# [ Adam Kendını NasıL Astı ? ? ] #

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Karısı odaya girdiğinde yerler ıslaktı karşısındada kocası kendisini asmıştı karısı şaşırdı odada uzerıne cıkılabılecek hiç birşey yoktu ama adam kendsını tavana ip baglayarak asmıstı sizce adam hiç bir şeyın uzerıne cıkmadan kendisini nasıl asabilir.. ? ?​

Kardeşim sen de hep zor sorular soruyosun yaa :)

üzerine cıkıcağı bişeymi olması gerekio ipe tırmanmış boynuna geçirmiş asmış olabilir :S tabi bi kelime oyunu yoksa soruda :D yada ben kendimi zeki sanıyorum

:eek::eek::eek::eek:
demek ki bu adam sonradan kaybolan bişeyin üstüne çıkmış. ne olabiliiir :eek:

buz mu onun üstüne çıkmış olabilir mi? yerler ıslak mıymış :)

önce odayı suyla doldurmuş.önce ipi tavana asmış sonra kendini ipe asmış.ama bütün bunlara gerek yok madem bütün odayı suyla doldurdun içinde boğulsaydın.

Meçul bir kişi eve girer.Adamı döve döve keten eşşeğine çevirir.Ayılsın diye üstüne bir kova su döker.Adam ayılmaz.Yerler sırıl sıklam olmuştur.Meçhul kişi adamın kafaya urganı geçirdiği gibi sandalyenin üstüne çıkar adamı tavana asar.Tam evden cıkacakken derki kendi kendine '' ULAN BEN ŞU SANDALYEYİ EVİME GÖTÜREYİM.. EVDE YERDE OTURA OTURA K.CIM AĞRIDI'' der.Sandalyeyi götürür...
Tüm olay bundan ibarettir...
Saygılarımla :durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

acaba kadının gördüğü yansıma olabilrimi hani suyun yansıması böylece onu tavanda asılı gibi göre bilrimi biraz asılsız ama tahmin yürütmekte yasak değil ya canımmm

cevap çok basit yerle ıslakmı adam bir buz kütlesinin üstüne çıkmış ipi asmış ve kendini asmış sonrasında buz kütlesi eriyince yerler su içinde kalmışşş çok basit =D

na mal adammış bi sandalye bulamamışmı buzla felam ugrasıyo, Bizm kafamızı yoruyo gece gece...

Buzun Üstünde Çıkıp Kendini Asmıştır..
Buzda Eriyip Heryer IsLanmıştır..

adam buz kalıbına çıkıp kendini asmış buzlar eriyincede sadece yerde ıslaklık kalmıştır.Bence...

öelmek için bile bu akdar eziyet çekilmez :)

Bence adam ne hüdü belirsiz bişeye Çıkmış O Şeye Çıkıncada Gururuna Yedirememiş Kendini asmış :D Olabilirr

cok basit adam buzun üstüne çıkmış asmış buz erıyınce ıntıhar bolece gerceklesmıstır :D ben küçükken sorarlardı bu soruyu

Meçul bir kişi eve girer.Adamı döve döve keten eşşeğine çevirir.Ayılsın diye üstüne bir kova su döker.Adam ayılmaz.Yerler sırıl sıklam olmuştur.Meçhul kişi adamın kafaya urganı geçirdiği gibi sandalyenin üstüne çıkar adamı tavana asar.Tam evden cıkacakken derki kendi kendine '' ULAN BEN ŞU SANDALYEYİ EVİME GÖTÜREYİM.. EVDE YERDE OTURA OTURA K.CIM AĞRIDI'' der.Sandalyeyi götürür...
Tüm olay bundan ibarettir...
Saygılarımla :durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

:gulumseCocuk::durdurun güzeLdi ..

ßuzun Üstünde İntihar Ettiyse Çok Saçmaymış ..

Bir adam içeri girer bunu döve döve bi hoş edr sonra yerde bir halat bulur o halatı alır lambaya asar sonra masanın üstüne çıkıp o adamı asar adam sinir olsun diye adamın üstüne işer masayı ayakkabımın izi gözükmesin diye eve giderken yanına alır orada bir çöp kutusuna atar.:D saygılarım la:DDD

yaw o kadar buz kütlesi 50 senede erir

yaa sen birini tavanda sallanıyorken görüceksin direk yere bakıp acaba kendini neyle astı mı dersin :)

bence dayı fantazi yapıp tavana ip bağlamış ve tek eliyle tırmanırken diğer eliyle de patlak ampulü değiştirecekken dur demis düsersem bi tarafıma bisey olmasın işi sağlama alayım diyerekten boynuna dolamıs ipi ve tırmanmaya baslamıs son olarak ampulü değiştiriyorken farkına varmış ki elektriği kapatmamış ve orda çarpılmıstır o şok etkisiyle terlemiş yerler sırılsıklam olmustur bi de ölünce ağzını toplayamıstır ve ordan hep su akmıst..... neyse cok igrenc oldu, iyi geceler.

Geri