Acİl Yardim! LÜtfeeen!

ozgurgulay

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar.
biraz uzun kusura bakmayın ama acil yardım lazım.maruzatım şu ki:
ben php sitemi bilgisayarımda gayet güzel çalıştırdım. bana hosting veren şirketin kontrol paneli üzerinden phpmyadminde database'i de kurdum. php.configi de burdaki bilgilere göre değiştirdim. ama siteyi ftpden yükleyip de explorerdan domain'i arayınca şöyle bi sayfa çıkıyo.aynen şöyle:

sql_query($sql); $row = $db->sql_fetchrow($result); $db->sql_query("UPDATE ".$prefix."_banner SET clicks=clicks+1 WHERE bid='$bid'"); update_points(21); Header("Location: $row[clickurl]"); die(); } $modpath = ''; define('MODULE_FILE', true); $_SERVER['SCRIPT_NAME'] = "modules.php"; $row = $db->sql_fetchrow($db->sql_query("SELECT main_module from ".$prefix."_main")); $name = $row['main_module']; $home = 1; if (isset($url) AND is_admin($admin)) { echo ""; die(); } if ($httpref==1) { $referer = $_SERVER["HTTP_REFERER"]; $referer = check_html($referer, nohtml); if ($referer=="" OR eregi("^unknown", $referer) OR substr("$referer",0,strlen($nukeurl))==$nukeurl OR eregi("^bookmark",$referer)) { } else { $result = $db->sql_query("INSERT INTO ".$prefix."_referer VALUES (NULL, '$referer')"); } $numrows = $db->sql_numrows($db->sql_query("SELECT * FROM ".$prefix."_referer")); if($numrows>=$httprefmax) { $result2 = $db->sql_query("DELETE FROM ".$prefix."_referer"); } } if (!isset($mop)) { $mop="modload"; } if (!isset($mod_file)) { $mod_file="index"; } $name = trim($name); $file = trim($file); $mod_file = trim($mod_file); $mop = trim($mop); if (ereg("\.\.",$name) || ereg("\.\.",$file) || ereg("\.\.",$mod_file) || ereg("\.\.",$mop)) { echo "You are so cool..."; } else { $ThemeSel = get_theme(); if (file_exists("themes/$ThemeSel/module.php")) { include("themes/$ThemeSel/module.php"); if (is_active("$default_module") AND file_exists("modules/$default_module/".$mod_file.".php")) { $name = $default_module; } } if (file_exists("themes/$ThemeSel/modules/$name/".$mod_file.".php")) { $modpath = "themes/$ThemeSel/"; } $modpath .= "modules/$name/".$mod_file.".php"; if (file_exists($modpath)) { include($modpath); } else { $index = 1; include("header.php"); OpenTable(); if (is_admin($admin)) { echo "
"._HOMEPROBLEM."

[ "._ADDAHOME." ]
"; } else { echo "
"._HOMEPROBLEMUSER."
"; } CloseTable(); include("footer.php"); } } ?>

burdan anlayabildiğim index.php nin olduğu yer yanlış (galiba) ve ama ben tüm dosyaları public_html dosyası diye bi dosya vardı oraya attım.çünkü adamlar görünmesini istediğin siteyi buraya yükle yazmış.ayrıca bu çalıştıramadığım dosyaları daha önce başka bi hostingde çalıştırmıştım.ama o zaman dosyaları kök dizine atmıştım.
acabadomain yönlendirmeyi mi yanlış yapıyorum.dosyaları mı yanlış yere attım.çünkü önceki çalıştığı hostingden subdomain almıştım.burda ise kendi domainim. sabredip okuyan bi de yardımcı olabilen olursa minnettar olurum... teşekkürler...

Dosya Yolu Doğru..Index.php yerine index.html falan olmasın o?

Data Base Hatası Veriyor Arkadasım Kurduğun Php Nuke phpmy adminden db yi upload et db name db passwordu doğru yazdığını kontrol et cozeceksin

php nukedaki tüm dosyaları hosting şirketinin verdiği alanın root klasörüne attım. database ne ise aynen onu, user name ve password ne ise aynen onları da eksiksiz config.php ye kaydettim tabi (tabi bu bahsettiklerimi zaten önceden de yapmıştım.ama tek fark public_html yerine bu sefer root'a attım tüm dosyaları) yani şu kadarından eminim ki oluşturduğum database ve password config dosyasında doğru bir şekilde var( tabi ben öyle sanıyorum).ama bu sefer de

Hey, it worked !
The SSL/TLS-aware Apache webserver was
successfully installed on this website.

başlıklı bi sayfa çıktı.ve sayfa içeriğinde, eğer bu siteyi görebiliyosanız apache doğru biçimde yüklenmiştir ama buraya site yüklenip bu sayfa ile değiştirilmesi gerekir.eğer bu sitenin sahibi sizseniz ve sitenizi yüklediğiniz halde göremiyosanız bilmem nerelerle görüşün gibi bi yazı var.tam böyle demese de türkçe özeti bunun gibi bişey...
yani bu denediklerimle de muvaffak olamadım :(

config.php'deki database bilgilerim (username ve hostdaki rakamlar yerine gerçekleri var):

dbhost : 12.34.567.890
dbuname : username
dbpass: ********
dbname : username_nuke
prefix : nuke
user_prefix : nuke

ayrıca host adı olarak aynı yerde çalışması dolayısı ile localhost da denedim ama nafile.bu arada db'deki tüm tablolar nuke_... şeklinde (php nuke'daki nuke.sql dosyasını referans aldığı için) bunları böyle uzun uzun yazdım daha açıklayıcı olabilirim belki diye... belki ben sorunu tam ifade edememişimdir diye.
eğer yine iliginizi eksik etmeyip yazacağınıza emin olduğum cevaplar da çözüm olmazsa mecbur vazgeçecem heralde bu sevdadan :( (ta ki php ve sql'i adamakıllı öğrenene kadar) tekrar teşekkürler...

Anladığım kadarıyla hosting de bi problem war snrm php ya kurulu değil yada php uzantısını aktif hale getirmemişler. Aldıgın servise danışırsan sana yardımcı olucakLardır...

tekrar merhabalar.bilgisayarımdaki sorunlarla boğuştuğum için 1-2 gündür internetten uzak kaldım kusura bakmayın.verdiğiniz cevaplar için teşekkürler.yalnız ben hala bir çözüm bulamadım.tag'leri bile tek tek kontrol ettim (kendi çapımda tabi) bu arada hosting şirketi de ayrı problem tabi.adamlar bi forum sitesi hazırlamış güya destek için.ama ortada kimse yok.yazdım mesajımı gönderdim.sağolsun bi vatandaş cevap verdi ama o da sıradan bi üye.yetkili namına kimse yok.diyorum adamlara, benim sitemin sizin serverlarınızdaki orjinal adresi, hosting alanımın url'si ne? yanlış mı yönlendirme yapıyorum. bari onu bileyim.hiç yardımcı olmadınız bari onu söyleyin.public_html'ye mi yoksa root'a mı yönlendircem.tık yok.site yabancı.hosting bedava.tabi olacağı bu.fazlasını beklemek de belki hata olurdu.yaw bizim oralarda bi laf vardır: at görmediysem de b.kuna da basmadım değil diye.o hesap, ben de bilgisayarın üstadı değilsem de hiç görmedim değil.anlatılınca anlayabiliyorum en azından .çok moralimi bozdular valla.kaç zamandır bu işle uğraşıyorum.size de tekrar teşekkürler ama ben bu işi çözemiyecem galiba .işi ciddiye alıp kendime yakın bi yerde bi hosting seçip (mümkünse türk tabi) ondan sonra işe koyulsam en iyisi galiba.en azından muhattap bulurum...

Geri