A4 Desk Hazır Flash Site Yapma Programı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmet_229

New member
Reaction score
0
1124440555-1.jpg

0_a4desk_02.png

Tanitim :Bu yazılımla birkaç dakikada çok harika flaş (flash) menüler, flaş (flash) web siteleri ve sunumlar yapabilirsiniz. basit kullanımlı, yazılımlama bilgisi gerektirmeyen bir yazılım. Birçok hazır şablon içeriyor. Çalışmalarınıza MP3, JPG, BMP, SWF türü dosyaları da dahil edebiliyorsunuz.

Kısıtlama olarak ise yaptığınız tüm dökümanlar üzerinde yazılımın/üreticinin kendi reklamı veya ismi bulunuyor.

Özellikler :
# 62 flaş (flash) web site şablonu
# 8 flaş (flash) menü şablonu
# Örnek Clipart SWF ve imaj dosyaları kütüphanesi
# 20 arkaplan müziği
# GIF desteği
# Harici SWF desteği
# Gelişmiş renk ayarları
# Otomatik imaj orantılama
# Birçok yazı tipi
# Otomatik CD çalıştırıcı (autorun) yazılımlar hazırlayabilme
# Harici URL desteği
# Genişletilmiş hazır şablonlar
# Yenilenmiş efekt paneli
# Özelleştirilebilir araç menüsü
# Çok dilli arayüzler

Download!!!​

RaR Dosyası İçin Pass:
loveis4real

meraba arkadaslar öncelikle foruma bi program ekliyosunuz sonrasında rar a sifre koyuyosunuz sifresi ne oldugu belli digil sifreyi düz ekrana yazsan ne olur sanki onuda anlamıs digilim.tıklıyosun sifre yok piyasada. kardesim biseyleri paylasmak istiyorsan adam gibi paylas ;) yarısını ekleyip geri kalanını kendi saklama.böyle yapacagına hiç bir sey ekleme daha iyi ;) neyse herkeze kolay gelsin.

Eğer yeni geldiğin forumda ilk mesajında adam gibi bi cvp yazsaydın yardımcı olmaya çalışırdım. Önce adam olmak lazım. Şifreyi yannış girmiş olabilirim. Ancak böle bi msja yardım edicek değilim....

şifre nedir acaba bulamadım yardımcıolurmusunuz ?

ARKADAŞLAR ŞİFRE " loveis4real " şifreyi buldum ahmet arkadaşımız biraz daha dikkatli olursan paylaşımın güsel ama sapı olmayan şemsiye bi işe yaramaz ):

saolasın. paylaşım güzel olmuş.

Hocam Sagolasın Ama Biraz Program Hakkında Bilgi Veririmisin Nasıl Ullanılır şimdiden Teşekkürler

Tepki Verin Arkadaşlar Ama Dozunu Koruyun Herkese Saygı Duymanız Gerekiyor Emeğine Sağlık Kardeş

ÇOK GÜZEİ OLMUŞ KARDEŞ AMA AZ AÇIKLA NASI YAPCAGIMIZI xDxD

hop hop noluyo lan uleeeee dellenüom bah :))

ya simdi azima geleni saycam lan adma gibi paylasim yap paylasim yapion bari ful yap ful yapmicaksan nie rarliyip sifrelion dalgami gecion bizle madme ful deil direk web sitesini ver ordan indirek biride sifre vermis dalga gecer gibi yannis dire bole itlerin paylasacagi programinda amk nese azim bozuldu gene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri