acilen bknz please

ruLet

♥StyLe♠
Reaction score
0
:melekuzun zamandır forumda onlıne olamıyorum herkeze slm oncelıkle
su anda rusyada bır nootobooktan zar zor nete gırıyorum vede ekranklavyesı ıle mecbur yazıyorum klavye ayarlarına hıc bır sekılde ulasamıyorum.
bazı tuslara basınca cesılı numaralar karsımda buluyorum sıstem gerı yukleme calısmıyor vede cd room dahıl bozuk acıl cevap beklıyorum tekrardan bknz pls.
:melek

fonksiyon(fn) tusuyla numlock tusuna bas düzelir

Notebook klavyesinde donanımsal bir sorun var ise biz buradan
bir şey yapamayız denetim masasından klavye ayarlarına ulaşabilirsin.
Probleme yüklenen bir program neden oluyorsa eğer yani klavye ayarlarını
değiştirmişse önce böyle bir programın olup olmadığını bir kontrol et daha sonra
programı kaldırmayı bir dene.

offffffffffffffff offfffffffffffo ffffffffffffffffff dıyorummmm ıyı kı varsın HACKHELLLL
ben burasını bu yuzden sevıyorummm Chıefff Dostum bu kadar km uzakdan gerkcekden benı bu kadar rahatlatabılen bır sıte gormedım bunu ben onlarca kez bır cok konuda yasadım anında mudahele
ıyıkı varsınız ya saka gıbı kuran nımet carpsın saka gıbı anında dk olmadan cok tsklerr HACKHELL

sızı bulmusken bır sorun daha bu benım bır arkadsımın pc sı ana sayfa ınternet baslangıc sayfası her acılısda dırek bazı luzumsuz sayfalara yonlendırılıyor vede devamında bır cok sayfa acılıyor kendınden bu sorunu asamadım gerı yukleme felan da calısmıyor dedıgım gıbı ne yapmam nasıl bır program kullanmam gerekıyor... gercekden yuzum bıraz kızarıyor ama ne yapayım HH burası karsıLıksız hızmet gercekten sagoLun

google da internet açılıs sayfasını değistiremiyorum diye aratıp kısa vadede çözüm bulabilirsin ama pc ni ccleaner ve spyware doctor tarzı programlarla taratmanı öneririm

tarayıcı olarakta firefox kullanabilirsin internet explorer a alternatif olarak ondan bu tarz sorunları daha az yasarsın

buda halloldu walla chıef dostum allah her bır seyı gonlune gore versın kardesım ne dıyım cok saol ya

Geri