Aşağıda ki paragrafta 20 Ülke adı gizli. Bakın bakalım bulabilecekmisiniz???

serserix

New member
Reaction score
0
Yine paltosuz gelmiş, bir de peruk takmış.Gelirken yanında bilgisayarını da getirmiş. Pis ve çapaçul bir durumda. Safran sarısı bir yüzü var. Kafasının içinde kim bilir ne tilkiler dolaşıyor. Vaktinde üç roman yazan adam bu mu? Zaman dünkü başarılı adamdan geriye kişiliksiz bir virane bırakmış. Şimdi bir sanal manyak, tam bir manyak. Saçma sapan amaçlar peşinde koşuyor. Ben insanları severim ama insanlar ayağını yorgana göre uzatmalı. Davul bile dengi dengine çalar. Kim bilir kaç adam böyle sudan sebeplerle ziyan oldu."

Bulduklarınızı belirtin..

cevabını daha sonra burdan veririm de siz bi bakın bakalım:hhcool
bi örnek verim "yine paltosuz....." şeklinde;)

ben 18de kaldım:D gecenin 4ü sorulacak soru muydu bu be kardeşim, dikkatim dağınık uykum var yapamıyorum:p benimkiler sırayla :

nepal
peru
kenya
isveç
fransa
fas
çin
romanya
küba
şili
iran
ırak
almanya
birmanya
panama
gana
gine
sudan

nepal
peru
kenya
isveç
fransa
fas
çin
romanya
küba
şili
iran
ırak
almanya
birmanya
panama
gana
gine
sudan

+
olarak maLi yı buldum :)

cevabı verim artık.Gerçi bulundu çoğu ama ;)

Yi ne pal tosuz gelmiş, bir de peruk takmış. Gelir ken ya nında bilgisayarını da getirmiş. P is ve ç apaçul bir durumda. Sa fran sa rısı bir yüzüvar. Ka fas ının i çin de kim bilir ne tilkiler dolaşıyor. Vaktinde üç roman ya zan adam bu mu? Zaman dün kü ba şarılı adamdan geriye ki şili ksiz bir v iran e bırakmış. Şimdi bir san al manya k, tam bir manya k. Saçma sa pan ama çlar peşinde koşuyor. Ben in sanları severim ama insanlar ayağını yor gana göre uzatmalı. Davul bile dengi den gine çalar. Kimbilir ka ç ad am böyle sudan sebeplerle ziyan oldu."

bu çad nirenin memleketiymiş ya:) ismini duysam bulurdum ama, napalım sağlık

olsun.. paylaşım için teşekkürler, güzeldi..

HANGİ ÜLKELER WAR ANLAMAM DA

İŞİN İÇİNDE PİSLİK WARSA KESİN AMERİKA 'dır. :)

TEŞEKKÜRÜ ESİRGEMEYELİM

Güzel bişeymiş paylaştığın için sağol

guzel bır kodlamaydı ellerıne saglık ama bu çad. dıe ulke warmıydı yaaa:(

x-master' Alıntı:
HANGİ ÜLKELER WAR ANLAMAM DA
İŞİN İÇİNDE PİSLİK WARSA KESİN AMERİKA 'dır. :)
TEŞEKKÜRÜ ESİRGEMEYELİM

abi süpersin ya... koptum pc başında :hhcool :hhuzgun

ÇAD
Çad, Orta Afrika'da, denize kıyısı olmayan bir ülkedir. Kuzeyinde Libya, batısında Nijer, Nijerya ve Kamerun, güneyinde Orta Afrika Cumhuriyeti, doğusunda ise Sudan yer alır. Ülkenin büyük kısmı Sahra Çölü ile kaplıdır. İsmini Çad Gölü'nden alır. Bu göl bir zamanlar Afrika'nın ikinci büyük gölü iken şimdi normal büyüklüğünün %10'una kadar küçülmüştür.
Kuzeybatıdaki Tibesti Dağları, Sahra Çölünün en yüksek bölgesidir. Kuzeyde çöl iklimi, güneyde tropikal iklim görülür. Sulanabilen alanlar yalnız %3'tür. Doğal kaynaklar, petrol (henüz çıkartılmıyor), uranyum, natron, kaolin ve Çad Gölü'nde balıkçılıktır.
Resmi dil Fransızca , Arapça
Başkent N'Djamena
En Büyük Şehir N'Djamena
Devlet Şekli Cumhuriyet
Yönetim biçimi Parlamenter Demokrasi
Cumhurbaşkanı İdriss Déby
Başbakan Pascal Yoadimnadji
Yüzölçümü 1.284.000 km² 36.
Nüfus 9,749,000 (2006)
82.
Nüfus yoğunluğu 7 kişi/km²
180.
Milli gelir (GSMH) 12,8 milyar ABD Doları (2005)
En zengin 128. ülke

Kişi başına düşen milli gelir 1,555 ABD Doları (2005)
En müreffeh 155. ülke

Para birimi CFA Frankı
Saat dilimi
- Yaz saati UTC+1
UTC+1
Ulusal marş La Tchadienne
İnternet alan adı .td
Telefon kodu +235

kaynak : http://tr.wikipedia.org/wiki/Çad

Geri