ADSL şifreleriyle bağlanmakta Sorun yaşayanlar ! Genel Açıklama !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beepha' Alıntı:
santral yenilenince pp özellikleri deişio mu?
benim pppoa llc olan özellikler pppoa vc mux oldu

mesele büyük ihtimal burada işte.. bu konuyu biraz araştıracağım..

TuRK_HaRD' Alıntı:
hocam ankaranın göbeğinde oturuyorum, kulandığım şifreler de bilmem

nerelerden, ankara olmadığını biliyorum hatta.. dediğin yere doğrudur

yenilenmeler oluyordur ama ben hiç sorun yaşamadım, bu böyle türkiyede bölüm

bölüm yapılacak bir şey mi? en azından ben bir hatırlatayım dedim, sorun yaşayan

arkadaşlar direk kesip atmasın kapandı bitti diye, en azından iki kez

düşünsünler..

ya sonuçta çareler tükenmez :) bunun sebebi senin bağlı olduğun santralin daha yenilenmemesi :) istanbulda artık bitiyo bu sistem yavaş yavaş . yakında ankaraya da sıçrar :) belki de , sen de 1 sene falan kullanırsın

Uzunefe' Alıntı:
bilmiyorum nerede oturuyorsun , ama istanbulda santraller artık yenileniyor. nerden mi biliyorum çünkü en yakın dostumun babası oturduğum yere bağlı santralde müdür de ondan... artık bu açık kapatılıyo yavaş yavaş . ve bu aydan itibaren her ay da fatura ile birlikte şifre değişimi hakkında uyarılar yapılıyor. Bunları dikkate alan muhakkak çıkacaktır merak etme

evet uzunefeye hak veriyorum

aynı sorunu bende yaşadım 2 bilgisayar farklı yerlerden aynı accounts ile bağlanamıyor birinden biri düşüyor yada yazdığınız bilgisayarınki girmiyor ;)

istebulun göbeyindeyim ama bu problem bendede mevcut başka birininki ile girmek istediğimde bağlanamıyorum++ ttnet her faturada uzun efenin dediği gibi bir ek olarak kağıt gönderiyor içerisinde 2 acc birlikte kullanıldığında kaç seneyi içerde geçireceğimiz bulunuyor .. ;)

not: turkhard şu acclere birde ben göz atsam ;)

arkadaşlar birşey sormak istiyorum. bulduğum şifreler arasından sadece 1 tanesei ile girebiliyorum internete. bağlantı hızım 1mbit ancak o şifreyle girdiğimde hızım 256lık bir kullanıcı gibi oluyor. nedenini bilen var mı acaba? ya da çözüm yolunu?

hellboy726' Alıntı:
ttnet her faturada uzun efenin dediği gibi bir ek olarak kağıt gönderiyor içerisinde 2 acc birlikte kullanıldığında kaç seneyi içerde geçireceğimiz bulunuyor .. ;)

hell, tırsıtma beni, bu kağıt sadece lafta kalıyor de:D şurda üç paralık sınırsız
zevkimiz var, onu da yusuf yusuf ettirme...

sana da gönderdim bende çalışan iki şifre.. büyük ihtimal siz ist'dakiler bunları

kullanamıyor ama bir dene yine de..

turk hard kardeşim bu konuyu biraz açarmısın? Yani şimdi ben komşumun şifresiyle nete çıkabilceğimimi söylüyosunuz bunu anladım. ve santraller yenilenince bu açığın kapancağınımı söylüyosunuz doğrumu anlamışım

Aynen öyle ynsklc doğru anlamışsın. Yaf turk hard ın verdiği şifreler istanbulda çalışıyorsa eğer turk hard kardeş bir şifrede bana yolla lütfen kaç gündür sürünüyoz bende bu şifreler niye çalışmıyor diye kafayı yiyordum.

ynsklc' Alıntı:
turk hard kardeşim bu konuyu biraz açarmısın? Yani şimdi ben komşumun şifresiyle nete çıkabilceğimimi söylüyosunuz bunu anladım. ve santraller yenilenince bu açığın kapancağınımı söylüyosunuz doğrumu anlamışım

evt, gün gelecek komşunun şifresiyle bile kendi evinden bağlanamayacaksın,

bulunduğun yerdeki santraller yenilendiği zaman.. doğru anlamışsın..

ankaradayım santralleer balgata bağlı ve komşumun şifresi ve kullanıcı adı elimde az önce 192.168.1.1 den denedim ama sonuç alamadım. birde komşunun bilgileriyle bağlandığım zaman bana ne gibi bi getirisi olur bi zahmet arkadaşlar hepinize tşk ederim sağolun

ynsklc' Alıntı:
birde komşunun bilgileriyle bağlandığım zaman bana ne gibi bi getirisi olur bi zahmet arkadaşlar hepinize tşk ederim sağolun

Sana getirisi bu konu altındada uzunca konuşulduğu gibi downloadlarının senin kotanı azaltmaması ve bağlı olduğun kullanıcı adı şifreye yazılması..

Bu arada benim sorum var bilgili arkadasların yardımı lazım,
Ankara Akköprü diye geçen semtteyim , tüm şifrelerle bağlanabiliyordum 4 ay öncesine kadar ,
daha sonra elimde olan şifrelerin 5-6 tanesiyle bağlantı gerçekleştirdim ve artık 1-2 şifre harici şifrelerle bağlantı kuramıyorum, sanırım sözü geçen santral değişimi mevzusu benide vurdu.
Sorum bu santral değişimleri yapılan yerleri ve Kullandığım şifrelerin hangi santrale bağlı olduğunu öğrenebilme olanağım varmı ?

Turk_Hard diğer kullanıcılara gönderdiğin kull. adlarını ve şifreleri özelden banada yollarsan makbule geçer..

Teşekkürler..

Peki ben başka biryerden kendim kullancı adı ve şifrem ile giremeyecekmiyim. Diyelim ki başka bir şehire taşındık yada ben başka bir şehire taşındım bu aboneliğimi kullanamaycakmıyım?

Çok saçma olmuş. Yeni bir Abonelik mi açmak lazım?

InfernaL' Alıntı:
Peki ben başka biryerden kendim kullancı adı ve şifrem ile giremeyecekmiyim. Diyelim ki başka bir şehire taşındık yada ben başka bir şehire taşındım bu aboneliğimi kullanamaycakmıyım?

Çok saçma olmuş. Yeni bir Abonelik mi açmak lazım?

bırak şehir değiştirmeyi, yan komşundan bile kendi şifrelerinle giremeyeceksin:D
saçma ama taktir edilmesi gereken bir güvenlik yöntemi, iyice bir yaygınlaşsın da

bakalım kırabilecek miyiz..

Ben şuanda komşumuzun aboneliği var. Söylediğine göre 512 ama şuanda ben 1024 gibi hatta 120 Kbps üzerine çıktığı oldu. Bu hızlı indiriyor. Baktım kotaya 800 MB geçmemiş. Bana 512 Kbps dedi ama anlamadım.!

Pffff yok mu aranızda şöyle uzman biri bu işide çözerim bu olay bana vız gelir diycek biri??? 3gb kotayla ne yapılır ki offf offfff

yeter bu eziyet kullanamıyorum artık başka şifre. zaten soruma cevap veren de yok. gittim sınırsız yaptırdım hesabımı...:hhuzgun

ben sorunsuz bi şekilde giriyorm

Santral yenilemek için o kadar masraf edeceklerine fiyatları ucuzlatsalarda millet eziyetten kurtulsa olmazmı yani..!!

arkadaşlar ben aydında oturuyorum bizim sistemide yenilemişler giremiyorum. şimdi bir sorum olacak eğer yenlenmeyen yerin şifresini bulursam girebilirmiyim?

can28' Alıntı:
arkadaşlar ben aydında oturuyorum bizim sistemide yenilemişler giremiyorum. şimdi bir sorum olacak eğer yenlenmeyen yerin şifresini bulursam girebilirmiyim?

şu an için yeni bir açık bulunana kadar girmen imkansız diyebilirim, senin

bulunduğun bölgedeki şebekenin yenilenmesi olayı bitiriyor çünkü..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri