Aşk Sözleri(Ünlülerin aşka dair sözleri)

Benim bir sevgilim var, adı "aşk"tan daha güzel.

Özletmeyin Azrail'i..Ayartmayın yalnızlığı aleyhime.
Kurban edin beni düşsüzlüğüme..
Daha fazla zorlamayın öyküsüzlüğümü.
İsnat edilen tüm suçları kabul ediyorum.
Suskunluğum/ tek suçum

Dünyanın merkezindeyim
Etrafımdaki binalar kutu kutu pense oynuyor
Güneş yağ-bal satma gayretinde elinde buluttan mendili
Eğlenemiyorum
artık
Çocuk değilim..

Kirli bir çamaşırdı üzerimde yaşamak." (12.Mektup)

"Acılarımızı yitirmeyelim." (13.Mektup)

"Kaçamak bir buluşmasıydı bu gözlerimizin." (14.Mektup)

"Saçlarımı okşadığın zaman, annemin eli sanmalıyım ellerini. Dudaklarından yalnız aşkın hazzı değil, dostluğun doyulmaz içkisini de içmeliyim. Bana önce insanlığımı öğret, bana unutmamayı öğret." (15.Mektup)

"Onun için seni erişemeyeceğin bir yere çıkarmayacağım, olduğun gibi seviyorum seni. Olmanı istediğim gibi değil! Hiç olamayacağın gibi değil. Neredeysen orda dur. Nasılsan öyle kal." (16.Mektup)

"Verdiklerin bir bakıma iflası oluyor saadet anlayışımın. Böylesine büyük hazların hayal bile edilemediği bir dünya üzerinde özlenecek başka saadetin kalmadığını düşünüyorum. O zaman her şey siliniyor gözlerimden. Sensiz bir yarının değersizliğini, çekilmezliğini daha iyi anlıyorum." (17.Mektup)

"Beşinci senfoniyi dinliyorum. Odayı orkestranın güçlü, tanrısal sesi dolduruyor. Hiç ayrılmadığımıza ve ayrılmayacağımıza inanıyorum. Yüzyılların ardından bir Beethoven sesleniyor, isyan ediyor zamana." (18.Mektup)

"İnsan olarak aşktan başka övünecek neyimiz kaldı? Erdem yalan söylemek mi? Hırsızlık etmek mi? Katil olmak mı ? Yoksa esirleri fırınlarda yakmak mı erdem? Bir milletin gençliğini savaş meydanlarında yok etmek mi? Yalnız sofular mı erdemli bu dünyada? Çıkarını düşünenler mi namuslu?" (19.Mektup)

"Dün evinin önünden geçtim. Perdelerin kapalıydı, dolu doluydu gözleri pencerelerin. Kapın sanki bir daha hiç açılmayacak gibi kapanmıştı sokağın yüzüne...Sokağından yaşayan bir ölü gibi geçtim ve bir hüzün anıtı halinde bıraktım evini." (20.Mektup)

"Perde indiği zaman birkaç meraklıdan başka kimse kalmayacak. Sen yalnızlığın bu türlüsünü bilmezsin işte. Ve asıl bilmediğin en büyük yalnızlık da senin verdiğin yalnızlıktan başka bir şey değil." (21.Mektup)

"Yalan; senin dudaklarında aydınlık, pembe şafaklara benzer. Sen yalan söylerken gözlerin, gökyüzünün sonsuz karanlığında parlayan yıldızlar gibidir.
Sen söylediğin yalanlarla varsan; ben bütün gerçekleri senin bir tek yalanına feda edebilirim." (22.Mektup)

Notaları yalnızlığa dair
iki kişilik bir şarkıdan geçiyorum şimdi /

Gözlerimden uzun yolculuklar geçiyor
Hayalinle gözlerime sınırlar çiziyorum hasretine dair

/ Ve
Notaları sana dair
mahrur bir şarkıda bekliyorum /

Bugün hergünden daha sıradandı ve yüzünde çirkine boyanmış resmin portresi vardı....

''Sana Mucizeler Vaadedemem... Ama mucize aratmayacak kadar sevebilirim seni..."

Evin Başı Erkektir ; Ama Kadın Da Boynudur... Unutma Ki , Boyun Ne Tarafa İsterse , Baş O Tarafa Döner !...

Evin Başı Erkektir ; Ama Kadın Da Boynudur... Unutma Ki , Boyun Ne Tarafa İsterse , Baş O Tarafa Döner !...

Komutu veren yine beyindir, beyin söylemeden boyun tek başına hiçbirşey yapamaz.:001_cool:

Araya girdim hemen çıkıyorum. /exit.

Komutu veren yine beyindir, beyin söylemeden boyun tek başına hiçbirşey yapamaz.:001_cool:

Araya girdim hemen çıkıyorum. /exit.

bnm gözümde anlayışımda o sözün zıttı geçerli hayatım biliyosun=)

Kimbilir belki bu kadar sevmezdik birbirimizi uzaktan seyretmeseydik ruhunu birbirimizin...

Dilimden dökülen zehir değil,anlamasını bilene bal…Kırgınlığım kendime,kimseye değil..En çok kendimle yüzleştiğimde acıdı canım..Verdiğim değeri hak etmeyenleri baş tacı ettiğim için başımı duvarlara vurdum..Olsun be güzelim dedim aynada kendime,yine umudu büyütürsün en geçmiş hüznünde..Buyurun dedim kimsesizlerin ülke...sine,Ben varım artık sözlerin bittiği yerde…!

Bilmezmisin Ki Her Gönül AslınDa Ona Dönük,
O Olmadan Gönüller Hep Sönük Hep Sönük,
Aldırma Sen Dünyaya O Hep Dışa Dönük,
Allah DiyelimDe Varsın Geçsin Ömrümüz Hep Sönük ...

Beni kundağa sarın...
ya da kefene...
ya tutun ellerimden; şefkatle yeniden;
ya yollayın sonsuzluğa bu yorgunluk yerinden.
bir ezan duymalıyım; çok yakından, derinden
adımı fısıldasın; kundak ya da kefenden.

beni uykuya sarın...

ya da sevgiye!

Varmı daha ağır yük, hasreti çekmek kadar. yaşama sebebimsin, ekmek kadar su kadar. AyrıLığın, hasretin her şeyin bir hazzı var. seni anmak da güzeL seni özlemek kadar.​

İhanetleri giymişsin yine ! Her defasında söylüyorum ; bu kadar şık olmana gerek yok . Sen her halinle ' kahpesin....

Geri