ABD'de kullanilan asi farkli!

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
09112009100717.jpg

Basbakan Erdogan, ABD'de kullanilan asi ile Türkiye'de kullanilan asinin farkli oldugunu söyledi....

Daha önce domuz gribi asisi olmayacagini açiklayan Basbakan Recep Tayyip Erdogan, ABD'de kullanilan asi ile Türkiye'ye gönderilenin farkli oldugunu söyledi. Pendemi Izleme Komitesi Bilim Kurulu üyesi Levent Akin ise "Bizim kullandigimiz asi ABD asisi degil, AB ile ayni" dedi.

Basbakan Tayyip Erdogan, Domuz gribi asisi konusunda Saglik Bakani Recep Akdag ile farkli düsünmesiyle ilgili olarak, "Zorla asi yapariz dersek bu olmaz. Çünkü yan etkileri noktasinda da sikintilarin oldugu söyleniyor. Amerika'nin kullandigi asilarda içerikte farkli birseyler oldugu, bize gelenlerde farkli seyler oldugu belirtiliyor" diye konustu. Erdogan sunlari söyledi: "Ben bakanimla daha önce bu konulari görüstüm. Ben kendim için asi düsünmedigimi kendisine daha önce söylemistim. Bu yine söylenince tabii ben böyle birseyi dogru bulmuyorum. Ama tabii bazi seylerde de ikna olmam gerekir. Kaldi ki risk yasi beni rahatlatiyor. Böyle oldugu için ben kendi kararimi daha önceden vermistim. Ben agirlikli olara...

Devami...

Geri