Acer aspire 2920z notebook da windows xp?

aquariusap

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bu adını yazdığım notebook a windows xp yükledim ancak, "nero 9 lite" ve "virtual cd" gibi bazı programları kurdum ama çalıştıramıyorum hata veriyor sebebi ne olabilir acaba? birde aygıt yöneticisinde gizli aygıtları göster dediğimde 2 yerde sarı ünlem işareti var yani driverı görememiş bu driverların ne olduğu nasıl anlaşılır? teşekkürler...

kardeş xp yi bende yüklicem ama harddiskin yapılandırılmasını nasıl yapcamı bilmiyorum bide biosda cd okumuyo onun aktivitesini nasıl yapabilirim acaba bios ayarlarından bi tarif edersen sevinirim aynı laptop bndede varda!

pc nin kendisinde vista var ve harddiskin 10gb ını acer firması e-recovery için ayırmış eğer format atarsan bu özellik gidiyor yani sana verdikelri sisteme geri dönemiyosun sen xp den eminsen gerisi kolay. ben xp cd sini taktığımda otomatik gördü biosa felan girmedim, hard disk yapılandırmasında ise vistanın kurulu olduğu c ye kurdum ve e-recovery bölümünü silmedim yani düm düz kurdum hiç sorun çıkmadıki :) akşam eve gidince biosa bakarım ama nerde olduğunu söylerim

kardeş, F2 ile biosa gir boot menüsünden cd-dvd yi en üste getir böylece cd ile başlatırsın ama asıl sorun sonrası. sp3 entegreli windowsxp ile sistem kurmaya başla modemin ağ kablosunu direk pc ye tak o kendi herşeyi tanır. aksi halde çok uğraşırsın. xp kurulumu tamamlanınca driver scanner programını kurup driverları güncelle sorun kalmıyor.

kardeş bnde orjinal sp2 var onu yükliycem çünkü sp3 çok kasar dediler.ben zannettimki yapılandrımayı xp yüklemeden yüklicez.ayrıca e-recovery nin xp için olanı yok ama vistada istersen yapman gereken vista yüklüyken yedeklemek yada ghost'unu almak neyse çok teşkkrler aama bnim evde net yok modem kablosu felan o yüzden driverlerini indirdim ama güncel mi diilmi bilmiyorum sorun çıkartır mı acaba?veya modemsiz nasıl yapcamı açıklıyabilirsen sevinirim.hayatımda vista kadar iğrenç bi sistem daha görmedim. mac os kullanırım daha iyi yani.

Geri