adamın karnından ne çıkıyor ( herkes bakabilir kötü deil )

o ne b ne garip şeydi o öle anlamadım bişi

Biraz Saçma Bu Cocun Babasi Kimm Araniyor........_??

Taciz Mi_ Yoksaaaaaaaaaaa

Arkadaşlar bilenler hatırlicaklardır bir zamanlar Atv de ŞOK diye bi program vardı böyle garip absürd olayları yayınlardı hgepimiz mal mal izlerdik hatta bikereside hiç unutmam ,programda dünyaca ünlü bir mankenin EDİRNE genel evinde yılda birkez sadece zevk için çalıştığı iddia edilmişti de ,koskoca edirne valisi buna inanıp genelevleri tek tek sorguya çekmişti.bu olay haberlerde günlerce yayınlanmıştı .Yani bu programda bunun ayarında ama daha geniş formatlı ve yüksek bütçeli bir Amerikan programı yok işte doğuran adamlar,kafasında kurt yaşayan kadın falan gibi saçmalıklar yayınlıyo.inanmayın yani tamamen fake...

This guy had his twin inside of him for 30 Years!(bu adam,içinde 30 yıldan beri ikizini taşıyormuş,türkçe meali)
yazıyoo yahuuu,sallamıyorum ha çevirim sağlamdır. (Hackhell de ilk çeviri haber yazan benim..http://www.hackhell.com/showthread.php?p=1000847#post1000847)

bu hamile gibi görünen adam aslında doğurmuyoo..
yani adamcağız ikizini karnında 30 yıl taşımışş!!!!!:):):)
çıkan ikizi...bence fake make yok!!!

anlamayan arkadaşlara bir açıklamada bulundum bir teşekkürü çok görmeyin,

iyi forumlar dilerim

yaaw ne değişik bi siteymiş bu ........
tevbe tevbeeeeee...

ben dog kelimesi duydum gibime geldi...köpek cenini uygun ortam olduğu için büyümüş sanırım...ama ingilizce çeviri yapan arkadaşın yorumu da olabilir...doktor yaşadığı şoku anlatırken kelimeleri gayet rahat söylediğine göre tıp literatüründe yaşanması muhtemel bir olay gibi geldi bana...

ya bu karında ikiz taşıma muhabbetini izledimde daha dogarken anlıolar öyle birşey oldugunu bu yaşta anlaşılması ilginç

vetcat' Alıntı:
This guy had his twin inside of him for 30 Years!(bu adam,içinde 30 yıldan beri ikizini taşıyormuş,türkçe meali)
yazıyoo yahuuu,sallamıyorum ha çevirim sağlamdır. (Hackhell de ilk çeviri haber yazan benim..http://www.hackhell.com/showthread.php?p=1000847#post1000847)

bu hamile gibi görünen adam aslında doğurmuyoo..
yani adamcağız ikizini karnında 30 yıl taşımışş!!!!!:):):)
çıkan ikizi...bence fake make yok!!!

anlamayan arkadaşlara bir açıklamada bulundum bir teşekkürü çok görmeyin,

iyi forumlar dilerim

Evet böyle şeyler oluyormuş kardeşi karnında çıkıyor çeviri için çok saol:durdurun

o neydi ya inanılmaz...

evet arkadas cok iyi cevirmis ceviri dogru
adam ikizini 30 yıldır karnında tasımıs
ne buyuk fedakarlık :D

Geri