ADSL şifreleriyle bağlanmakta Sorun yaşayanlar ! Genel Açıklama !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TuRK_HaRD

нα¢кιηg αяαşтıямα¢ıѕı
Reaction score
0
öğrendiğimiz son bilgiler ve açıklamalar üzerine yazıyı değiştiriyorum..

telekom sonunda bu konuda tedbirini aldı, santral yenilemesine giderek bir hat

üzerinden tanımsız farklı şifreler ile girilmesini engellemeye başladı.. yani evinizde

kendi şifreniz ile girebilir ama komşunuzunkiyle dahi girme imkanınız olmayacak

bundan sonra.. bu durum şu anda tüm türkiye için geçerli değil belki, ama ben de

dahil olmak üzere büyük çoğunluk elindeki şifreleri çöpe yollamakta ne yazık ki..

kısacası bu çok kullandığımız açık yavaş yavaş kapanmakta, darısı bu yolu kırıp

yeni yöntemler keşfetmemize..

LÜTFEN BU KONUYLA İLGİLİ ARTIK AYRICA BAŞLIK AÇMAYALIM, DURUM BUNDAN İBARET

AYRICA BU KONU ALTINDA BENDEN ŞİFRE İSTEMEYİN LÜTFEN!!!

saygılar..

bilmiyorum nerede oturuyorsun , ama istanbulda santraller artık yenileniyor. nerden mi biliyorum çünkü en yakın dostumun babası oturduğum yere bağlı santralde müdür de ondan... artık bu açık kapatılıyo yavaş yavaş . ve bu aydan itibaren her ay da fatura ile birlikte şifre değişimi hakkında uyarılar yapılıyor. Bunları dikkate alan muhakkak çıkacaktır merak etme

<Evet oluyormuş..
Ben yapmıyorum ama arkadaşlar yapyormuş
sorun çıkarmadan kullanıyorlarmş : )

Bilgi için saol!!
>

Uzunefe' Alıntı:
bilmiyorum nerede oturuyorsun , ama istanbulda santraller artık yenileniyor. nerden mi biliyorum çünkü en yakın dostumun babası oturduğum yere bağlı santralde müdür de ondan... artık bu açık kapatılıyo yavaş yavaş . ve bu aydan itibaren her ay da fatura ile birlikte şifre değişimi hakkında uyarılar yapılıyor. Bunları dikkate alan muhakkak çıkacaktır merak etme

hocam ankaranın göbeğinde oturuyorum, kulandığım şifreler de bilmem

nerelerden, ankara olmadığını biliyorum hatta.. dediğin yere doğrudur

yenilenmeler oluyordur ama ben hiç sorun yaşamadım, bu böyle türkiyede bölüm

bölüm yapılacak bir şey mi? en azından ben bir hatırlatayım dedim, sorun yaşayan

arkadaşlar direk kesip atmasın kapandı bitti diye, en azından iki kez

düşünsünler..

turk_hard bende ankaranın göbeğinde oturuyorum ama uzunefe nin dediği gibi santraller yenilendiği için giremiyoruz eğer sende çalışan bir şifre var ise bana pm at birkez daha deneyeyim ozaman

antiix' Alıntı:
turk_hard bende ankaranın göbeğinde oturuyorum ama uzunefe nin dediği gibi santraller yenilendiği için giremiyoruz eğer sende çalışan bir şifre var ise bana pm at birkez daha deneyeyim ozaman

sana benim kullanabildiğim 2 şifre yolladım antiix, sonucu buraya yaz bakalım..

EDIT: Ayrıca uzunefe, şifre değiştirme uyarıları neye yarar ki, millet şifrelerini

değiştirse bile modeminde default şifreleri kullanan belki milyon insan vardır..

benim elimde onlarca şifre var, hep bu yöntemle topladım, birçoğunu da kullanabiliyor,
kota problemim olmuyor çok şükür:D
şu işe bir açıklık getirmemiz lazım artık, telekom bana torpil mi geçiyor yaa:D

antiix girdinmi kardeşim ?

Bende de onlar şifre var eskiden hepsi girerdi son 1 haftadır hiç biri olmuyor :( İstanbul

kardeş mesajını yeni aldım hemen giriyorum asi birazdan yazarım kardeş cevabı

edit:turk_hard ve asi kardeşler giremedim malesef santralim yenilenmiş galiba benim

konu sabitlenmiştir.

Ben açık olan durumlarda hemen paylaşım adına ortalıgı velveleye veripte acıgın kapanmasına on ayak olunmasından rahatsızım sahsen..herkesin giremedigi bir bolum olsa(mesela belli bir sure uyelik ne biliyim belli tesekkur sayısı yapılan paylasıma gore girilen yerlerde daha derin konular islenebilir..mesela knight oynarken yasadıgım olay exp bugu birde su gorev olayı..sırf Türk arkadasların heryerde marifetmiş gibi anlatmalarından dolayı olmustu)
neyse kısa keseyim insallah kimseye zararı olmayan acıkların kapanmasına vesile olmayız.sonucta kazıklanan tt degil bizleriz..
Japonya 47000kb/ps kullanıo ya yuh artık servet oduyoruz...

Aynen bende de aynı sorun var.Eş zamanlı olarak şifre buluyorum çalışıyor yani.Hatta ayıptır söylemesi karşı tarafın modemini de kapatıyorum sırf denemek için valla.Bulduğum şifreyle bağlanmıyor istanbuldayım sadece pppoe ile bağlanabiliriyorum sanırım santraller filan değişmiş.Kullanabilen arkadaşlar şanslı diyorum.
Ama çok saçma bir uygulama sonuçta aldığın şifreyi her yerden kullanabilmek hakkın olması gerekir.Ben komşuya gidip kendi adsl kota hakkımı kullanmak istesem yapamayacam demekki.

antiix saol kardeşim.Şimdi ayvayı yedik 3 gb 1 haftada da doluyor

Dünyanın en pahalı adls ini kullanıyoruz vay bee

Ben Gayet Rahat baglanabiliyorum suan hic bir sorun yok

evt sorun böylece açığa çıktı, santral yenilemesi olan yerler var olmayan
yerler (umarım bizim buraya uğramazlar yenileme için fln:)) giremeyen
arkadaşlar, elbet bunun da bir yolu çıkar hiç merak etmeyin.. çünkü bir şifre ile

sadece bir hat üzerinden bağlanmak, bu çok çok saçma, açığı bulunacaktır..

TuRK_HaRD' Alıntı:
evt sorun böylece açığa çıktı, santral yenilemesi olan yerler var olmayan
yerler (umarım bizim buraya uğramazlar yenileme için fln:)) giremeyen
arkadaşlar, elbet bunun da bir yolu çıkar hiç merak etmeyin.. çünkü bir şifre ile

sadece bir hat üzerinden bağlanmak, bu çok çok saçma, açığı bulunacaktır..

ağzından bal damlıyor :)

aslında bu kadar pahalı olmasa kimse ugrasmaz herkes sınırsız alır ama cok pahalı

santral yenilenince pp özellikleri deişio mu?
benim pppoa llc olan özellikler pppoa vc mux oldu

2 haftadır belki 100 tane şifre yakaladım hiçbiri olmuyo:(
işimiz yaş valla inşallah çalışan bi tane yakalarım

bizi bu işlerle uğraştıran sistem utansın...

bir hafta öncesine kadar ne güzeldi herşey ama yalan oldu artık :( şifrelerde elimizde patladı tabi :)

arkadaslar ya biri yardım edebilirmi elimde bazı sifreler var ama baglanamıyorum sifreyi modeme kaydettigim zaman ttnet e yonlendiriyor

xxeneto' Alıntı:
arkadaslar ya biri yardım edebilirmi elimde bazı sifreler var ama baglanamıyorum sifreyi modeme kaydettigim zaman ttnet e yonlendiriyor

herkesin elinde bazı şifreler var ama dostum bize bi telekomda çalışan ve yeni

şifreleme sisteminden haberdar olan nasıl aşabileceğimizi söylicek biri yardım eder ancak onun dışında hava gazı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri