Adalet ve Kalkınma Partisi

ogamemanya

New member
Reaction score
0
Bilmiyorum, yani bu topraklar Milyonlarca Şehidin kanıyla ıslanmış mukaddes bir topraktır! Türk ordusunun temeli 2128 yıl önceye ta Cengiz Han’a dayanır! Türk’ler doğuştan cengaver mert, pek civanmert insanlardır! Er meydanında bileğini bükecek yoktur!

Ancak son yıllarda Türk Silahlı Kuvvetlerimize karşı ağır saldırılar ve haksızlıklar yapılmaktadır! Bunları bizzat “Sayın” Başbakan yürütmekte desteklemektedir…

Bu da yetmezmiş gibi Şehitlerimize Şehit analarına Şehit Ailelerine söyledikleri ise Türk Milleti’nde derin bir yara açmıştır!

Kendisini atayan Amerika’ya ise uygun işler yapmaktadır!!!

Peki bilin bakalım “Sayın” Başbakanımız askerliğini nasıl yapmıştır? Yan gelip yatmış mıdır?
İşte Cevabı:
GSv00396.jpg

Şehitlerimiz Namusumuzdur!
Kasım 2005

Jandarma Er Oğur Parparoğlu, Uludere’de teröristlerle çatışırken yaralandı. Babasını cep telefonuyla aradı.

“Alo baba, arkadaşlarımın hepsi şehit oldu. Ben vuruldum. Vücudumu hisstemiyorum. Bende şehit olacağım, hakkınızı helal edin. Annem üzülmesin.”

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın yanıtı;

Askerlik yan gelip yatma yeri değildir, canım kardeşim.”

Aralık 2005

Piyade Onbaşı Halil Kömür, Şemdinli’de şehit düştü. Gaziantep’te toprağa verildi. Baba Ahmet Kömür;

“Vatan sağolsun, bir olum daha var, o da vatana feda olsun, Türklüğünden utanan Başbakan utansın.” dedi.

Başbakan RTE, bu sözleri nedeniyle acılı babaya, 11 ay 25 gün hapis cezasıyla sonuçlanan bir dava açtı!!!!!!

Eylül 2006

Jandarma Asteğmen Burak Okay, Şırnak’ta şehit düştü. Yüreği yaralı annenin çığlığı yayıldı.

Oğlumu bisiklete bindiremedim ben, kaza yapıp ölür diye. Devlet okulunda okutmadım döverler diye. Ben oğlumu askere gönderdim. Ben oğlumu bunun için mi yetiştirdim?”

Başbakan RTE’den yanıt hemen geldi.

Bu şeiht annesine özellikle telofon açmadım. Yakınmalar, Komutanın yakasına yapışmalar. Eeee şimdi telefonda aynı durumla ben karşılaşırsam bunu mu dinleyeceğim?”

Ey halkım! Sen ki bin destanla yaratmışsın bu ülkeni! Sen ki binlerce şehit kanıyla yazmışsın yazgını…

Bir avuç bedbaht’a sildirme o koca tarihini!!!

Bastığın yerleri ‘toprak’ diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı

Atam Seni Özlüyoruz…
Köylü Millet’in Efendisidir!”

Bu söz aslında Mustafa Kemal’in Türk köylüsüne Türk çiftçisine nasıl bir gözle baktığının açık göstergesiydi… Büyük Önder’in hayatı Türk halkı’nın arasında onların dertlerini dinleyerek geçti… İşte öyle bir günde çekilmiş bir fotoğraf:

Evet işte görüyorsunuz yanında ne koruması var ne de başka bir şey…

O ki koskoca parçalanmış bir imparatorluktan, onuru ve şerefi ayaklar altına alınmış bir devletten yepyeni, tam bağımsız bir devlet kurdu.. Ama böbürlenipte halkına köylüsüne bağırmadı!!! Hakaret etmedi!

Evet işte görüyorsunuz yanında ne koruması var ne de başka bir şey…

O ki koskoca parçalanmış bir imparatorluktan, onuru ve şerefi ayaklar altına alınmış bir devletten yepyeni, tam bağımsız bir devlet kurdu.. Ama böbürlenipte halkına köylüsüne bağırmadı!!! Hakaret etmedi!

Müjde!!! 21. yüzyıla girdik… Sanki Türkiye Cumhuriyeti’ne çok birşey vermiş gibi kalkıp köylüye bağıran azarlayan Başbakanımız oldu!!!

Hayırlı uğurlu olsun!!!

Dahası var ne mi?

Bir soysuz teröriste “Sayın” dedi…
Pes doğrusu!!!

“Başbakanlık Yan Gelip Yatma Yeri Değildir…”
Sevgili Vatanseverler!

Asil Türk Milleti!

Bu yazımda sizlere önemli bir şeyler daha anlatma gayreti içersindeyim!

Türkiye’nin başında Org. Yaşar Büyükanıt’ı tasfiye etmek için düzmece bir iddaname hazırlayıp Genelkurmay Başkanı olmasını engelleyen bir Başbakan var…

Ayrıca hala da Yaşar Büyükanıtla uğraşanlar Sebatayist (yahudi dönmesi) iddalarını karalamalarını yürütüyorlar…

Yüksek Askeri şura Kararları’ndan, irtica faaliyetleri sebebiyle ordudan atılanlarla ilgili olanlarla sürekli aleyhte şerh koyan bir Başbakan..

Amerikan Birlikleri 4 Temmuz’da Süleymaniye’de ki Türk Özel kuvvetlerinin karargahında bir baskın düzenleyip düzenleyip, 11 Türk askerini 60 saat rehin alıp, bileklerine kelepçe, başlarına çuval geçirdiğinde; Dışişleri Bakanı ile Kayseri’de Sakatatçılar Çarşısını açıp, ardından haremlik - selamlık düzeyindeki İl Kongresine katılan bir Başbakanımız var…

Böyle bir vahim olay karşısında, ABD ile ikili ilişki kuramayan, NATO Konseyi’ni derhal toplantıya çağırıp, ikili ilişkiye iletemediği düşüncesini ittifak çerçevesi içersinde, diğer müttefiklerin gözü önünde ABD’ye anlatamayan bir Başbakan…

Bunları zaten biliyorsunuz!

Ben size bilmediğinizi ya da hatırlamadığınız şeyi anlatayım:

Bu olay yaşanırken, ABD’nin özür dilemesi gerektiğini söyleyenlere “ABD süper güçtür. Özür dilemek ancak eşit güçler arasında beklenebilir.” diyen Dışişleri Bakanı’nı destekleyen bir Başbakan var…

Bu ciddi saldırı karşısında; Amerikalılara bir protesto notası vermesi gerekirken “Gazete ve televizyonların ufak bir konuyu abartmaları yüzünden, neredeyse ABD ile dostluk ilişkilerimiz bozulacaktı. ABD’ye nota ver! diyorlar. Bu müzik notası mı ki, her olur olmaz şeye nota verelim?” diyen bir Başbakan!!

“Kıbrıs’taki Türk askeri Lübnan’daki Suriye varlığına benzer.” diyerek Türk askerini işgalci durumuna düşüren bir Başbakan var…

Pardon “Askerlik mi???”

“Başbakanlık, yan gelip yatma yeri değildir canım kardeşim!!!

http://vatanhainleri.wordpress.com/tag/aldatma-ve-karalama-partisi/recep-tayyip-erdogan/

pes doğrusu!

"Başbakanlık, yan gelip yatma yeri değildir"

partizanlık kötüdür tabi
milliyetçilik ile ilgili ileri geri konuşan birisi eminim "askerlik yan gelip yatma yeri değildir" derkende çok iyi niyetli değildi!

-editlenecektir-

Fotoğraf daha güzel montajlanabilirdi :hhmanD bence berbat olmuş.

Askerlikte de torpil olabiliyorsa artık biz hangi kuruma güveneceğiz.

Konu başlığı çok yakışıksız olmuş, iftiralar yetmiyormuş gibi birde parti adı alaya alınıyor. Böyle üyelerin hackhell forumunun saygınlığına leke sürmelerine daha nekadar gözyumacaksınız. Anladık akp ci değilsiniz ama bari tarafsız olun. :vur

‘Askerlik yan gelip yatma yeri değil’
Balıkesir’de konuşan Başbakan Erdoğan, terörle mücadeleye değindiği sırada dinleyicilerden bazılarının “Şehit cenazesi görmek istemiyoruz” tepkisi üzerine “Askerlik yan gelip yatma yeri değildir canım kardeşim” diye cevap verdi.
Erdoğan “Askerlik yan gelip yatma yeri değil canım kardeşim. Terör bir beladır. Bu mücadeleyi uzun soluklu olarak yapacağız. Sorumluluk mevkinde olan hiç kimse şehit canezeleri ile karşılaşmak istemez. Bu mücadele sürerken zaman zaman şehitlerimiz oluyor ve olacaktır.Ama bunu istismar edenler oluyor. Biz tarih boyunca neleri konuştuk, neleri paylaştık. ‘Git oğul ya gazi ol ya da şehit ol’ diyerek evlatlarımızı askere gönderdik. Askerimizde polisimizde bütün mücadeleyi veriyorlar. Bütün tedbirleri sonunu kadar alıyoruz.. Bunun istismarını yapmak gerçekten çok üzücü. Bu istismarı yapanlara Türk milleti olarak sizler prim vermemelisiniz” dedi.

Sorularınıza cevap bekliyormuşsunuz, buyrun ozaman buradan cevaplayayım, kurallar gereği elimden bu kadar geliyor.

1)35000 Türkün katiline nasıl ''sayın Öcalan'' diyebiliyor?
Savcılık delil yetersizliğinden takipsizlik kararı verdi, demekki sayın diye bir ifade kullanmamış.

2)Güneydoğu Anadolu Bölgemizdeki topraklar neden İsraile satıldı?
Arsalar israile satılıyorsa eğer bunun sorumlusu hükümet değildir. Örneğin İstanbuldaki 2 arazinin birini dubayililer diğerini zorlu holding aldı. Satışı kim gerçekleştirdi hükümetmi yoksa İstanbul belediyesimi. Güney doğu anadoluda arazi satışı varsa bunu dtp li belediyelere bir sor istersen. Dikkat ediniz dtp li belediyeler diyorum.

3)Ülkenin taşınmazlar ''özelleştirme'' adı altında neden Dış sermayeye peşkeş çekildi?
Bu sorunun cevabı bu linkte
http://www.hackhell.com/showpost.php?p=1742554&postcount=2224

4)AB uğrunda neden Kıbrıs öksüz sahipsiz bırakıldı bırakıldı?
Buda duyguları sömüren gerçeği yansıtmayan bir soru. Şayet Türk askeri adadan çekilirse ozaman konuşursunuz.

5)Seçim öncesi dokunulmazlıkları kaldırmak partimizin planında dendi de neden kaldırılmadı?
Bu sorunun cevabını akp kendisi versin ben nediyim.

kardeş şunu bilki torpilin Allah ı askerlikte ben içinde olduğumdan biliyorum dfaha sı var mı ..selametle

uhahaha cok komik bir fotomontaj olmus yapan acemiydi heralde neyse bu konuyu acan arkadas bunlarla milletin aklını yıkayamassın baska camur konular bul :D

ya ne yapsınlar başka bi şey bulamıyorlar, böyle montajla falan filan birilerini kandırırız hesabı, kim yerse artık :)

ciddi bi şeyler bulunda hakkaten yanıldımızın farkına varalım, ama yok işte bu güne kadar hep karşıt konulara bakıyorum hep aynı konuların tekrar açılıyor ve kapatılıyor... olayları derinlemesine araştırın buluncada bize yollayın ;)

yaaa bu konuyu acan arkadas evella ne anlatmak istedigini yaz, ya anliyorum anlamiyorum degil ama anlamadigim bir sey var NEYLE ugrasiyorsunuz yahu ....

Takmislar adama tovbe tovbe ..... Adam peygamber degil ki yahu .... tovbe estagfurullah adamin yaptigi ise bakin yani Neticeye haticeye degil....

Jandarma Er Oğur Parparoğlu, Uludere’de teröristlerle çatışırken yaralandı. Babasını cep telefonuyla aradı.

“Alo baba, arkadaşlarımın hepsi şehit oldu. Ben vuruldum. Vücudumu hisstemiyorum. Bende şehit olacağım, hakkınızı helal edin. Annem üzülmesin.”

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın yanıtı;

“Askerlik yan gelip yatma yeri değildir, canım kardeşim.”

Konuşmanın tamamını okuyalım bir de...
Canım kardeşim... Bakınız, askerlik her halde yan gelip yatma yeri değil... Hepimiz askerlik yapıyoruz... Hepimiz askerlik yaptık... Terör bir beladır... Her yerde var... Buna karşı bu mücadeleyi uzun soluklu olarak yapıyoruz, yapacağız...Şüphesiz ki hiçbir sorumluluk "mevkiinde olan şehit cenazeleriyle karşılaşmak istemez ama bu mücadele sürerken, bu güvenlik mücadelesi sürerken şüphesiz zaman zaman şehitlerimiz oluyor, olacaktır ama bunu istismar edenler oluyor. Ben, sorumluluk mevkiinde olan bir insan olarak bu gerçeği sizinle paylaşmaya mecburum.Biz tarih boyunca neleri konuştuk, neleri paylaştık. Kaldı ki biz hep şunu söyledik; (git oğlum git, ya gazi ol ya şehit ol) diyerek evlatlarımızı gönderdik.

Şimdi askerimizle, polisimizle buna yönelik olarak bütün mücadelemizi veriyoruz, vereceğiz. Bütün tedbirlerimizi sonuna kadar Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) olarak alıyoruz, alıyorlar. Aynı şekilde emniyet teşkilatımız alıyor, el ele, dayanışma içerisinde terörle mücadele veriliyor, bundan sonra da verilecek ama bunun istismarını yapmak gerçekten çok üzücü ve bu istismar olmamalı. Bu istismarı yapanlara da sizler Türk milleti olarak prim vermemelisiniz.

Anlatılmak istenen bence çok açık. Askerlik yan gelip yatma yeri değil, şehitlik kaçınılmazdır denmek istenmiş. Fakat yan gelip yatma yeri kelimesi kaba bir tavir olduğu için de ilk duyulduğunda insana itici geliyor. Fakat konuşamnın devamından da anlaşılacağı gibi "askerler yan gelip yatıyorlar" ya da "askerin işi ne ki ölsün işte" gibi bir mana çıkmıyor. Ama bazı kişiler bu tek cümleyi öyle başarılı çekiyorlar ki, maşallah çok güzel saptırılıyor haber...

Hepimiz askerlik yapıyoruz... Hepimiz askerlik yaptık... Terör bir beladır... Her yerde var... Buna karşı bu mücadeleyi uzun soluklu olarak yapıyoruz, yapacağız...Şüphesiz ki hiçbir sorumluluk "mevkiinde olan şehit cenazeleriyle karşılaşmak istemez
Eğer zaten o cümle ile kötüniyetlice bir şey kastedilseydi bu alıntıladığım bölüm olmazdı...

Lütfen konuşmalardan tek cümle çekip saptırmayalım.

Bir kaç cevap...

Sayın kelimesini insan illa saygı duyduğuna söylemiyor ağız alışkanlığından da söylenebiliyor ki zaten bu soruna cevap verilmişti... Okumamışsın... Dava delil yetersizliği var denildi. Demekki bir tek sayın demek yeterli olmuıyor arkadaşım...
Bir de şu yazıyı vereyim, her söylenen çarpıtılmamalı mesajını daha iyi verir diye düşünüyorum.

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=6166416&tarih=2007-03-21

Bununla kastettiğini anlamadım. Topraklarımız hala bizdedir... Kastettiğin özelleştirme ise, ekonomik ihtiyaçlarımız için gerekli parayı sen ver istersen... Ama Türkiye'nin bütçesi yetmiyor malesef.
AB uğruna diğer partilerin yapabileekleri AKP'den farklı değil arkadaşım. Kıbrıs öksüz bırakılmışmış... Sorunlara alternatif çözüm üretmiyorsunuz ama iyinin içinde bir tane kötü çekerek karalamak kolay oluyor.

5)Seçim öncesi dokunulmazlıkları kaldırmak partimizin planında dendi de neden kaldırılmadı?
Dokunulmazlık Avrupa'da ve diğer demokratik ülkelerde varolan ve gerekli olan bir şeydir de ondan... Dokunulmazlığın kaldırılması vaadini gerçekleştirmemesi yerinde olmuş. Yoksa her parti karşı partiyi meclisten uzaklaştırmak amaçlı davalar açabilirdi... Dokunulmazlığın amacını okumak gerek...

Son olarak ben merak ediyorum. Acaba hangi parti bu sayılan şeyleri yapmayacak? Vaadlerinin yüzde yüzünü yerien getiren bir parti var mıdır? Dış politikada hangi parti sizce mükemmel bir uygulama yapacak?

Böyle bgir parti var mı? Olsa oyumuz ona olurdu... Al birini vur ötekine olduğundan herkes kendi görüşündeki partiye vermekte. ilerde peygamber gibi bir başbakan seçeneğimiz olursa biz de muhakkak ona veririz. Başlığı açan arkadaş herhalde başka bir ülkede yaşıyor diğer partilerimizden haberi yok.
AKP'nin mükemmelliyetini kimse savunmuyor zaten.

Tabiri caiz ise MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIRMIŞ...

bu kadar olur ya şimdi sen vatanseversin bizler akpyi destekleyenler değil yani ya arkadaşım iyicene saçmalamışın bunlara gerek yok bu çamurdan başka bişey değildir kendini bunlarla mutlu etmeye devam et sen bu kadar kötü fotomontajda görmedim ben mod arkadaştan rica ediyorum böyle şeylere prim vermeyin lütfen....

Bir laf anca bukadar captırılablr pes yaniii

arkadasım ben kimsenin vatanseverliğine bişey demedim nerden cıkardın anlamadım.
resim belki montajdır ben anlamam pek işin tekniğinden hatta kanıtlarsanız silim.
Herşeye bi kılıf buluyosunuz hadi bunlara da bulun akepeciler;

3)Ülkenin taşınmazlar ''özelleştirme'' adı altında neden Dış sermayeye peşkeş çekildi?

ama bu sefer mantıklı cevaplar istiyorum.

cevapLarı bende merakLa bekLiyorum şahsen ... çünkü aramızda çok yaratıcı arkadaşLar var gördüğüm kadarıyLA .. gerek bu topichde gerek baskaLarında çok yaratıcı cevapLar veriyorLar ... (:)

yav şu adamı bari kökten banlamışlardır inşallah

"""""""""Ey halkım! Sen ki bin destanla yaratmışsın bu ülkeni! Sen ki binlerce şehit kanıyla yazmışsın yazgını…""""""""

yaratmak ALLAH'A mahsustur...

Şehitlerimizi de siyaset propagandası yaptınız ya helal olsun duygu sömürücüleri sizi.
Yakında şehitlerin hepsi chp liydi derlerse hiç şaşırmam

chapboy' Alıntı:
yav şu adamı bari kökten banlamışlardır inşallah

"""""""""Ey halkım! Sen ki bin destanla yaratmışsın bu ülkeni! Sen ki binlerce şehit kanıyla yazmışsın yazgını…""""""""

yaratmak ALLAH'A mahsustur...
sen ne boş bi adamsın ya..lafı ne çarpıtıyosun bi cevabın varsa ver...bizde biliyoruz yaratmak ALLAH'a mahsus...:Sopa :Sopa :Sopa :hhsopa :hhsopa

Geri