Adsl Tarife Değişikliği Hakkında...

helldancer

New member
Reaction score
0
arkadaşlar öncelikle bi af dileyerek sorumu belirtmek istiyorum(konunun yeri burasımı bilmiyorum )

bu gün saat 6 civarı ile 1204 4 gb kotalıdan 1024 sınırsız tarifeye geçtim...anında bu değişim olabiliyomu bilmiyorum..fikirlerinizi almak istedim işin açıkçası şu anda download yapmaya korkuyorum çünkü kota değişmediyse bu download miktarları bazında extra ücret vericem...zaten bu güne kadar çok sömürüldüm telekom tarafından...1 ytl dahi olsa fazla para vermek istemiyorum bunlara

Bu konuda musterı hızmetlerını arasan daha mantıklı ..

Bu konuda musterı hızmetlerını arasan daha mantıklı ..

teşekkür ediyorum yorum için...ilk mesaja eklemeyi unuttum sanırım ama bu 2. arayışım babam aradı 24 saat dediler ben aradım modemi kapatıp açınca olur dediler...iki arada kaldım yani

teşekkür ediyorum yorum için...ilk mesaja eklemeyi unuttum sanırım ama bu 2. arayışım babam aradı 24 saat dediler ben aradım modemi kapatıp açınca olur dediler...iki arada kaldım yani

Sende garantı olması ıcın 24 saatı beklıceksın :D ne acelen varkı :D acıl bısı ındırıceksende o rıskı goze alıcaksan ındır ındırebıldıgını :D

anasını satıyım battı balık yan gider :D en azından vakit ayırıp cevap verdiğin için saolasın

sanırım hemen olmuo sen indirme yinede bu ttnet çok şerefsiz güvenmemek lazım

bende de aynısı oldu.
24 saat boyunca sınırsıza geçemeyebilirsiniz dikkat edin dediler.
bende birşey yüklemedim.modemi kaç kere actım kapadım hemde
ayın yarısında o güne kadar kotanın yarısını kullanmış olmama ragmen
70 küsür fatura geldi.
telekom geçirmenin bi yolunu buluyo sen istedigin kadar dikkat et..

sanırım hemen olmuo sen indirme yinede bu ttnet çok şerefsiz güvenmemek lazım
sana bu konuda aşırı şekilde ve sonuna kadar destekle katılıyorum...şerefiz bi tekelci elindeyiz

bende de aynısı oldu.
24 saat boyunca sınırsıza geçemeyebilirsiniz dikkat edin dediler.
bende birşey yüklemedim.modemi kaç kere actım kapadım hemde
ayın yarısında o güne kadar kotanın yarısını kullanmış olmama ragmen
70 küsür fatura geldi.
telekom geçirmenin bi yolunu buluyo sen istedigin kadar dikkat et..

evet şu anda ayın 6 sı (bugün)itibari ile bu geçişi yaptım ve öğrendimki bu arada yaptığım downloadlar bi sonraki faturaya yansıcakmış 600 mb download yapmışım 49+6 ytl 55 ytl fatura bekliyorum

bu arada hepinize çok çok teşekkür ederim arkadaşlar bilgilendirmeler için tekrar kontrol ettirdim artık sınırsızdayım :D:D:D( acısını çıkarıyorum şu anda sınırlı olan günlerin :D:D:D )

yorum yapmayacam zaten telekomun yaptığı hiçbişeyden bişey anlamıyorum sadece resme bakın

6lxyhvq.jpg

benden geçtim bana modemi aç kapa dediler

modemın fişini cıkart 5 sanıye bekle ve taq... artık sınırsız kullanabilirsin =)

Aynen Kardeşim Bende Geçen Ay Geçtim.! Modemi Çek Ama 5 Saniye oLmasada 1 Dk ßeqLe :) Garanti oLsun dimi hehe :) Hayırlı oLsun iyi Downloadlar.!

Geri