elmir' Alıntı:
kesinlikle vermem butonu olsa ona tıklardım inanın, çünkü iyi bir bürokrat, namuslu bir adam, laik ve cumhuriyet sevgisine sahip ama ülkeyi yönetebilecek liderlik vasfına sahip değil......
hem uçuruma yuvarlanan cumhuriyet ne demektir arkadaşlar...
dışardaki düşmanlarımıza bu kadar haykırmaz tepki koymazken bu ülkeyi yönetenlere yapılan muammele nedir?..
anlayamadım gitti....
kesinlikle arkadaşa katılıyorum.
helede şuan ülkemizi yöneten iktidara böyle haksız sözlerin söylenmesi bir ülke vatandaşı olarak beni çok üzdü. geçmiş seçimlerde oy vermediğim bu insanlar T.C. tarihinde hep ilkleri yaşattı bize.
ben hala 2001 yılındaki krizi unutamıyorum. Çok övdükleri Ahmet Necdetin Ecevite Anayasa kitabını fırlatmasıyla neler olduğunu sakın unutmayın. çok aileler çöktü çok insan perişan oldu. bu insanlara mevki çok güzel geliyor. koltuk sevdası malesef sezere de bulaşmış son 5 yıldır cumhuriyet tehlikede değildi de şimdi ne oldu.
tüm dünya bu hükümetin başarısını baş üstünde tutup kabul ediyor pekiyi ya bize ne oluyor ? Chp oy vermiş biri olarak artık o partidende yaptıkları söylemlerden de utanıyorum. temmuz seçimlerini iple çekiyorum. inşallah bu defa icrat yapana oy vereceğim. son 50 yılın en iyi hükümeti olan AKP yi sonuna kadar destekliyorum.
ve başörtüsü, laiklik cumhuriyet tehlikede gibi laflara hiçbir şekilde itibar vermiyorum. benim için insanın ülkesini sevmesi. ve laik Atatürkün kurduğu çizgide ilerlemesi önemli. başı örtülüymüş, sakallıymış, namaz kılıyormuş, bunlar dinimiz gereği herkesin yapmasında özgür olduğu kurallar. nasıl yapmayan özgür ve çağdaş sayılıyorsa yapanda özgür ve çağdaş olmalı.
inşallah dolduruşa gelipte bu insanlara kıymayız. bence bu bizim için son şans, bu insanların ülkeyi sevdiğine yürekten inandım. sol görüşlü bir insan olmama rağmen cumhuriyet tarihinde yapılamıyacaklar yapıldı. ülke ve kişi başına düşen gelir arttı. sosyal refahımız her geçen günde artacak.
herkese saygı ve selamlarımla.
BUNLAR UTANÇ VERİCİ CÜMLELER ,
Nereye Sevgili Sezer ?...
Uçuruma yuvarlanırken Cumhuriyet, O’nu bırakıp da nereye ?...
Nereye ortaçağ zihniyeti tüm kaleleri zapdetmişken ?..
Nereye ilerici güçlerin tamamı paramparca haldeyken ?...
Nereye milyonların tek umudu olmuşken ? …