Adalet istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

64general1

New member
Reaction score
0
Bu forumda genelde serbest kürsüde düşüncelerim ve çizgim doğrultusunda konular açıp tartışmalara katılıyorum.Çizgim olan kemalist yapım geregi olsun,asker kültürüne sahip olmama ragmen,benim ve kemalist çizgideki bir çok arkadaşın özellikle fethullahçı karşıtı yazılarımız yüzünden susturulmaya çalışılıp,etten püften bahanelerle sıksık susturulup,banlanıyoruz.Örnegin bir banlanmamda bana hakaret edene zavallı demem banlanmamı gerektirebiliyor.Tepki olarak söylediğim "Taş olsa anlardı"daki taş benim banlanmam için yeterli sebep olabiliyor.Bir çok banlanmamda da neden banlandığımı bilmiyorum ,sorgularıma ragmen kimin banladığını bile bana söylenmiyor.En son banlanmamdan bahsedeyim.Üyenin biri konu açıyor."CHP İsLam Düşmanlığı Resmi EvrakLar!!! Burda Yorum Yapanlara Kapak Olsun!" Yani CHP gibi bir toplumun önemli bir bölümünü temsil eden bir parti belediyesinin bir yasal uygulaması nedeniyle İslam düşmanı ilan ediliyor ve Öncevatan nikli arkadaş bunu şerefsizlik olarak niteliyor forumdaki yazılarında ve bende aynen kendi yazımı kopyalıyorum.Burada ikra isimli üyenin أ
ĸяα´isimli üyeden Alinti
"öncevatan sağa soLa şerefsiz deyip durma
o saLyaLarında boğarım seni" demesi üzerine öncevatan'a

Öncevatan;kimlere şerefsiz dediyse haketmiş,yoksa sizdemi Öncevatan'ın suçladığı gruba giren,çamur atıp CHP'yi İslam düşmanı sayan şerefsizlerdenmisiniz?
Bende bu adamdan şikayetçiyim.Salyayı köpekler boşaltır seviyesizlik yapmasın.Kendisini şikayet ediyorum.

diyorum ve bir bakıyorum öncevatan'la birlikta banlanıyorum.Sonra ögreniyorum ki bu olayı şerefsizlik olarak niteleyen öncevatan 3 ben ise 5 gün banlanmışım ve benim ban sebebim şikayet bölümünü gereksiz kullanmakmış.Yani benim şikayetimin bile değerlendirilmiyor ve üstelik gereksiz işgal vazifesi görüyor.Şimdi sıkı durun serbest kürsüde en fanatik fethullah savunucusu olan şahış ki şerefsizlik degerlendirmesini şikayet eden şahıs banımın bitişinde başımıza mod olduğunu görüyorum.Aynı şahıs mod değilken bile şikayeti olmadıgı halde gereksiz şikayet bölümünü resmen işgalleri vardır ve şikayet edilmiştir ama tabiki onlar fethullahçıdır ve dokunulmazlıkları vardır ki benim şikayetim bile gereksiz işgal olarak görülür ve banlanırım o ise mod yapılır.İşte adaletiniz.

Birkez daha sıkı durun .Kemalist çizgideki beni ve diğer arkadaşları çok rahat banlayan zihniyet ise bakın bugün atılan bu mesajı sadece siliyor.

"GoDoFHacK´isimli üyeden Alinti
ulan senin beynin kafanın içinden çeker alırım ipne seni solcu gavur piç dinden haberin yok gelmiş buraya yok hadise inanma yok hadis yayanlar öldürülmüşş götünden uydurup konuşma ne senin nede senin gibilerin bu dini yıkmaya güçün yetmezz şimdi isterseniz banlayın çokta umrumda TÜRKİYE MÜSLÜMANDIR MÜSLÜMAN KALICAK SİZİN GİBİ GAVURLARIN BUNU YOK ETMYE GÜCÜ YETMEZZ"

Bu yazdıklarım hüsnü kuruntu değildir ve forumdaki fethullahçı yapılanmanın eseridir ve organize şekilde forumu elegeçirmekteler ve mukaliflerini ekarte etmektedirler.Daha öncede buna benzer yazılar yazdım cevap bile verilmedi bir şekilde anında silindi.Şikayetlerimiz dikkate alınmıyor yada geçiştiriliyor.Diğer şikayetlere teşekkürü basan modlar benim ve benim gibi çizgisi belli arkadaşlara böyle bir yaklaşımda bulunmaktan kaçınabiliyor.örneğin bir smod hiç bir kötü diyalogum olmamasına rağmen en sevmediği üye olarak gösterebiliyor ve bunu özel mesajla sorduğumda cevap vermek gereğini bile duymuyor.Anketlerde en nefret edilen üye,en kötü yorumcu gibi kategorilerin genelde Kemalist çizgideki arkadaşlarımıza uygun görülmesi sanırım tesadüftür.

Sonuç olarak kimseye hakaret etmiyoruz ve kendimizi ifade etmeye çalışıyoruz ama ifadelerimiz forumda birilerini rahatsız etmekte ve organize olarak susturulmaktayım.Eğer bu forum Anti-demokratik bir forum değil de demokratik olduğunu iddia edebiliyorsa adam yerine konulup,benim tatmin edici bir şekilde cevaplanmak hakkımdır diye düşünüyorum.

BU konuda gerekli mercilerden cevap bekliyorum eğer arkadaşın dedikleri doğruysa gerçekten yazık ...

sizlere defalarca kez şikayet başlığında polemik yaratmayın,
başlığın amacı sadece şikayetlerinizi dile getirmek olsun dedikçe
bu uyarımıza kulak asmayarak birbirinizle atışmalar yapıyorsunuz
karşılığında da cezayı hak ediyorsunuz, bunda ters olan bir
durum söz konusu değil...

şahsınıza uyarı yapılmasına rağmen sürekli şikayet başlığında ikili tartışmalara
girmeniz sonucu ceza almanız çok doğal bir durum...

ikra'dan alıntı yapmışsınız iyi güzel de öncevatan'ın ikra için
sarf ettiği kelimeleri koymayışınız, objektif olmadığınızın ve taraflı
davrandığınızın bir göstergesi değil midir?

"forumu fettullahçılar ele geçiriyor" kelimesi gerçekleri yansıtmadığı
gibi, komik bir ifade...

Ayrıca üyelerin ve yönetimin uygun görerek a.mod seçtiği birine
sırf sizinle karşıt görüşte olduğu söz söyleme gibi bir hakkınız, bir lüksünüz yok...

AdaLet Sadece Sen ve Öncevatan nickLi arkadaşımızın çevresinde geLişen oLayLarı Siz ikinizin Lehinde sonuçLanmasıdır ? Siz istiyosunuzki Hep bizim şikayetLerimizle iLgiLeniLsin bizim dediğimiz olsun başkasının şikayeti önemli değiL o Fethullah Gülen Sempatizanı onun şikayet etmeye hakkı yok o bizden değiLdir bu forumdan değiLdir dışLayın gitsin onLarı.. Yok böyLe bir oLay.. Serbest Kürsü'yü Ben her düşündüğümü söyLerim kimse karışamaz havasında kuLLanıyorsunuz.. Yok böyLe bir oLay.. Siyasette Din konuşuLmasın Sadece ikimizin (öncevatan,64general) Açtığı konular tartışılacak Yoksa şikayet ederim havasındasınız.. Yok böyLe bir oLay.. BöLüm kuraLLarını işime geLdiği zaman ciddiye aLır işime geLmediği zaman aLmam havasındasınız.. Yok böyLe bir oLay.. Ben banLandığım zaman iLLa yanımda başkasıda banLanacak havasındasınız.. Yok böyLe bir oLay.. HackheLL üyeLerinin oyLarıyLa seçiLen kişi yönetici oLamaz Önce bana SoruLacak öyLe yönetici oLacak havasındasınız.. Yok böyLe bir oLay.. Ben bir çok yazıyı aLıntı yaparım hakLı oLduğumu ispatLarım ama kendi yazdıkLarımı görmezden geLirim havasındasınız.. Yok böyLe bir oLay.. BöLüm yöneticiLerinden Birinin dedikLerine uyarım diğerine uymam havasındasınız.. Yok böyLe bir oLay.. Ben Askeri disipLinLe yetiştim Sizde benim disipLinim iLe hareket ediceksiniz havasındasınız.. Yok böyLe bir oLay..

HackheLL ForumLarında iseniz.. Tek bir oLay var.. Önce Bu kuraLLara Sonra da Bu kuraLLara Uyacaksınız.. aLternatifi yok değiL var.. Sağ üstte Çıkış Butonu..

sitede genel siyasi bakış açısı belli.ters düşen arkadaşların (ben dahil) mücadelesi mümkün değil.hatta gerekli de değil.takıl kafana göre.sinirlenme.olmadı kendi görüşüne göre forum bul.ama böyle daha iyi polemik oluyo dersen o başka :D .ama can çıkmayınca huy çıkmıyo.çoğu çok genç arkadaşlar olmalarına rağmen zehirlenmişler.artık kurtarılamazlar.kendini kurtar..

karma çok saçma konuşuyorsun ikiside hakret edior ikiside şikayet edior banlanan general oluor nasıl iş bu ?

fofer hatılıyorsun dimi?= beni ikraya hakretten banlamıştın ama nedense ikra bir şey dediğinde hiçbir şey yok özel mesaj da attım cevap vermiorsun kanııta gösteredim cevap vermiorsun ne iş :?

ve bir sorum daha var burası bir forum platform u olduğuna eminmisiniz ?

hackhell de görew alan modlar we özellikle smodları seçerken kesinlikle akli dengesinin yerinde olmamasına özen gösterioruz ki hiç tanımadığı 2 kişi arasında ayrım yapabilsin, kafasına estiği gibi dawransın, canı sıkıldığında adam banlasın, canı istemediğindeyse oralı olmasın ..

o kadar güzel we şahsına göre uyarladığın bi yazı yazmışsın ki kendimden şüphe duydum fakat bizler öylesine çok insanla karşılaşıoruz ki senin gibi, üstümüze biçilmemiş kaftan kalmadı ..

adalet istiorum demişsin; adalet göreceli bi kawramdır, kendininde içinde bulunduğu bi olaya objektif bakamazsın we adaletten bahsedemezsin, sen neye göre adalet istiosun ? kime göre ?

artık yaptığınız hatalar yüzünden birilerinide yanınızda sürükleme fantazinizden wazgeçin lütfen ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri