Aşk Olmazsa Olmaz Olsun!?

GeHeNNa

New member
Reaction score
0
Heey Hackhell Milleti !!!

Şimdi ki konumuz açıkca belli oluyordur sanırım başlıktan.
Diyeceğim; İllaki aşık olmanız mı lazım sevgilinize yoksa mantık ilişkiyi yürütebilir mi? Günümüzde aşk 2. planda kalıyor malesef. Ortak noktalar yada karşındaki insanın sizden üstün olması veya sizi tamamlaması yeterli oluyor. Evliliktede geçerli bu hani şu mantık evliliği geyiğini herkes biliyordur. Eee peki siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Aşk mı, Mantık mı olmazsa olmazınız hangisi???

aşksız geçen yıllara yazıklar olsun... aşk ;)

Anti' Alıntı:
aşksız geçen yıllara yazıklar olsun... aşk ;)
aynen mantik mantik nereye kdr ? eskiden mantik mi varmis yoo ask varmis.. :eek:

Duruma gore aŞk duruma Göre mantık....aMa on Planda olması gerekn aŞk

günümüz şartlarına göre şart demiyelim de genelde uygulanması gereken mantıktır bence, uzun süreli aşkların şimdilerde olması zor

ben bı kıza asık oldum sandım 2 yıl acı cektım we sonunda anLadım ki aŞk diye bisi yokmus yada dur ask war ama olması gereken manTIkmıs ;( :alkol: :alkol:

aşk olmassa olur mu bea...
bence aşk;mantıın,paranın,herşeyn önüne geçer.
çünkü çoğu seyi hayatta defalarca bulabiliriz ama aşkı çok zor...:eek:
aşk forever diorum...

MaNTiq DiCêM..:)

aşk sız geçen hergüne yanarım...

aşk olur ama mantksız beraberlik olmaz..

aşk insan kılığına girmiş bi tanrıdır
bana göre gerçek aşkta mantık yoktur duygular mantığın önüne geçer

aşk cok güzel bi duygu ama en azından taraflardan biri mantıklı düşünebilmeli.
aşk karın doyurmuyor. çok örneğini gördüm evlenınce o ölümsüz aşkın ne hallere geldiğine dair.
evlenmeden önce bence iş hayarında alt yapıyı oluşturmak önemli , ilerkı hayatınız ve cocuklarınız için :). Sevdiğiniz ztn bunun bilince olur ve bekler sizi..

askta lasım mantıkta...ask baslatan mantık yurutendr...((:)

ask baslatan mantık yurutendr...((:)

bence en doğru cvp budur ark. katılıyorum

Geri