Admin şifresi bulunumu

emertcan

New member
Reaction score
0
Arkadaslar Siteme hack yedim.Ancak nasıl yaptıysa adam tum şifreler değişmiş.Admin giriş yabamıors doğal olarak.Admin şifresine nasıl ulaşabileceğim hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim

arkadaşlar aynı sorum bende de var lütfen yardım....

Bence Siz Başka Bi Siteyi HackLemeye caLışıosunuz :)

Şifreyi Host'u aLdıqınız Yer Deqiştirir...

ilk once phpmyadmin den kullandığınız database inize girin..

solda kullandığınız db çıkacaktır.. ona tıklayın daha sonra üstte sekmeler çıkacaktır..

üstteki sekmelerden "search" butonuna tıklayın ilk boşluğa admin kullanıcı adını yani kendi kullanıcı adını yazın "enter" butonuna basın... Karşınıza bilgileriniz gelecektir.. orada bir kalem butonu göreceksiniz [Edit] ona tıklayın ve mailinizi değiştirim "enter" butonuna basın.. Daha sonra normal forum sayfanıza dönüp şifremi unuttum kısmından şifrenizi mailinize göndertin..

arkadaş vbuletin mi şifresi değişti yok sa cpanel şifrenmi değişti vbulletin şifresi değişti is ftp bağlan site orda config dosyasını bul orda kullnacı adı ve şifre yazıyor

cpanel şifreni ele geçirdiler ise hostuna söyle şifreni sıfırlasın

yeni bi üyelik al sora üye ismine tıqla adres çubuğundan aldığın üyeliğin idsini ören comfig.phpyi aç ve superadministratore o idyi yaz kaydet ftpye at yeni üyeliğin admin yetkilerine sahip oldu üyeliğinle istediğin şifreyi deiş sora işlemleri geri alcas eski üyeliğinin şifresini deiştiinde tkr comfig.phpye gircen ve superadministrator bölümüne eski üyeliğinin idsini yazcan hepsi bukadar...

kadeş ftpye gir ordan config php dosyasından admin adını kendi nickini yaz

Geri