[email protected] şekline aldığım maili doğrulayamıyorum

SüVaRi

New member
Reaction score
0
başlıktada söylediğim gibi [email protected] şeklinde aldığım maili doğrulayamıyorm.sitede arattırdım böyle bi konu bulamadım konuyu açan xsuaty arkadaşımıza pm atmayı denedim listesi dolu olduğu için pm atamıyomuşuz açtığı lonuda sordum ilgilenen olmadı bende konu açmak zorunda kaldım.bilen varsa açıklamalı bir şekilde anlatsın büyük sevaba giricek

kardeş ad soyad die bi mail hesabı yokki doğrulayabilesin:) sadece alabiliosun o değişmio sadece [email protected](e-posta adresi doğrulanmadı) olarak kalıo değişmio anlıcağın

onu bende bulamadım sanırım o domain ismini alman gerekıyor baska yontemlerde olabilir .bilen arkadas varsa ıyı olur

evet ispiyoncu nun verdiği siteden yapılıyodu sanırım

hayır kardeş öyle bişiy [email protected] die alıosun ama doğrulayamazsın.o passport.net in amacı,mesela bi domain aldın;www.diye.bunu alınca sana mesela 5 tane mail werirler,sen bunları domaiini aldığın sitede belirlersin mesela:

[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
böle belirledin diyelim,passport.net e girersin bu adreeslerden biriyle ya da hepsiyle oturum açarsın..sonra adresin doğrulanır.

not:domain almak zorunda değilsin.www.dot.tk die bi site war,ordan yönlendirme adresi al.sonra orda ayarlardan mail aDresini belirle,passport a girip oturum aç..
diyelim yönlendirme adresini soyadınla şöyle aldın(soyadın yılmaz adın mehmet olsun):www.yılmaz.tk ,o zaman mailini şöyle açarsın: mehmet@yılmaz.tk

açıklamamı yaptım işine yararsa ne mutlu bana..

dHipfR££z£ dogru söylemiş onaylanmıyor sitele aldıgında sana webmail den kullanıcılara vermek için mail veriyor o mail bile gelen kutusuna tıkladıgında açılmıyor benim var öyle mailim bir siteden webmail diye bri siteden vermişler maili oraya kayıt oluyorsun gelen kutunu ordan açıyorsun gelen kutundan maili onaylatıyorsun fakat mailini açmak istediginde o siteye girrmen lazım bu ayrıca mail degil sadece konuşma ok başarılar...:cool:

Geri