acil yardım lütfen

mirzabeyim

New member
Reaction score
0
arkadaşlar benim aradıgım msn konuşma geçmişini bulmak.fakat ben kaydetmemiştim ama şimdi çok lazım oldu bu bi şekilde bulamazmıyız.pc de olurmu yada bi yolu varmı internet üzerinden geri getirebilirmiyiz her nasıl olursa bir yol gösterirseniz sevinirim ailevi durum var anlayacagınızı umuyorum ve yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

eer msn plus varsa belgelerim ileti geçmişim kimle konuştuysan onun msn adresi yazar ona tıkla bulursun baska turlü yok sanırsam ama hellboy726 gelince bi okur bakar .. ailevi durum dediğin için belki yardım eder ..

Normalde bir bilgisayarda oturum açtığınızda WLM bir konuşma penceresini ilk kapatışınızda iletileri kaydedeyim mi? diye sorar ve varsayılan olarak "kaydetme" seçilmiştir.

Ama o bilgisayarda Messenger Plus! varsa ve siz yapılandırma sihirbazını okumadan kapattıysanız, iletileriniz kaydedilmiştir. Gidin, silin.

WLM normalde Belgelerim/Alınan Dosyalarım burda bir yerde kaydeder.

Messenger Plus! da Belgelerim/My Chat Logs veya İleti Geçmişim diye bir klasörde kaydeder. Tabi bu iki konum varsayılan konumlardır ve genelde insanlar değiştirmez.

Geri