Abdullatif Şener'den bir garip 'kapatma' yorumu

BaLaTLy

New member
Reaction score
0
AK Parti'ye yönelik açılan kapatma davasını eski bakan ve milletvekili Abdüllatif Şener de yorumladı.

AK Parti'nin kurucularından eski milletvekili Abdullatif Şener, AKP'nin kapatma kararını değerlendirdi. Şener, "Parti kapatma davalarının doğru bir şey olduğunu düşünmüyorum" dedi ve ekledi:

"Tabi Ak Parti tabanında bir nezaket isteği var. Yani yönetcilerin daha nazik ve anlayışlı davranması talebi var. Şimdi bu talep elbette geride kalabilir yani Ak Parti tabanı ne kadar memnuniyetsiz olsa da kapatma davasına karşı elbette tepkili olacaktır."

- Davanın Cumhurbaşkanlığı makamını da kapsam içerine alan bir boyutu vardır.

- Kapatma davası bir partinin kapatılma davasından öte gözüküyor.

- İşin hukuki boyutunda ortaya çıkacak sonuçları analiz etme noktasında zorluk çekiyorum.

"EKONOMİ İYİ GİTMİYOR"

Abdullatif Şener, SKY TÜRK'te yaptığı değerlendirmede ekonomik görüşlerine de yer verdi:

- Yani bir insanın borcu varsa ya daha önceki tasarruflarından harcayacak ya da varlıklarını satacak. Şu anda bizdeki durum budur.

- Eğer, küresel dalga büyürse Türkiye ekonomisinin iyi gideceğini söyleyemem. Bugün işler iyi gitmiyor. Esnaf sıkıntıda işsizlik had sahada.

- Bugun Türkiye'de ülkenin ekonomisini ayağa kaldırıcı bir hareket gerekiyor.

- Rakamlarla oynayarak milli geliri suni şekilde yükselterek bu sıkıntıdan kurtulamazsınız.

kaynak http://www.samanyoluhaber.com/haber-94807.html

Haksız da değil hani ekonomi gerçekten de iyi gitmiyor küresel bir kriz varken hele ekonomimiz süper olduğunu söylemek zor

Anlamak zor ama önce Akp nin kurucularından olan birinin böyle söylemesi tuhaf doğrusu ya sizce???????

AK Parti'ye yönelik açılan kapatma davasını eski bakan ve milletvekili Abdüllatif Şener de yorumladı.

AK Parti'nin kurucularından eski milletvekili Abdullatif Şener, AKP'nin kapatma kararını değerlendirdi. Şener, "Parti kapatma davalarının doğru bir şey olduğunu düşünmüyorum" dedi ve ekledi:

"Tabi Ak Parti tabanında bir nezaket isteği var. Yani yönetcilerin daha nazik ve anlayışlı davranması talebi var. Şimdi bu talep elbette geride kalabilir yani Ak Parti tabanı ne kadar memnuniyetsiz olsa da kapatma davasına karşı elbette tepkili olacaktır."

- Davanın Cumhurbaşkanlığı makamını da kapsam içerine alan bir boyutu vardır.

- Kapatma davası bir partinin kapatılma davasından öte gözüküyor.

- İşin hukuki boyutunda ortaya çıkacak sonuçları analiz etme noktasında zorluk çekiyorum.

"EKONOMİ İYİ GİTMİYOR"

Abdullatif Şener, SKY TÜRK'te yaptığı değerlendirmede ekonomik görüşlerine de yer verdi:

- Yani bir insanın borcu varsa ya daha önceki tasarruflarından harcayacak ya da varlıklarını satacak. Şu anda bizdeki durum budur.

- Eğer, küresel dalga büyürse Türkiye ekonomisinin iyi gideceğini söyleyemem. Bugün işler iyi gitmiyor. Esnaf sıkıntıda işsizlik had sahada.

- Bugun Türkiye'de ülkenin ekonomisini ayağa kaldırıcı bir hareket gerekiyor.

- Rakamlarla oynayarak milli geliri suni şekilde yükselterek bu sıkıntıdan kurtulamazsınız.

kaynak http://www.samanyoluhaber.com/haber-94807.html

Haksız da değil hani ekonomi gerçekten de iyi gitmiyor küresel bir kriz varken hele ekonomimiz süper olduğunu söylemek zor

Anlamak zor ama önce Akp nin kurucularından olan birinin böyle söylemesi tuhaf doğrusu ya sizce???????

Abdüllatif Şener AKP kurucusu ama aynı zamanda ilk iktidar döneminde,AKP ileri gelenlerinin amacının Cumhuriyetin temeline dinamit koymak oldugunu görünce kendisi,AKP içinde iyi bir konumda olmasına ragmen,bu oluşumun içinde olup sorumluluk almamak için istifa etmiştir.

Abdüllatif Şener AKP kurucusu ama aynı zamanda ilk iktidar döneminde,AKP ileri gelenlerinin amacının Cumhuriyetin temeline dinamit koymak oldugunu görünce kendisi,AKP içinde iyi bir konumda olmasına ragmen,bu oluşumun içinde olup sorumluluk almamak için istifa etmiştir.

dinamit koymak derken AKPARTİYİ VATAN HAİNLİĞİYLE SUÇLADIĞININ FARKINDAMISIN..

ŞAYET EVET DİYORSANSA YÜZDE 47 LİK KESİMİNDE VATAN HAİNLŞİĞİ YAPTIĞINI BELİRTMİŞ OLUYORSUNUZ...

BİLMEM BU SÖYLEDİKLERİNİNİ FARKINDAMISINI..

BİR BAŞKA DEYİŞLE AĞZINDAN ÇIKANI KULAĞIN DUYUYORMU?

ewt akp vatan haini ise %47 lik kesim türk değil demek oluyo bence

hep aynı teraneler akp vatan haini digerleri kurtarıcı doğru bişeyi akp yapınca nerdn bişey buluyolar eleştiriyolar ha ben demiyorum ki akp nin her yaptıgı dogru tabiki yalnısları var bunlar tartısılır ama vatan hainliğile suclamak en büyük hainliktir

%47lik kesimin kim oldugu belli değil mi?burda söz konusu olan akp nin tabanıdır...

kardeşim o kesimde bizde varız ben de AKP ye oyverdim ne demek istiyorsun ki tamam ben pişmanım adamlara oy verdiğim için ama şu da bir gerçek ki AKP den iyi bir parti göster tamam diyeyim aha budur ama yok ki

AKP Türkiye kötünün iyisi bir parti ondan iyisi de yokta zaten he çok sözü tutamadılar veya engellendiler ama sonuçta ondan iyisi de varsa söyle bizde bilelim

halk,partiye oy veriyor.o partinin tabanına değil..
bir üstteki arkadasımızın dediği gibi kötünün iyisi olarak oy veren,cıkarları için oy veren,maddi yardımlardan dolayı oy veren insanlar var..hainlik suclaması bu partilerin tabanına ait..milli görüş gömleğini çıkartan tayyipin de neye hizmet ettiğini anlamak,söylemlerinden davranışlarından cıkarmak zor değil..

halk,partiye oy veriyor.o partinin tabanına değil..
bir üstteki arkadasımızın dediği gibi kötünün iyisi olarak oy veren,cıkarları için oy veren,maddi yardımlardan dolayı oy veren insanlar var..hainlik suclaması bu partilerin tabanına ait..milli görüş gömleğini çıkartan tayyipin de neye hizmet ettiğini anlamak,söylemlerinden davranışlarından cıkarmak zor değil..

halk partiye oy veriyor tabana değil...

hiçde mantıklı bir cümle değil...

zira bir kişi partiye oy verdiği zaman o partinin herşeyini kabul etmiş ve oyunu vermiş olur...

Tabanıyla, tavanıyla o partinin hepsine oy vermiş olur...

yani CHPye oy vermiş biri baykala oy vermiş ama tabanına oy vermemiş mi olur?

çelişkili değilmi sencede...

Tayyipn neye hizmet ettiğini söylem ve davranışlarından çıkarmak zor değil demişsin..

hadi bana bir kolaylık yapta... neye hizmet ettiğini ıspatlarıyla bana göster...

yani kömür yardımı aldığı için oy veren türbanı da destekliyor öyle mi?Chp ye oy vermiş biri baykalı sevmemesine ragmen tabana veya partinin ismine oy veriyor olamaz mı?oy veren herkes seviyor mu baykalı,tayyipi,bahçeliyi..tayyipin söylemlerine forumda arama buttonunu kullanarak her saniye rastlayabilirsin..siyasi partiler bölümünde de hükümet ''icraatlarına'' sık sık rastlayabilirsin.kolaya alışma araştır ögren..

yani kömür yardımı aldığı için oy veren türbanı da destekliyor öyle mi?Chp ye oy vermiş biri baykalı sevmemesine ragmen tabana veya partinin ismine oy veriyor olamaz mı?oy veren herkes seviyor mu baykalı,tayyipi,bahçeliyi..tayyipin söylemlerine forumda arama buttonunu kullanarak her saniye rastlayabilirsin..siyasi partiler bölümünde de hükümet ''icraatlarına'' sık sık rastlayabilirsin.kolaya alışma araştır ögren..

ne olursa olsun....

hangi partiye oy vermiş olursa olsun...o partiye oy vermiş insan herşeyiyle o partiyi kabullenmiş olur..

parti başkanınıda..
partinin tabanınıda...

partinin tüm bireylerinide...

BU KADAR BASİT...

söylemlerinden anlışıyor diyorusun..

Forumda arat ve öğren diyorsun...

bir mesajında "A.Q. partisi" yazdığın partinin başkanını açıkla öğrenelim diyorum....

araştır öğren demek kolay... göster ıspatlarıyla...

yoksa sende başsavcı gibi "mayolu reklamı"mı göstereceksin...

yahu niye böyle bir çaba içinde olayım?sen bilmiyor musun ülke degerlerinin kimlere peşkeş cekildiğini.ara 20 tane konu bulursun..sen bilmiyor musun tayyipin ''milli görüş gömleği'' ile söylediklerini ara bul..bilmediğiniz şeyler sanki! ''A.Q partisi'' söyleminde yanlış birşey oldugunu düşünmüyorum.sen yanlışı nerde görüyorsan bana söyle ben açıklayayım..

yahu niye böyle bir çaba içinde olayım?sen bilmiyor musun ülke degerlerinin kimlere peşkeş cekildiğini.ara 20 tane konu bulursun..sen bilmiyor musun tayyipin ''milli görüş gömleği'' ile söylediklerini ara bul..bilmediğiniz şeyler sanki! ''A.Q partisi'' söyleminde yanlış birşey oldugunu düşünmüyorum.sen yanlışı nerde görüyorsan bana söyle ben açıklayayım..

Bilmediğiniz şeyler sanki! :)

Şükürler olsun neyin ne olduğunu sizden çok iyi biliyoruz...

Ülkemin insanlarıda bildiği için % 47'si oy verdi... Yani iki kişidden biri....

"A.Q. partisinin" şu A ve Q harfiinini açılımını biliyormusun... ne anlama geldiğini...

terbiye sınırları dışında olduğunu da çok iyi biliyorsdunudur umarım...

eehh terbiye dışında olan birşeyide "yanlış bir şey olarak görmüyorsansa da" buda senin terbiyenini boyutunu gösteriyor demektir...

o senin kötü niyetin arkadasım..yaran yoksa gocunmassın..kendi harf tercihlerimi de sana danışacak değilim..
ben burda şunu senden daha iyi biliorum diye dayatmaya çalışmam..benim babam senin babanı döver demem..yeter ki herkes bildiği üstüne konuşsun.bildiğini görmezden gelmesin..

o senin kötü niyetin arkadasım..yaran yoksa gocunmassın..kendi harf tercihlerimi de sana danışacak değilim..
ben burda şunu senden daha iyi biliorum diye dayatmaya çalışmam..benim babam senin babanı döver demem..yeter ki herkes bildiği üstüne konuşsun.bildiğini görmezden gelmesin..

Hem "A.Q. partisi diyeceksin". hemde benim kötü niyetimmiş diyeceksin...

ne kadar güzelmiş öyle...

yani birine hakaret edeceksin karşındakine bakıp bak senin kalbin kötü ben çok iyi birşey dedim diyeceksin...

senin demen buna benziyor...kimin yarası olduğu ortadadır..Yaran varki "A.Q. partisi" gibi çopk kötü bir kelime kullanıyorsun...

haksızmıyım yoksa...

arkadaşım ikili tartışmaya sürüklüyorsun konuyu..ben senin düşündüğün kötü niyetle yazmıyorum bu yazıyı..boyle bir sonucu da ancak yarasının olanın cıkartacagını düşünüyorum..k nin yerine q koyarım,sen yerine sn yazarım SANANE?forumda arama yaptıysan onun üstüne tartışalım yoksa tartışılacak birşey yok..

ne olursa olsun....

hangi partiye oy vermiş olursa olsun...o partiye oy vermiş insan herşeyiyle o partiyi kabullenmiş olur..

parti başkanınıda..
partinin tabanınıda...

partinin tüm bireylerinide...

BU KADAR BASİT...

bunun üstüne yorum yapmadıgımı farkettim.bu senin görüşündür.benim görüşüm öyle değil.
BU KADAR BASİT

arkadaşım ikili tartışmaya sürüklüyorsun konuyu..ben senin düşündüğün kötü niyetle yazmıyorum bu yazıyı..boyle bir sonucu da ancak yarasının olanın cıkartacagını düşünüyorum..k nin yerine q koyarım,sen yerine sn yazarım SANANE?forumda arama yaptıysan onun üstüne tartışalım yoksa tartışılacak birşey yok..

bunun üstüne yorum yapmadıgımı farkettim.bu senin görüşündür.benim görüşüm öyle değil.
BU KADAR BASİT

hem Türkiyede yüzde 47likbiroyalmış paryie hitaben A.Q. partisidiyeceksinhemde SANANE diyeceksin...

yukarıda dediğim gibi Terbiyenin hangi boyutta olduğu gösteriyor bu kadar BASİT.

Geri