Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar acronis 9 ile yedek aldım.Aldığım yedek 2 küsür gb.Bott cd yaptığımda ise bunun boyutu 28 mb.Bu normalmi yanii bu kadar skışıtırma yaparmı? yoksa yanlış birşey mi yaptım?
Arkadaşlar acronis 9 ile yedek aldım.Aldığım yedek 2 küsür gb.Bott cd yaptığımda ise bunun boyutu 28 mb.Bu normalmi yanii bu kadar skışıtırma yaparmı? yoksa yanlış birşey mi yaptım?
Boot cd'den ne kasdediyorsun bilmiyorumama benim bildiğim boot CD demek şudur: genel olarak yedekleme programlarına ait boot CD'ler vardır boot demek başlatmak demek yedekleme programlarıyla yedeğimizi genelde işletim sistemimizin olmadığı depo olarak kullandığımız diğer diske alırız. Herhangi bir sebepten dolayı bu virüsten olur veya yanlış birkomuttan vs.. sistem çöküp masa üstüne ulaşamadığımızdda yani windows ortamına ulaşamadığımızda boot CD'mizi CD\DVD SÜRÜCÜMÜZE KOYUP PC'Yİ BİOS SET UP'TAN CD\DVD sürücüden başlatırız ve elimizdeki cd\dvd sürücüye koyduğumuz boot cd ile pc'ye yüklü yadekleme programına ulaşıp diğer diske aldığımız yedeği işletim sistemimizin olduğu diske tekrar yükleriz ve sistemi kurtarırız. benim bildiğim budur yani boot CD'de yedek dosyaları bulunmaz üzerinde yedek programını çalıştırıcı restore veya recovery manager bulunur. Esas yedeğimizi harci dvd veya cd'ye veya genelde tercih edilen budur diğer diske alırız sen hangisine aldın bilmiyorum kollay gelsin.