dagg3r
New member
Arkadaşlar bir blogda gördüğüm yazıyı sizinle paylaşmak istedim
.Bu diyalogun gerçek olduğunu düşünmek bile komik
Leo: Abdul hocam bu nasıl iş ya ben bi b.k anlamadım
Keita:Oğlum insan bi selamün aleyküm der önce ya! ne kalın kafalı çıktın la sen neyi anlamadın gene
Leo:Abi sanada birşey sorulmuyor ya hemen sinir yapıyorsun.Şunu anlamadım abi bu sarılarmı bizim takım yoksa beyazlar mı?
Keita:Oğlum sen malmısın?he gerizekalı! oynadığın takımı bilmiyormusun sen!Tabiki beyazlar bizim takım
Leo:Ne biliyim abi iki takımda futbol oynamadığı için ayırt edemedim hangisi kazak hangisi Türk! off haldun ya keklemiş beni.Seni şampiyon olacak takıma alıyorum demişti
Keita:Lan benide öyle kekledi demek i.netor
olum bunlar gecen senede uefa yı alacaz demişler hamburga elenmişler lan
Leo:abi meğerse bunlar uefa yı aldığı 2000 den beri her sene aynı şeyi söylüyormuş!
Keita: off ulan offf yaktın bizi haldun! Neyse lan buda iyimiş oğlum oturduğun yerden bir sürü para veriyorlar oynamamıza bile gerek yok lan galiba
Leo
ur ben bir Lincoln'ü arayayım...Şerefsiz açmıyo hacı
Keita:Wayyy goçumm wayyy kaçak et kesiyodur o i.ne gene
Lincoln:Alo efendim hacı nerdesin?
Leo:Abi maçtayız maç vardı bugün
Lincoln:Abi o maç 11-12 değilmiydi ya bizim
Leo:yok hacı değil.
Lincoln
lum ne işiniz var lan gelin burası güzel..
Keita:kalk la gidelim nasılsa garanti paraya imza attık
tobol maçında tribünde bir diyalog
)

Leo: Abdul hocam bu nasıl iş ya ben bi b.k anlamadım
Keita:Oğlum insan bi selamün aleyküm der önce ya! ne kalın kafalı çıktın la sen neyi anlamadın gene
Leo:Abi sanada birşey sorulmuyor ya hemen sinir yapıyorsun.Şunu anlamadım abi bu sarılarmı bizim takım yoksa beyazlar mı?
Keita:Oğlum sen malmısın?he gerizekalı! oynadığın takımı bilmiyormusun sen!Tabiki beyazlar bizim takım
Leo:Ne biliyim abi iki takımda futbol oynamadığı için ayırt edemedim hangisi kazak hangisi Türk! off haldun ya keklemiş beni.Seni şampiyon olacak takıma alıyorum demişti
Keita:Lan benide öyle kekledi demek i.netor
Leo:abi meğerse bunlar uefa yı aldığı 2000 den beri her sene aynı şeyi söylüyormuş!
Keita: off ulan offf yaktın bizi haldun! Neyse lan buda iyimiş oğlum oturduğun yerden bir sürü para veriyorlar oynamamıza bile gerek yok lan galiba
Leo
Keita:Wayyy goçumm wayyy kaçak et kesiyodur o i.ne gene
Lincoln:Alo efendim hacı nerdesin?
Leo:Abi maçtayız maç vardı bugün
Lincoln:Abi o maç 11-12 değilmiydi ya bizim
Leo:yok hacı değil.
Lincoln
Keita:kalk la gidelim nasılsa garanti paraya imza attık
tobol maçında tribünde bir diyalog