Adsl yardım lütfen

serdar143

New member
Reaction score
0
sevgili kankiler;

arkadşımın airties modem ile 25 m bir mesafede kablosuz ağı kullanıyordum önceleri download larım 105 ve 115 hız ile inerken şimdileri 25 lere düştü başkalarının paylaşımlara karşı şifremizi değiştirdik ama 2 m mesafeden bile aynı problem devam ediyor 25 hız ile bağlanabiliyoruz adsl 1024 ve limitsiz bu hız konusunda yapmam gerekenleri yardımlarınızla beraber bekliyorum.saygılar

eğer bağlantı hızı düştüyse bu sadece modemden olmayabilir bunuda göz ardı etmemeni isterim..

adını gizledim ama olmuyo aynı sorun dewam lamagro arkadaşım neden olabilir peki?

olmuyo arkadaşlar ya n denediysem olmuyo bi el atarmısınız fikri olan arkadaşlar

speedtest.ttnet.net.tr di sanırım hız testi.. bi buradan test edermisin?
sonucu yaz ayrıca

sonra:
dosya indirdiğin sunucununda o anlık yoğunluğu download da etkendir
bunuda göz ardı etmelisin
reklam olmazsa(dikkat et) nerden indirdiğini kaç kb ile indirdiğini söylersen daha net yardımcı olabilirim..

http://www.my-speedtest.com/tr/speedtest.htm

alternatif..

kardeşim yardımların için teşekkür ederim.verdiğin linkde 219 download 208 upload speed lerini verdi..download managerla rapid premiumda 25 veya 30 la download oluyo ama şifre değiştirdik wep di wpa yaptık adını gizledik olmuyo.

219 download geldiyse sizin hatta bir problem var dostum.. teoride doğru indirme hızınız

çıkan sayı / 8 = indirme kb sayısıdır..

telekoma en kısa zamanda basvurmanızı tavsiye ederim.. kolay gelsin..

valla ben denedim 3400 çıkıyo ve indirmem gerçek olarak 419. bencede arkadaşım hattında bir sorun vardır çünkü bizim arkadaşta da oluyodu ve telekomu aradık kablolarını değiştiler binanın düzeldi.

doğru dostum kilobit ile kilobyte arasındaki farktan dolayıdır o =)

orada çıkan sayı / 8 = indirme hızınız olacaktır..

TT netin yapılanmasından olan bir sorunda olabilir.Ayrıca Güvenlik Duvarını Yüksek Seviye ye cıkar .Ayrıca TT 'a telefon acıp sorunun nedeninide ögrenebilirsin.Birde virüs taratması yap..Network sifrenide ayda 1 kere degistir.

en son çare onu düşünmüştüm tüm arkadaşlarıma özellikle lamagroya çok teşekkür edrim hattınız açık olsun hackhell in sizlere ihtiyacı var..

Geri