği ülkesi üstelik.
O zaman haline şükretmeyi bilecektir.
Ekmek yediğin yere ihanet etmeyeceksin.

Türk milliyetçiliğinden korkmasınlar.
Çünkü biz Türkler bizi dost gören herkesin dostuyuz.
Ama ihanet edip bizi sırtımızdan vuran da gazabımızdan korksun!...

ya çok güldüm ya...çamaşır makinasından tut,odtü,küba fln örneklerine kadar...:D

Konu Amacından Sapmış ama Bende Bişiler Sölemek İstiyorum...

Türk İnsanı Milletine Ve Vatanına Aşıktır...

Bir Türk İçin Önce Vatan,Sonra Vatandır...

Milletini Sevmeyen Bi Türk Ortalıkta Dolanamaz...Türkler Milliyetçi İnsandır ve Vatanı,Milleti İçin Elinden Geleni Yapmalıdır...

insanlar milliyetci olmakla gurur duyacakken
bazı kesim ve kişiler öcü görmüş gibi kacıyorlar

ve kactıkları yer bellı hepimiz ermeniyiz cığırtkanlığı ; )

forumda herkes adama cuvallanmis ve herkes bir cevap bekliyor ...

Geri