Acronis True İmage Hopme 2009 12.0.9646 Full resimli anlatım Süper birşey!!!!

Şimdi ben bunla sistem yedeğini aldım cd yazdım sonra bu programı pcden sildim pc çöktüğünde cd aldıgım yedeği format atar gibi pcye takıyoruz ve yüklüyoruz öylemi ?

Şimdi ben bunla sistem yedeğini aldım cd yazdım sonra bu programı pcden sildim pc çöktüğünde cd aldıgım yedeği format atar gibi pcye takıyoruz ve yüklüyoruz öylemi ?

Hayır arkadaşım öyle değil.Aldığın yedeği cd veya dvd'ye aldıysan restore yaparken yedek dosyası olarak CD/DVD sürücüde koyduğun diskteki acronis yedeğini göstermelisin veya bu yedeği ilk öncehard diske kopyalayıp oradan gösterebilirsin pc çöktüğünde boot cd'den(boot cd nasıl yazdırılıyor daha önce anlatmıştım) programı cd dvd'den başlatıp yedeği geri yükleyebilirsin veya açılışta F11 tuşuna basarak programa ulaşıp buradan geri yükleyebilirsin umarım açıklayıcı olmuştur kolay gelsin:victory:victory

çok çok sağolsun.Gerçekten kaliteli bir paylaşım olmuş.

Fakat merak ettiğim bir mevzu var.Benim şuandaki harddisk oldukça küçük(160 gb) zaten pek yetmiyor ve 500 lük daha almayı düşünüyorum.Ben bu yedeği diğer harddisk bölümüne değil de dvd içine alabilir miyim? cevap için teşekkürler

çok çok sağolsun.Gerçekten kaliteli bir paylaşım olmuş.

Fakat merak ettiğim bir mevzu var.Benim şuandaki harddisk oldukça küçük(160 gb) zaten pek yetmiyor ve 500 lük daha almayı düşünüyorum.Ben bu yedeği diğer harddisk bölümüne değil de dvd içine alabilir miyim? cevap için teşekkürler

Programı kurduğun zaman C>>Belgelerimi'in içine "mybackup"adında bir klasör koyuyor.Alacağın yedeği yedek alırken "Acronis secure zone'ye"yani acronis gizli bölgeyi seçmezsen yedeği bu my backups klasörünün içöine alıyor burada yedek dosyasını görebilirsin .Budosyayı veri dvd'si olarak dvd'ye yazdırır ve restore yani geri yükleme yapacağın zaman programa yedek dosyası olarak CD/DVD Sürücünde bulunan diskteki dosyayı gösterebilir bu şekilde geri yükleme yappabilirsin. Kolay gelsin.:victory:victory

Programı kurduğun zaman C>>Belgelerimi'in içine "mybackup"adında bir klasör koyuyor.Alacağın yedeği yedek alırken "Acronis secure zone'ye"yani acronis gizli bölgeyi seçmezsen yedeği bu my backups klasörünün içöine alıyor burada yedek dosyasını görebilirsin .Budosyayı veri dvd'si olarak dvd'ye yazdırır ve restore yani geri yükleme yapacağın zaman programa yedek dosyası olarak CD/DVD Sürücünde bulunan diskteki dosyayı gösterebilir bu şekilde geri yükleme yappabilirsin. Kolay gelsin.:victory:victory

ama öyle yapıncada boot sorunu yaşadım bilgisayar açılmadı.
ayarlarındamı var bir keramet diyeceğim ama denemediğim ayarı kalmadı yedeği taşınabilir hard diske almıştım akşam 5 ten gece 2 ye kadar denedim dediğim gibi uyuz oldum ve ebediyen silmiştim eğer bilmediğim gizli bir ayarı varsa benim durumuma düşmeden arkadaşlara anlatırsan sevinirim bende öğrenmiş olurum

ama öyle yapıncada boot sorunu yaşadım bilgisayar açılmadı.
ayarlarındamı var bir keramet diyeceğim ama denemediğim ayarı kalmadı yedeği taşınabilir hard diske almıştım akşam 5 ten gece 2 ye kadar denedim dediğim gibi uyuz oldum ve ebediyen silmiştim eğer bilmediğim gizli bir ayarı varsa benim durumuma düşmeden arkadaşlara anlatırsan sevinirim bende öğrenmiş olurum

Boot sorunu derken tam olarak nedemek istediğini anlamadım ama şunu söyleyeyim programa boot cd ile ulaşmak istiyorsan tabiiki CD/DVD sürücünde acronis bootable CD olacakbu durumda eğer windows çökük değilse DVD'ye aldığın yedeği geri yüklemeden yaişletim sisteminin olmadığı diğer diske kopyalamangerekiyor yada programa F11 tuşuyla ulaşıp CD/DVD Sürücüdeki yedeği programa gösterip buradan geri yüklemektir.
Şunu açıkca izah etmek gerekirki programın esas kullanım şekli anlatımdada olduğu ggibi diğer harddiskten gizli bir bölge ayırıp yedeği buraya alıp çökme ve windows yıpranmalarında bootable CD'den veya F11 tuşuyla programa ulaşıp yedeği geri yüklemektir.
programın esas kullanımı bu şekildedir.

Teşekkür

Arkadaşım teşekkürler eline sağlık. Yalnız ben patch i çalıştıramıyorum. programı arka planda kapatmama rağmen program çalışıyor olabilir diye hata mesajı veriyor. Vista kullanıcısıyım.

arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum.
acronisle yedekledeğimiz dosyaya virüs bulaşırmı
eğer bulaşırsa tekrar acronis ile kurmak istersek bi problem olurmu
teşekkürler

Arkadaşım helal olsun teşekkür ediyorum ama bir sorum olacak sana .... Hiç bir önceden yüklediğimiz kurtarıcı,Acronis Tarzı program yok diyelim ama pc hiç bir şekilde açılmıyor ama c kısmında kişinin resimleri müzikleri var diyelim ve kurtarılmasını istiyor ve sora format atılmasını istiyor bir Bootable Cd tarzı birşey varmı pc nin içini görüp bir cd veya d kısmında atabileceğimiz....

Arkadaşım helal olsun teşekkür ediyorum ama bir sorum olacak sana .... Hiç bir önceden yüklediğimiz kurtarıcı,Acronis Tarzı program yok diyelim ama pc hiç bir şekilde açılmıyor ama c kısmında kişinin resimleri müzikleri var diyelim ve kurtarılmasını istiyor ve sora format atılmasını istiyor bir Bootable Cd tarzı birşey varmı pc nin içini görüp bir cd veya d kısmında atabileceğimiz....

Katii olarak bilmiyorum ama burası sana umarım faydalı olur .bir bak incele buyur:

bu kadar anlatıma ve de uğraşıya teşekkürler
becerebiliriz inş.

çok tşkler anlatım süper olmuş sayande acronis öğrendim ve formattan kurtuldum.saoalasın

güzel paylaşım ama windows hatalıysa windows'un CDsini takıp format diil de onar diyebilirsiniz yine aynı kapıya çıkar

serial'ı kabul etmiyor.önerebileceğiniz başkabir serial veya yöntem var mı.tüm çalışmalarınız ve yardımlarınız için teşekkürler.

sayende hallettim.çok teşekkürler.ellerine sağlık.

teşkkürler....................

Geri