adsl 61.25 ytl hakkında

zuzula

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ttnet.sayfasında adsl faturası aynı hızdaki limitsiz tarifenin %25 geçemez yazıyor.bende buna güvenerek ocak ayında 120 gıgabayt download yaptım.
bugün yolum telekomo düştü.ordaki çalışana bir soralım dedik.(daha önce çağrı merkezine sormuştum evet dediler).evet geçmez dedi fakat burası önemli
takip eden bütün aylarda ocak ayındaki kota aşımını alırlar dedi.yani 1.200 ytl yi aylara böleceklermiş.hayda ya dedim böyle şey olurmu .çağrı merkezine soracam ama telefona bakan yok. bilgisi olan varmı acaba teş.

hayır 120 gigabaytı 1200ytl olarak hesaplıyormuş atıyorum şubatta 61ytl martta 61ytl.......yani 1200 ytl dolana kadar.yani koata aşımını diğer aylara bölünüyormuş.

ya aslında telekomda çalışanların %25 den de haberi yok.ben söyleyince haberleri oldu. olmaz dediler varsa bile diğer ayalrda alırlar dediler.pek doğru bildiklerinide sanmıyorum.çağrı merkezine soracam meşgul hep

birader bence sen buna itiraz et uğraş bu işlerle git postaneye anlat derdini hafiftende biraz haşla adamları işini tatlıya bağlarlar

birader bi yanlışlık var seninkinde herhalde ben de aştım 61.25 geldi sonra diğer aylarda normale döndü

ya aslında telekomda çalışanların %25 den de haberi yok.ben söyleyince haberleri oldu. olmaz dediler varsa bile diğer ayalrda alırlar dediler.pek doğru bildiklerinide sanmıyorum.çağrı merkezine soracam meşgul hep

ee burası türkiye binlerce bankamatik memuru war.

●●•єiτнєя ٨ρρє٨я ٨ร y๏u ٨яє, ๏я вє ٨ร y๏u ٨ρρє٨я™•●●

arkdaşım bendede aynı sorun oldu bende onu okumuştum buna dayanarak 25 gb felan yaptım normalde 150 ytl gelicek olan fatura 61 ytl olrak geldi ve fatura mı ödedim sende bir yanlışlık var dikkat et çakal çok taklaya gelme

oradakilerin bi halttan anladığı yok zaten git telekoma uğraş kem küm yaparlarsa sert çıkış biraz eşşek gibi düzeltirler.

birader bi yanlışlık var seninkinde herhalde ben de aştım 61.25 geldi sonra diğer aylarda normale döndü

kardeşim ben limitsiz kullanıyordum lakin bende ise öle 61,25 lik bi rakma tekabül eden bi durum söz konusu olmadı ve geçen yaz takriben 500 ytl param bu şekilde çöpe gitti çöpe gitmesinin sebebi ise 512/ 9 gb kotalıya geçmek oldu lakin burda belirtilen konuda büyük bi çelişki olduğunu düşünüyorum ...

olmaz öyle şey kardeş için rahat olsun..

bence normal...
kotalısın ve 120 gb download a sadece 61 ytl alsalar aptallık olur.toplam aşım ücretini her ay 61 ytl olarak alırlar.ben de artık kotayı aşacağımı bildiğim için bu ay sınırsıza geçtim:D

sitedeki açıklma bu

**Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi ve 2048 Kbps 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 86,25 YTL'yi geçemez.

buradan senin dediğin sonuç çıkarılabilir ama sen genede bi telekom müdürlüğüne gidip iyice arastır eger dediğin gibi ise işin biraz zor gibi

ewet aylara bölünüo..

benimde defalarca 61 ytl geldi..halbuki hiç download yapmamıştım.ama kota sitesine baktığımda kotam geçmiş görünüodu.

sonra bi süre bilgisayarı açmadım bu durumdan kurtulmak için.en son kota sitesine baktığımda kota 4 gb yi geçmemişti ve o ayda 61 ytl geldi.telekomu arayıp sorduğumda önceki aydan demek ki geçmişsiniz kotayı dediler.

ama önceki ayda 61 ytl ödedim dedim nasıl oluo bu dedim.o zaman daha önceki ayda geçmişsiniz kotayı dediler.
ama son bikaç aydır 61 ytl ödüorm dedim.bu son ay 4 gb yi geçmemişken nasıl 61 ytl fatura gelio dedim.demek ki aylar aylar önce yine geçmişsiniz kotayı o fiyat parça parça faturalandırılıo dediler.

böle saçmaladılar yani.. bende mecburen sınırsıza geçtim ve kurtuldum.

:)

sen gene de ana yerinden birşey öğrenmeden birşey yapma. aylara da bölse 61 ytl olamaz...
%25 oranını geçemez...

Geri