adsl faturası

Demir.Han

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar

Kotalı int. kullanıcıları adsl faturalarınız da anormallik var mı?

ben smileadsl deyim ama bi anormallik yok

fazla geliş sanırsan ben sınırsız 4 mb kullanıyorum wireless kullanıyorsan kesin biri ağına dadanmıştır.yada fazla download yaptıysan fatura çok felaket artıyor en iyi 1 mb bile olsa sınırsız

kardeş konunun yeri sanırım burası değil ! yanlış yere açmışsın !

Var arkadaşım, kota şişiriliyor. En kısa sürede tekrar sınırsız yapmam gerekiyor. Sınırsız olunca hiçbir problem yok ama sınırlı olunca bir tane çok büyük problem var; kota şişiriliyor.

Faturanı hackhell mi veriyor : ) yanlı$ yere acmı$sın.

internet üzerinden cs gibi oyunlar oynuyorsan bunlar interneti çok fazla kullandığından faturan cok gelir. Bende sonradan bu durumdan dolayı sınırsız yaptırdım. Doya doya oynayabiliyorum artık. :)

iki ay öncelerinin faturaları geliyor

örneğin temmuz 20 de gelen fatura

haziran değil mayıs ayındaki kullanıma ait...

ben superonlineye itiraz etmişti böyle bir açıklama geldii

hesabını ona göre yap..

arkadaşlar benim acil bir sorul var 4gb sınırlı kullanıcı ark var bana 6,403 gb ye kadar geldiğini söyledi daha fazla download yapsa bu ay için faturaya 63 ytl mi yoksa daha fazlamı yazar zcil cvplarınızı bekliyorum

Bende var adsl kotadan bakıyorum dolmuşmu diye diyelimki kayıt tarihi bugün 2.55gb olmuş mesela bugün baktım yarın fatura geliyor 4.460 gb olmuş diye bu ttnetin allah...... versin böle bişi olurmu yaaa...

kotalar kesinlikle şişiriliyor tt tarafından günde 60mb kullanıyom 120-150mb artıyo kota...

2 aydır adsl faturalarım şişirilmiş olarak geliyor

arkadaşım yhaptın işlemlere dikkat et kota sırf download la dolmaz online video izlersn dolar vs vs iste ona göre kota şişirme gbi bişey yok

arkadaşlar benim acil bir sorul var 4gb sınırlı kullanıcı ark var bana 6,403 gb ye kadar geldiğini söyledi daha fazla download yapsa bu ay için faturaya 63 ytl mi yoksa daha fazlamı yazar zcil cvplarınızı bekliyorum

**Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi ve 2048 Kbps 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 86,25 YTL'yi geçemez.

gbbu8.th.jpg

beyler beim kota 4 gb ama kotaya bakıyrum ayrıntılı yerde 3.878....mb falan yazıyo altında kısaltılmış yerde ise 3.61 gb yazıyo hangisi doğru 3.61 mi yoksa 3.798 mii:vur:vur:vur

bide fatura ayın kacında gelio:melek:melek:saskin

benim kotayı şişirmişlerdi bi ara:D benim kota 3.750 felandı ligin son haftası sivasspor-galatasaray maçını izlemiştim internetten maç boyutu 300 mb'dı ertesi gün bi baktım kotaya 5.250 yazmışlar:D:D

kota pro sunda 3 gb güzüküyo fatura geliyo 5 gb ensonunda 1 mb sınısıza geçtim gelişmiş bazı ülkelerde adsl in ücretsiz verilmeye başladığını duydum vdsl in fiyatlarını görünce nekadar geri bir ülke olduğmuzu anladım

geçen ay 82 ytl fatura verdim :hhsopa

kafamgirsin1.jpg

bu ay sınırsıza geçtim :durdurun

edit ücret 61.25 ytl yi geçemez işi kesinlikle safsatadır inanmayın ona güvenip asılmayın ne kadar geçerseniz o kadar fatura geliyor

Geri