ActivePerl Kurulumu (Resimli Anlatım)

MySouLNeedLove

New member
Reaction score
0
Perl Exploit kullanımı için gerekli olan ActivePerl in kurulumu sunmak istedim. Bilmeyen arkadaşlar Hangi dosyayı indireceklerini nasıl kuracaklarını kolayca öğrenebilirler... Resimleri sırayla takip edin o kadar

Link :

http://www.activeperl.com/Products/ActivePerl/?mp=1
6ahay50.jpg

4p0mmna.jpg

54d77ya.jpg

5yti8if.jpg

63cscg2.jpg

Not: Resimler alıntıdır ..

Eline sağlık...Fakat kurduktan sonra onu nasıl çalıştıracağız ?

knallhart alter bak...ben biraz biliyorum ama tam ben de anlmamiyorum belki bi yardim olur hatam olursa kusruma bakma...program c: da oluyor..orda perl diye bi sürücü geliyor..

en basit söyle baslatirisin...

start>ausführen>cmd yaz ondan sonra siyah ekrana (ms-Dos) sirasiyla sunlari yaz

1) cd..
2)cd..
3)cd perl
4)cd bin

bundan sonrasini bende anlamaya caliysiyorum...ama burayakadarisini ögrendim belki yardimci olmusumdur

saglicakla

birazda ben ayzayım arkadaşlar
bi tane exploit buluyoruz bu exploiti program klasöründeki bin kısmına kopyalıyoruz.daha sonra başlat ve cmd yazıyoruz sonra şunları yazıyoruz..
cd perl cd bin daha sonra binin içine yüklediğimiz exploiti açmamız lazım perl exp.pl yazıyoruz daha sonra web sitesinin adresini giriyoruz daha sonrada / 1 yazıyoruz bu 1 in anlamıda 1nci üyenin şifresidir :)
bu sitelerden birini bulmak içinde googleden POWERED BY VBULLETİN yazarak arattırıyoruz sitelerden birtanesini dediğim yere yazıyoruz
örnek: c:\perl\bin>perl expipl www.supersatforum.com / 1 şeklinde yazıyoruz daha sonra orada adminin hash çıkacak :):) bunuda başka yöntemlerle kırıyosunuz ve siteye istedinizi yapıonuz :):):

Geri