ABD\\\'liler yaralı polislere kapıyı kapattı !!

eiffel

Forumun Kulesi
Altın Üye
Reaction score
0
Her insan büyük bir alemdir.İnsan düşünceden ibare
ABD liler yaralı polislere kapıyı kapattı

Çatışmada yaralanan trafik polisi Osman Dağlı, tedavi gördüğü hastanede kendisini ziyarete gelen komiserine, yaralandığında içeriye kaçmak için yardım istediğini ancak Amerikalı görevlilerin kapıyı açmadığını söyledi

ABD\\\'nin İstinye\\\'deki İstanbul Başkonsolosluğuna dün düzenlenen silahlı saldırı sonrasında yaralanan trafik polisi Osman Dağlı, tedavi gördüğü hastanede kendisini ziyarete gelen komiserine, yaralandığında içeriye kaçmak için yardım istediğini ancak Amerikalı görevlilerin kapıyı açmadığını belirterek dert yandı.
Sarıyer Kaplıcalar Mahallesi\\\'ndeki ABD İstanbul Başkonsolosluğu\\\'nda yaşanan saldırıda, Başkonsolosluk koruma polisi Nedim Çalık, trafik polisleri Mehmet Önder Saçaklıoğlu, Erdal Öztaş ve Osman Dağlı saldırganları etkisiz hale getirmek için çalıştı. Kulübedeki Çalık, Saçaklıoğlu ve Öztaş saldırganların kurşunlarına karşılık verince çatışma çıktı. Bu arada konsolosluğun hemen ilerisinde bekleyen Trafik Vakfı\\\'na ait çekicinin yanında trafik polisi Osman Dağlı da silahını saldırganlara doğrulttu. Çatışmada üç polis ve üç saldırgan ölürken, Dağlı yaralı olarak İstinye Devlet Hastanesi\\\'ne kaldırıldı. Dirseğinden yaralı olan ve ameliyat geçiren trafik polisi Dağlı, hastanede yaşadıklarını komiserine anlatırken Amerikalı görevlilerin yardım etmediğini söyledi. Polis memuru Dağlı, yaralandığında içeri kaçmak için konsolosluğun kapısına doğru kendini attığını ancak Amerikalı görevlilerin kapıyı açmadığını söyleyerek komiserine dert yandı.
Amerikan güvenlik görevlilerinin içeriye girdiği çatışmada konsolosluk kapılarının da otomatik olarak kilitmendiği iddia edildi.

Öte yandan ATV Haber\\\'in iddiasına göre İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah da yaralı polise yardım edilmemesine öfkelendi. İddiaya göre kamera görüntülerinde Osman Dağlı\\\'nın vurulması sonrasında Başkonsolosluk binasının girişine doğru, yöneldiğini ancak ABD deniz piyadesinin ve güvenlik görevlilerinin kapıyı açmamakta direnmelerine öfkelenen Cerrah \\\"Böyle şey olamaz.Bu hiçbir şekilde anlaşılır bir şey değildir\\\" diye tepki gösterdi.

Başkonsolosluk iddialarla ilgili sessiz kalırken, yetkililerden şu bilgi geldi: Güvenlik sistemi silahlı saldırı anında otomatik kilitleniyor. Türk polisinin de bu sistemle ilgili bilgisi var. Kapılar otomatik kapandı, dışarıda bir konsolosluk görevlisi de kaldı. Polisin sorusu üzerine bu kişi, \\\"Kapılar otomatik kapandı. Sistem böyle\\\" demiş. İlk yardım kiti ulaştırıldı. Görevli yaralıya müdahale etti. Türk polisiyle beraber geliştirmişler. Konsolosluk personeli silahsız ve kendisini savunamayacak durumda..

Kaynak : Milliyet​

TEK EBEDİ DOSTUMUZ AMERİKAydi de mi?öyle dioduk.adamlarda insanlık yok ya.o polisler bizim deil amerikalıların canını koruodu adamların yaptıklarına bak...

ne dostu yaaa ?

yıllardır pasif , etkisiz politikacılar yüzünden amerikan köpeklerinin etkisi altında kaldık

işte bu olayda da ne kadar şerefsiz bir millet olduklarını gösterdiler

3 polisimiz şehit olmasaydı bu olay için çok sevinirdim , ne de olsa bir amerikan konsolosluğu
onların düşmanı bizim dostumuzdur !!!

ve biz bu adamları koruyoruz

ben daha bu haberi okumadan yada duymadan dedim biz gerçekten çok salağız diye . orda en az100 amerika savunma görevlisi vardır da hepsi bizden mi ölür ayıp deil ABD lilererin yaptığı bence kendi fikir yapıları böyle onların. hastanede kadın kalp krizi geçirir tüm kameralar görmektedir tek bir kişi hastane olmasına rağmen el uzatmaz. Araba carpar adam öldüğüyle kalmaz üstünden yenileri de geçer ceset paramparca yani sırtınızı asla bir amerikalıya dayaymazsınız.

Sırtınızı dayayamadığınız bir kimseye,içinde insanlık namına bişey kalmamış, kendi vatandaşına yardım etmeyen birine dostum dermi başka bir dünya toluluğu işte biz deriz ve Aziz Nesinin dediği gibi %10 aklıların yaşadığı bir ülkedeyiz zaten

polislere Allah'tan rahmet diliyorum.

bu onların insanlık anlayışı işte.... Seni koruyan polisi sen yaralanınca içeri alma insanlığa bak!!!

türkün türkden başka dostu yokmus bunu örenmiş olduk 1 kez daha

valla arkadaslar ırk, renk , dıl. dın ayrımı yapan bunlar degılmı sırf sen zencısın dıye polısler kollarını kırmadımı kafalarına sıkmadılarmı bunlar ............ artık noktaları sız doldurursunuz ben sove sove dılım sısdı ag ıpnelerıne

Geri