Adam tek bıçak darbesi ile onlarca Deveyi kesiyor.. / +16

bir müslüman bunu yapamaz ama nekadar cahill yetiştirilmişlerki islamiyeti nasıl kendilerine göre yaşamaya başlamıslarki en doğrusunu onlar yapıyo sanki müslümanlık bu değil bunlar insan değil bunlar hayvan o kestiği develerden birini bile değişmem bunu yapan şerefsize

dehşet-ül meşakkatt!! herifin son kestigi iki deveye bakın, ikisinin arasında bir sn bile yok. ama bu kesim tam bir vahşet, öteki bekleyen hayvanlar ölmeden ölüyor zaten... arap degil mi başka ne beklenir ki?

allah belasını versin olmaz böle sey

Way be diyorum sadece.. Bıçak çok keskin oldugu belli.. dokunmasıyLa koca hayvan ne hale geliyo

cehennem böyle vicdansız köpekler için var herhalde her işin bir usulu var bence bunu yapan insan olmasını şöyle bırak hayvan bile olamaz.

bişiy diemiom walla helal olsun adama muz soyuyo sanki:durdurun:biggrin

çogu kişi helal olsun diyo....bunu helallik yanımı var hayvalara cançekiştiriyor yavşak

saçmalıktan başka bir şey değil bu ya... bunun müslümanlıkla bir alaksı yok arkadaşlar bu resmen vahşet. ama bunun bir de diğer tarafıda var. müslümanda olsan hristiyan da olsan öbür tarafta acısını elbet onlarda tadacak..

tek kelıme serefsızlık bu ya olamz bu kadarda

Bu vahşetten başka bir şey değil. Hayvanlar can çekişerek ölüyor. Buu zekle izlenlerde insan olmaz Kesin ıraktan bir yerdir.

ya arkadas ne bıleyım sırf ınsanız dıye kendını savunamaz hayvanları boyle katletmek bana cok ıtıcı gelıyor..(ama et soteye bayılıyorum:))

Anlaşılmayacak bişi yok adam boğazındaki belirli bi yere sallıyor bıçağı.Hayvanlardada insanlardada belli bi noktası var boğazda

Ya Bu Resmen VahŞet Bİz GerÇekten DÜnyadakİ En DÜzgÜn MÜslÜmanlariz Adamlarin KestİĞİ Develer Kurbanlik

adama bak la kasap desen kasap degil olsa olsa anca cani olur yazık hayvanlara:(:(

:saskin:saskin:saskinyuh nası kesti adam yaa??can çekiştire çekiştire öldürdü hayvanları:vur

Geri