Adsense Canavarı - Adsense umduğunuzdan daha fazlasınız kazanmak? Gelirinizi arttırın

onur0111

New member
Reaction score
0
Öncelikle merhaba,

Ben bundan yaklaşık 2 ay öncesine kadar adsense ile çok ilgilenirdim. Siteler açardım hiti yüksek yapmak için ve ziyaretçilerin reklamlara tıklaması için her türlü etik yöntemleri denerdim.

Ancak bir türlü başaramadım. Seo dan iyi anlamama rağmen istediğim gibi para kazanamıyordum.

İnternette sitelerde dolaşırken tesadüfen ''Adsense Canavarı'' kitabı çıktı karşıma. Sitede yazılanları okudum mantıklı gelmişti bana. Fiyatı sadece 50 TL ydi.

Bu kimine göre yüksek gelebilir kimine göre küçük bir rakam. Banada yüksek gibi gelsede mantıklı olanı yaptım ve satın aldım. Çünkü vereceğim para 50 TL ydi. Ama sitede yazılanlara göre bu para çok küçüktü çünkü aylık 1000 $ ve üzeri rakamlar vaadediyordu.

Satın aldıktan sonra 3-4 gün boyunca kitabı inceledim ve sadece o 3-4 gün gibi kısa bir sürede çok iyi bilgiler edindim. Gerçektende hepsi yılların birikimi bilgiler ve çok iyi sade bir anlatımla herkesin anlayabileceği bir dilden yazıma geçirilmiş. Normalde kazandığım para ya azdı yada hiç kazanamazdım. Adsense de 100 $ olan limiti bile geçmekte zorlanıyordum. Bu kitap ile geçen ay net olarak 1042 $ aldım. Şuanda dahada artıyor.

ADRES: BURAYA TIKLAYIN

Bu yazımı sizinle paylaşmamın nedeni benim gibi Adsense ile uğraşıp para kazanamayan arkadaşlara yol göstermektir. İsterseniz sadcee 50 TL verip benim gibi olabilirsiniz. Yada bildiğiniz yöntemleri yapmaya devam edersiniz.

Saygılarımla,
Onur Yılmaz

gercekten faydalı olabılır ama ne kadar onu bılemem?

Geri