aşk mı?para mı?

aşk mı para mı????

• Kullanılan toplam oy
    101
buda sorumu tabıkı para
ask herzamn bulunur

hayatın gerceği ,ikisinin birarada olması en iisi.şansınız varsa tabi.tek tek ikiside hiç bir işe yaramaz.ben o şanslı gruptanım.sadece para olsa sevmediğin adamla nereye kadar.sadece aşk olsa bi zaman sonra birbiriniz yemeye başlarsınız maddi sorunlar yüzünden.size tavsiyem olabildiğince ikisindende biraz kapmış biriyle beraber olun.denginizi bulun yani.hayat toz pembe değil malesef.

ben de o şanslı gruptanım:)

Antitez:Aşk "sevginin" olumsuzlanmasıdır.
sağlıklı insan aşkı yaşamaz, sevgiyi yaşar.
bu yüzden aşkı boşverin...

Bu iki tema neden hep beraber sorulur hiç anlamam
insanların duygularıyla paranın ne alakası var
yada paranın kişilerin heyecanlarıyla ne gibi bi bağlantısı olabilir
hiç bir güdü parayla bağdaştırılamaz ve hiç bir maddeyle hisler satın alınamaz derim ben :D

PAraaa.... .:D:D

qerçekci olmak lazım...bunca yıl aşk bana hiç bişey kazandırmadı tecrübeden başka... oda 0+0=0 olduqu için para dedim...Her aşk 4 4 lük olmas...ya karşılıksız olursa?

para para para parasız olumuyorrr beee

tabiki para be abi.ben parasızlıktan aşkımı kaybetim daha ne olsun.şuan dünyada en önemli şey para olmuş arkadaşlar paranın açamayacagı tek kapı kalbin kapısıydı onuda açtıya lanet olsun bu dünyaya.
cevap malesef PARA.keşke aşk olsaydı.

resimde bu konunun bi benzeri anlatılmıştır bkz.

http://img227.imageshack.us/my.php?image=94128063wc3pd5.jpg

Tabi ki para dostum aşk meşk işi yalan dolan bakma ilk önce herkes aşk dio ama ewlendikten 1-2 ay sonra aç kal bakim ne oluo AŞK KARIN DOYURMAZZZ:durdurun:durdurun

para olmadan mutluluk olmıcagına gore par dıyorum paran varsa ask yasamak ıcın zamanın vardır

tabikide aşk hayatta paradan daha önemli şeylerde var örnegin aşkkkk

Para para para :D istediğn zaman aşk yaptırır

Geri