ADSL sınırsızlara getirilen kota sorunu

partyboy22

Forum Çocuğu
Reaction score
0
ttnet 8 mb interentini kulananlar bilir eger 15 gb tı aşmışsanız hızın 512 downloa 128 upload da düşer ben bunu az önce keşfeddim nettim kotası 40 gb olmazsına ragmen hızım hala 8 mb di ve bi elektirik sorunundan dolayı modemi kapatıp açmak durumunda kaldım ve bi bakdım net hızım oldu 512 size tavsiyem 15 gb aştıktan sonra kesinlikle modeminiz kapatmayın şahsen ben o şekillde kulanıyodum geçen aylar hiç bi sorun olmadı fakat az önce modem kapattıp açmamla hızımda gitti umarım işinize yarar :)):durdurun

Vay be bilmiyodum şahsen

Hızım 1 Mbit olsada İşe yarar bir yöntem ....

Bu TTNeti sömürebildiğin kadar sömürcen arkadaş güzel yöntem saol ....

Merak Etmeyin Onun Acısını Da Başka Şekilde Çıkarırlar :)

arkadaşa katılıyorum sömürebildiğin kadar sömürcen

tamam ama arkadaşım benim modem bazen kendini kapatıyor neden acaba ısınma falan olabilir mi yani internet bağlantım bazan kendinliğinden gidiyor adamlar uyanıp acaba böyle bir yola başvurmasınlar yalnız dediğini deneyeceğim mantıklı geliyor zaten internet bağlantınız gittekten bilmem kaç saat sonra diye bahsediyor hesaplama yaparlarken teşekkürler

bende öyle biliyordum ancak dün kayınım yazıldı bu tarifeye telefondaki ttnet yetkilisine ısrarla sormuş 15 gb limiti varmı diye yok demiş yetkili sınırsız demiş .

ben üyeliğimi 8 mb aldım fakat dosya indirirken 600 kb geçmiyo dosya indirme hızım bu normalmi yoksa anormalmi (bazen 40 kb ye bile düştüğü oluyo indirme hızının)

kerizmisiniz ya smile, biri superonline varken ttnete niye kendinizi soyduruyorsunuz

ttnet 8 mb interentini kulananlar bilir eger 15 gb tı aşmışsanız hızın 512 downloa 128 upload da düşer ben bunu az önce keşfeddim nettim kotası 40 gb olmazsına ragmen hızım hala 8 mb di ve bi elektirik sorunundan dolayı modemi kapatıp açmak durumunda kaldım ve bi bakdım net hızım oldu 512 size tavsiyem 15 gb aştıktan sonra kesinlikle modeminiz kapatmayın şahsen ben o şekillde kulanıyodum geçen aylar hiç bi sorun olmadı fakat az önce modem kapattıp açmamla hızımda gitti umarım işinize yarar :)):durdurun

az önce ttnetten 8 mbit kampanyası için aradılar, ben bu hususu söyledim, bu hususun doğru olduğunu söylediler

Geri