Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fazla geliş sanırsan ben sınırsız 4 mb kullanıyorum wireless kullanıyorsan kesin biri ağına dadanmıştır.yada fazla download yaptıysan fatura çok felaket artıyor en iyi 1 mb bile olsa sınırsız
Var arkadaşım, kota şişiriliyor. En kısa sürede tekrar sınırsız yapmam gerekiyor. Sınırsız olunca hiçbir problem yok ama sınırlı olunca bir tane çok büyük problem var; kota şişiriliyor.
internet üzerinden cs gibi oyunlar oynuyorsan bunlar interneti çok fazla kullandığından faturan cok gelir. Bende sonradan bu durumdan dolayı sınırsız yaptırdım. Doya doya oynayabiliyorum artık.
arkadaşlar benim acil bir sorul var 4gb sınırlı kullanıcı ark var bana 6,403 gb ye kadar geldiğini söyledi daha fazla download yapsa bu ay için faturaya 63 ytl mi yoksa daha fazlamı yazar zcil cvplarınızı bekliyorum
Bende var adsl kotadan bakıyorum dolmuşmu diye diyelimki kayıt tarihi bugün 2.55gb olmuş mesela bugün baktım yarın fatura geliyor 4.460 gb olmuş diye bu ttnetin allah...... versin böle bişi olurmu yaaa...
arkadaşlar benim acil bir sorul var 4gb sınırlı kullanıcı ark var bana 6,403 gb ye kadar geldiğini söyledi daha fazla download yapsa bu ay için faturaya 63 ytl mi yoksa daha fazlamı yazar zcil cvplarınızı bekliyorum
**Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi ve 2048 Kbps 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 86,25 YTL'yi geçemez.
beyler beim kota 4 gb ama kotaya bakıyrum ayrıntılı yerde 3.878....mb falan yazıyo altında kısaltılmış yerde ise 3.61 gb yazıyo hangisi doğru 3.61 mi yoksa 3.798 mii:vur:vur:vur
benim kotayı şişirmişlerdi bi ara benim kota 3.750 felandı ligin son haftası sivasspor-galatasaray maçını izlemiştim internetten maç boyutu 300 mb'dı ertesi gün bi baktım kotaya 5.250 yazmışlar
kota pro sunda 3 gb güzüküyo fatura geliyo 5 gb ensonunda 1 mb sınısıza geçtim gelişmiş bazı ülkelerde adsl in ücretsiz verilmeye başladığını duydum vdsl in fiyatlarını görünce nekadar geri bir ülke olduğmuzu anladım