aşkta mantıkmı???hislermi???

aşkta mantıkmı hislermi???

• mantık

Kullanılan: 6 30.0%
  • hisler

Kullanılan: 12 60.0%
  • kararsızım

Kullanılan: 2 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    20

Mephisto

R€B€L
Reaction score
0
Bir yanda uçan dünya, bir yanda ortaçağda, sen ner
Arkadas ..askta mantiki mi secersin yoksa ..
Hislerini mi ..
bana kalırsa hisler daha önemli mantıksal olarak kendine uygun birini bulursun belki ama hisler olmadan mantık bi işe yaramaz bana kalırsa.bi kişiyi sevionuz ama o size uygun deil mantık pek işe yaramayabilir.

Bazen mantık araya giriyor.Fakat mantık genelde bizi yanıltıyor.Onun için eğer duygusal anlamda düşüneceksek hislerimize güvenmek en iyi yol olur.

aşkta mantık aramak zaten o kişiye aşık olmadığınızı gösterir. mantık ararsanız zevklerinin huylarının karşı tarafta olup olmadıgına bakarsın. oluyorsa mantıktır. ama aşkta bunlar yoktur...pat diye farklı birine aşık olabilirsin....

aşkta hisler önemlidir...

maybe_' Alıntı:
aşkta mantık aramak zaten o kişiye aşık olmadığınızı gösterir. mantık ararsanız zevklerinin huylarının karşı tarafta olup olmadıgına bakarsın. oluyorsa mantıktır. ama aşkta bunlar yoktur...pat diye farklı birine aşık olabilirsin....

aşkta hisler önemlidir...

aşk=his/mantık
mantık sıfıra giderken aşk sonsuza uzanır:D:D:D:D
aşkta mantık olmaz kendimden biliyorum ben yaşadığım yerden üniv için ayrıldım son bir ay tamamen orayı aklımdan silecekken herşey oldu yani manyık yok aşk çok:D:D maybe_ onunla tanıştım tabi:D:D
seni seviyorum maybe_

bence de hisler önemlidir.İlişkide içinden geldiği gibi davranmalısın bir başkası gibi davranmak yada fazla mantıklı olmak zarar verir

bence aşkta başlangıçta herşey hislerle başlasa da,devreye mantık da girer..

aşkta mantık aramak zaten o kişiye aşık olmadığınızı gösterir. mantık ararsanız zevklerinin huylarının karşı tarafta olup olmadıgına bakarsın. oluyorsa mantıktır. ama aşkta bunlar yoktur...pat diye farklı birine aşık olabilirsin

maybe katıLıyorum Sana..Aşkta kesinliKLe his yeterLi..:lol:

asıL mantık olmadan hisler bi işe yaramass saten haywanlardan bisi ayıran ösellik budur haywanlar qüdülerilen haraket eder insanlar aklı we mantıılan dier canlılardan farkımıs olsun istiorum arkadaşlar:D

Geri