Şimdi ben bunla sistem yedeğini aldım cd yazdım sonra bu programı pcden sildim pc çöktüğünde cd aldıgım yedeği format atar gibi pcye takıyoruz ve yüklüyoruz öylemi ?
çok çok sağolsun.Gerçekten kaliteli bir paylaşım olmuş.
Fakat merak ettiğim bir mevzu var.Benim şuandaki harddisk oldukça küçük(160 gb) zaten pek yetmiyor ve 500 lük daha almayı düşünüyorum.Ben bu yedeği diğer harddisk bölümüne değil de dvd içine alabilir miyim? cevap için teşekkürler
Programı kurduğun zaman C>>Belgelerimi'in içine "mybackup"adında bir klasör koyuyor.Alacağın yedeği yedek alırken "Acronis secure zone'ye"yani acronis gizli bölgeyi seçmezsen yedeği bu my backups klasörünün içöine alıyor burada yedek dosyasını görebilirsin .Budosyayı veri dvd'si olarak dvd'ye yazdırır ve restore yani geri yükleme yapacağın zaman programa yedek dosyası olarak CD/DVD Sürücünde bulunan diskteki dosyayı gösterebilir bu şekilde geri yükleme yappabilirsin. Kolay gelsin.:victory:victory
ama öyle yapıncada boot sorunu yaşadım bilgisayar açılmadı.
ayarlarındamı var bir keramet diyeceğim ama denemediğim ayarı kalmadı yedeği taşınabilir hard diske almıştım akşam 5 ten gece 2 ye kadar denedim dediğim gibi uyuz oldum ve ebediyen silmiştim eğer bilmediğim gizli bir ayarı varsa benim durumuma düşmeden arkadaşlara anlatırsan sevinirim bende öğrenmiş olurum
Arkadaşım helal olsun teşekkür ediyorum ama bir sorum olacak sana .... Hiç bir önceden yüklediğimiz kurtarıcı,Acronis Tarzı program yok diyelim ama pc hiç bir şekilde açılmıyor ama c kısmında kişinin resimleri müzikleri var diyelim ve kurtarılmasını istiyor ve sora format atılmasını istiyor bir Bootable Cd tarzı birşey varmı pc nin içini görüp bir cd veya d kısmında atabileceğimiz....
serial'ı kabul etmiyor.önerebileceğiniz başkabir serial veya yöntem var mı.tüm çalışmalarınız ve yardımlarınız için teşekkürler.