ACaBa TaSo'ları hatırladınız mı? :Dsüpper :D

MozoLe Miяach;4283176' Alıntı:
ßen GeneLde Tasodan DeqıLde ßeşiktaşa Laf AtanLardan DoLayı Kafa Yarıyordum :hhmanD

Gerçi Hoş HaLa Devam Ediyor ßu aLışkanLıqım..Hatta Hoßi HaLine GeLdi.. :durdurun

Kanka :durdurun ReziL oLDum :D

vay be özlemişim görmeyeli çok diz çürüttük betonlarda:D:D

Bizim burda Flippo diyorlar :) cok super seylerdi yaa, Looney Toones ve Pokemon Tasolari

:D:D
Hocalar alırdı ağlardık yav..

Aman sonra arkadaşların dediği gibi atış şeklinden tartışırdık ..

Yok sen son anda çevirdin tasonu..

Ha-ha
Hayır valla çevirmedim
:D

bu pokemon tasolarla hic oynamadim yasim abez kaciyodu :D
cakmak tas,tasmanya,bugs bunny ler vardi... ortasi cikintililar vardi donerken vurup ters duz ediyoduk. way be ne gunlerdi. simdiki cocuklar cok sanssiz..ne gunlerdi...bilgisayarla cocuklukmu gecer :)

1 ara depoya inersem tasoları cıkarır resmini koyarım suan korkunc derecede fazla taso var bende 3-4 kutu vardır heralde tam emin değilim tüm mahallenin tasolarını ütmüştüm :D sonra oynamadım :D

eeee herhalde oynayamazsın senle kim oynar ya 3-4 kutu diosun hepsini ütmüşsün kim oynar senle ya

geçenlerde de ben saklamışım evi taşırken soba nın karalarını döküldüğü duvara monte edilmiş hani küçük çekmeceler vardıya onların içine saklamışım tabi ben babamdan saklardım taşınırken bulup geri mahaleye vermiştim sonra haberini aldım herkez zulalarından çıkarıp tam bi yıl daha oynamışlar vay be

ya bizim mahalledeki bebelerden üterdik sonra yan mahalleye gider poşetle geri döner dağıtırdık bebelere:D

hep elimizde 1-2 tane esnek ve sert tutardık değişmeli onlarla alayını yenerdik:D

ulen ne günlerdi. bütün zeytinburnunda yenmediğimiz adam kalmamıştı.

2gso3dj.jpg
bende çooooook oynardım :hhuzgun

Cebimizde para kalmazdı Ash cıksın diye sürekli cips alırdık :D ne güzeldi günler be

ilk kez yerebatan sarnacında dilek için atılmış dev tasolardan görmüştüm ilk çıktığı zamanlarmış haberimde yok tutturmuştum alıcam onu diye zor sakinleştirmişlerdi=)))

iki gün sonra reklamlarda görünce ne sevinmiştim hemen gidip almıştım hey gidi günler:sigara:

ben babamdan dayak yedim ve kolum kırılmıştı bunlar yüzünden.
(tabi kolumu kırmak istemedi ama gitti sağ kol)

ulen ne günlerdi beeeeeeee taso bulamadıkmı gazoz kapağı ezerdikte oynardık
paylaşım için teşekkürlerrr

Bunlar çok sonra çıkan tasolar.. ßenim çocuklugumda Looney Tunes Tasoları vardı..

Yaşım çok büyük oLmasada Looney tunes tasolarını hatırLıyorum hayal meyal,
Ama asıl tecrübemi pokemon tasoLarında yaşadım
Cubone vardı bende,UğurLu tasomdu,Kullanmaktan bembeyaz oLmuştu ayağımın aLtında eziLdi krıLdı
O gün ne üzüLmüştüm,Üzüntüden köküLmüştüm =)

Geri