A:Necdet SEZER

kesinlikle vermem butonu olsa ona tıklardım inanın, çünkü iyi bir bürokrat, namuslu bir adam, laik ve cumhuriyet sevgisine sahip ama ülkeyi yönetebilecek liderlik vasfına sahip değil......

hem uçuruma yuvarlanan cumhuriyet ne demektir arkadaşlar...

dışardaki düşmanlarımıza bu kadar haykırmaz tepki koymazken bu ülkeyi yönetenlere yapılan muammele nedir?..

anlayamadım gitti....

elmir' Alıntı:
kesinlikle vermem butonu olsa ona tıklardım inanın, çünkü iyi bir bürokrat, namuslu bir adam, laik ve cumhuriyet sevgisine sahip ama ülkeyi yönetebilecek liderlik vasfına sahip değil......

dışardaki düşmanlarımıza bu kadar haykırmaz tepki koymazken bu ülkeyi yönetenlere yapılan muammele nedir?..

anlayamadım gitti....

kesinlikle arkadaşa katılıyorum.
helede şuan ülkemizi yöneten iktidara böyle haksız sözlerin söylenmesi bir ülke vatandaşı olarak beni çok üzdü. geçmiş seçimlerde oy vermediğim bu insanlar T.C. tarihinde hep ilkleri yaşattı bize.
ben hala 2001 yılındaki krizi unutamıyorum. Çok övdükleri Ahmet Necdetin Ecevite Anayasa kitabını fırlatmasıyla neler olduğunu sakın unutmayın. çok aileler çöktü çok insan perişan oldu. bu insanlara mevki çok güzel geliyor. koltuk sevdası malesef sezere de bulaşmış son 5 yıldır cumhuriyet tehlikede değildi de şimdi ne oldu.
tüm dünya bu hükümetin başarısını baş üstünde tutup kabul ediyor pekiyi ya bize ne oluyor ? Chp oy vermiş biri olarak artık o partidende yaptıkları söylemlerden de utanıyorum. temmuz seçimlerini iple çekiyorum. inşallah bu defa icrat yapana oy vereceğim. son 50 yılın en iyi hükümeti olan AKP yi sonuna kadar destekliyorum.
ve başörtüsü, laiklik cumhuriyet tehlikede gibi laflara hiçbir şekilde itibar vermiyorum. benim için insanın ülkesini sevmesi. ve laik Atatürkün kurduğu çizgide ilerlemesi önemli. başı örtülüymüş, sakallıymış, namaz kılıyormuş, bunlar dinimiz gereği herkesin yapmasında özgür olduğu kurallar. nasıl yapmayan özgür ve çağdaş sayılıyorsa yapanda özgür ve çağdaş olmalı.
inşallah dolduruşa gelipte bu insanlara kıymayız. bence bu bizim için son şans, bu insanların ülkeyi sevdiğine yürekten inandım. sol görüşlü bir insan olmama rağmen cumhuriyet tarihinde yapılamıyacaklar yapıldı. ülke ve kişi başına düşen gelir arttı. sosyal refahımız her geçen günde artacak.
herkese saygı ve selamlarımla.

BUNLAR UTANÇ VERİCİ CÜMLELER ,
Nereye Sevgili Sezer ?...
Uçuruma yuvarlanırken Cumhuriyet, O’nu bırakıp da nereye ?...
Nereye ortaçağ zihniyeti tüm kaleleri zapdetmişken ?..
Nereye ilerici güçlerin tamamı paramparca haldeyken ?...
Nereye milyonların tek umudu olmuşken ? …

dturkkan akp türkiyeyi hangi yöne sürüklüyor herhalde farkında değilsin sence erdoğan arınç gül üçlüsü ülkenin başına geçerse ne olur !!! birazcık düşünün bunları senin gibiler yüzünden ülke bu hale geliyor. onlarınki başörtüsü değil türban yani ideolojik bir simge sezer çok iyi bir cumhurbaşkanı sana bir örnek olsun google!da 'levent ve burak' diye arat ve çocukları arasındaki farkı gör eğer hala akıllanmadıysan erdoğanın söylemlerini oku biraz gözün açılsın

erdsavas' Alıntı:
dturkkan akp türkiyeyi hangi yöne sürüklüyor herhalde farkında değilsin sence erdoğan arınç gül üçlüsü ülkenin başına geçerse ne olur !!! birazcık düşünün bunları senin gibiler yüzünden ülke bu hale geliyor. onlarınki başörtüsü değil türban yani ideolojik bir simge sezer çok iyi bir cumhurbaşkanı sana bir örnek olsun google!da 'levent ve burak' diye arat ve çocukları arasındaki farkı gör eğer hala akıllanmadıysan erdoğanın söylemlerini oku biraz gözün açılsın
farkında olduğum birşey var ki o da türkiye de tek tip ve tek düşünce insanlar oluşturması. bu insanları çoğunluk seçti saygı duymanız gerekir. bugün chp yapmış olduğu son hareketlerden dolayı iyice ülkeyi sıkıntıya soktuklarını gördüm. herkes bizim istediğimiz gibi olmak zorunda değil. demokrasi denen olgu çok sesliliktir. bu insanlar 5 yıldır ülkeyi yönetiyor kimseden ses çıkmadı da şimdi ne oldu. deniz baykal 5 yıldır muhalefet yapamdadığı bir oluşum karşısında başarısızlığını kabul etmiştir bence.
şimdi senin siyasal türban dediğin olay 28 şubat ile bitti zaten. kamusal alnda serbest olsun olmasın ne fark eder ki, bırakın insanlar özgürce yaşasın. sen her türlü haltı yerken bu ülkede özgürlük dersin ama diğer tarafdan kamusal alana başı örtülü birini sokmazsın. böyle bir zihniyet olabilir mi? bu zihniyet direkt insanın özlük haklarına saldırıdır. tv lerde bangır bangır gözterilen freekick görüntülerini gerile gerile keyifle izlemesini biliyoruz. ama muhafazkar kesmin düzenli hayatı bir tarafımıza batıyor. yok böyle bir mantık. madem Atatürk düşüncelerini benimsedik. Kurtardığı ülkeyi ileri götüreceğiz o zaman özgürlüklerinde kapısını açmamız lazım. şuanda koparılan yaygaraların hepsi tamamen siyasi rant ve barajı aşamama korkusu başka da birşey değil.
başkalarının gözünü açayım diye kendi gözünü kapatma arkadaşım. bugün senin dediğin sayın sezer 2001 yılında ocağımıza incir ağacı dikti. anayasa kitabını rahmetli ecevite fırlatmasıyla perişan durumlara düştük. o günleri ne çabuk unuttunuz.
adamın eski söylemlerini çok iyi biiyorum. zaten bu insan sayın erbakandan ters düştüğü için yeni bir oluşum yaptı. insanlar değişebilir değişen insanda samimi olabilir. ben bu insanların 5 yılda yaptıklarından sonra söylemlerinde samimi olduklarına inanıyorum. artık öyle yıkmakla yok etmekle insanların gözünü korkutmakla değil herkese eşit mesafede olarak kucaklamaya çalışıyorlar.
ama sen laikliğin arkasına sığınıp, mükemmel insan atatürk'ü de siper edip bu insanlara saldıramazsın. bana göre yüce atamızın kurduğu partiye layık olmayan insanlar yönetiyor chp'yi. madem sosyal bir partiydi madem herkesi kucaklayabiliyordu sayın baykal o zaman kasım seçimlerinde niye 1. parti olarak gelmedi.
sosyalliği sadece sözde bırakan bir insan. o partiye yakışmayan birisi.
ben burada fikrimi yayınladım ister hoşuna gider ister gitmez, bu senin bileceğin bir konu. ama üslupta her zaman seviyeli olmak lazım yani saygı duymak lazım. çünkü yazında ilginç cümleler kurmuşsun "senin gibiler yüzünden ", "hala akıllanmadıysan" sen beni hiç tanımıyorsun ki, bu cümleleri yazıyorsun. o yüzden geçmişini ve nasıl bir mevkiide olduğunu bilmediğin kişilere direkt böyle şeyler yöneltme sadece bir tavsiye.
bu konu uzar gider iyi olan hak eden yönetsin güzel ülkemizi. Herşey Türkiye için.
Sağlıcakla Kalın.

özellikle şunu söylemek gerekir ki herkesin düşüncelerine saygı göstermek gerekir!
ama şuda bir gerçek arkadaşımın dediği gibi iyi br yönetici değilkesinlikle vermem oyumu
Erdsavaş arkadaşım bu ülkenin gidişatı gayet güzel tabii bunlar senin düşüncelerin sanada saygım vardır amakonumuz hükümetdeğil A. Necdet Sezer oy verirsen ne ala diyelim sana ama unutmaki VETOlarını!

elmir' Alıntı:

anlayamadım gitti....

SANA TAMAMEN KATILIYORUM ARKADAŞIM

bir sürü terorist etmiş, affettiği teroristler dağda yine çatışırken yakalanmış, bu ülkenin polisine askerine kurşun sıkan insanları affeden bir cumhurbaşkanına herzaman karşıyım.

Geri