A4tech pk-935 webcam win7 sorunu yardım!!!

barikat200

New member
Reaction score
0
merhaba arkdaşlar ben A4TECH PK-935 dünya modeli webcam ım var, XP de herhangibir sorun yaşamadan kullanabiliyordum ancak suan WİN7 ULTİMATE 32 Bit e gectim ve bir türlü cam i çalıstıramadım. kendi sitesinden driver indirdim olmadı baska sıtelerden aratttım denedım gene olmadı.ses var ancak goruntu sıyah yada grı ekran olarak cıkıyor ve hatta söyle bir hata veriyor: Soryy you have no video capture hardware,
video capture will not functıon properly

bunun anlamı nedir? bu web camı kullananlar dan acıklamalı bır anlatımla yardımcı olabılecekler varsa cok sevınırım. ne yapmalıyım? lütfen yardım=???

Kameranin vista suruculerini yuklemistim ben 64 bit icin problem olmamisti. Windows 7 de surucuyu online aratma ozelligi var buradan aratmayi denermisiniz acaba?

sorun su kı benim A4tech pk-935 web cam ım var ancak usb den taktıgımda win7 online kendısı buldugunda Look312P olarak goruyor cok garip bır durum anlam veremedım. aygıt yonetıcısınden baktıgımda Look 312P yazıyor? bır kımlık sorunu var burda ne yaptıysam çözemedim? lütfen bana yardımcı olun bu benim için cok önemli?

Diger usb slotlarinda denedinizmi? Isletim sisteminizle alakali bir problemde olabilir.
Baska bir secenek cihazin arizali olabilecegi, ancak buna pek ihtimal vermiyorum.

dıger usb port larda da denedım. sorun benım a4tech camı ımımı look312p olarak goruyor sıstem nedendır anlamadım gıttı? cam de bı sorun yok xp de calısıyor!... bu nedır bole ya bı cozumu yokmu bunun?

Geri