Active Destkop Sorunu

matrock018

New member
Reaction score
0
öncelikle s.a Arkadaşlar küçük kardeşim pc'yle uğraşırkenn napmışssa pc'yi açtım activee destkop'tuu gerii yükle die bi sayfa çıktıı we masaüstümde hiç bi simqe yok

Buda Ekran qörütüsünn resmi;

C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\DEstkop 'ta bi kaç simge gözüküyorr ve internet explorer'da gözat dediğimde masaüstüne seçtiğimde tüm simgeler gözüküyorr belki

C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adım\Destkop 'ta dosyalar gizlenmiştirr deip gizli dosya ve klasörleri göster dedimm olmadı C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adım\DEstkop'tan Kopyalayıp Masaüstüne yapıştırdım olşmadı Pc açılırkenn en son yapılandırmaa(en son çalışan ayarlar) ile başlattımm yine olmadı ayrdım ederseniz sewinirim şimdiden tşkkrler saolun

masaustunde sag tus tıkla ozellıklere gir,masaustu secenegıne gir,ordan masaustunu ozellestırden halledebılırsın.

yaa zatenn simgelerr aktiff görünüyorr ordaa yarcımcı olabilcekk kims eyokmu??:S

Ya arkadasım konu acıyosun acıklama yapıyoruz hala feryat figan bagırıosun.
Bak sana resimle gosterım belkı anlarsın artık.

33f3l1c.jpg

tmmm nie anlamakk istemiosunn aynısınıı yapmıştım daha öncedenn olmadı o yüzdenn sordumm bnmdee aynen öle aktiff değil o simgler:)

aradaşlar yardımcın olabiklcek kimse yokmu?:S

Geri