TuRK_HaRD
нα¢кιηg αяαşтıямα¢ıѕı
beepha' Alıntı:santral yenilenince pp özellikleri deişio mu?
benim pppoa llc olan özellikler pppoa vc mux oldu
mesele büyük ihtimal burada işte.. bu konuyu biraz araştıracağım..
beepha' Alıntı:santral yenilenince pp özellikleri deişio mu?
benim pppoa llc olan özellikler pppoa vc mux oldu
TuRK_HaRD' Alıntı:hocam ankaranın göbeğinde oturuyorum, kulandığım şifreler de bilmem
nerelerden, ankara olmadığını biliyorum hatta.. dediğin yere doğrudur
yenilenmeler oluyordur ama ben hiç sorun yaşamadım, bu böyle türkiyede bölüm
bölüm yapılacak bir şey mi? en azından ben bir hatırlatayım dedim, sorun yaşayan
arkadaşlar direk kesip atmasın kapandı bitti diye, en azından iki kez
düşünsünler..
Uzunefe' Alıntı:bilmiyorum nerede oturuyorsun , ama istanbulda santraller artık yenileniyor. nerden mi biliyorum çünkü en yakın dostumun babası oturduğum yere bağlı santralde müdür de ondan... artık bu açık kapatılıyo yavaş yavaş . ve bu aydan itibaren her ay da fatura ile birlikte şifre değişimi hakkında uyarılar yapılıyor. Bunları dikkate alan muhakkak çıkacaktır merak etme
hellboy726' Alıntı:ttnet her faturada uzun efenin dediği gibi bir ek olarak kağıt gönderiyor içerisinde 2 acc birlikte kullanıldığında kaç seneyi içerde geçireceğimiz bulunuyor ..![]()
ynsklc' Alıntı:turk hard kardeşim bu konuyu biraz açarmısın? Yani şimdi ben komşumun şifresiyle nete çıkabilceğimimi söylüyosunuz bunu anladım. ve santraller yenilenince bu açığın kapancağınımı söylüyosunuz doğrumu anlamışım
ynsklc' Alıntı:birde komşunun bilgileriyle bağlandığım zaman bana ne gibi bi getirisi olur bi zahmet arkadaşlar hepinize tşk ederim sağolun
InfernaL' Alıntı:Peki ben başka biryerden kendim kullancı adı ve şifrem ile giremeyecekmiyim. Diyelim ki başka bir şehire taşındık yada ben başka bir şehire taşındım bu aboneliğimi kullanamaycakmıyım?
Çok saçma olmuş. Yeni bir Abonelik mi açmak lazım?
can28' Alıntı:arkadaşlar ben aydında oturuyorum bizim sistemide yenilemişler giremiyorum. şimdi bir sorum olacak eğer yenlenmeyen yerin şifresini bulursam girebilirmiyim?