Adsl

jackos

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaslar 256/1024 3 gb adsl kullanıcısıyım ben internetten bir şey indirmeğim halde kota miktarı sürekki artıyor galiba benim internet üzreinden giren birisi var bunu halletmenin bi yolunu bilen varsa lütfen yardım etsin(fatura tarihini beklemek dısında)

adsl şifresini değiştirdim ama modeminkininin nasıl değişeciğini bilmiuorum yardım ederseniz sevinirim

ÖnceLikLe Pc'ni we interneti Kullanma Bi Kaç qün. Pc Bi Kaç qün KapaLı KaLsın MeseLa. Daha Sonra qeLen FaturaLarda O Tarihte DownLoad weya UpLoad oLmusmu Bak bakaLım..
oLmussa Telekom'a Baswur...

Benim Başıma qeLdi. we Başkası Tarafından KullanıLmıs...

forumda modemlere nasıl girildigi anlatılıyor sanırım her modemin bir sifresi var arastırırsan bulursun sanırım,hangi marka modem kullanıyorsan ona gore yaparsın veya
ustte arkadasın dedigi gibi telekoma sikayet te edebilirsin...

jackos' Alıntı:
merhaba arkadaslar 256/1024 3 gb adsl kullanıcısıyım ben internetten bir şey indirmeğim halde kota miktarı sürekki artıyor galiba benim internet üzreinden giren birisi var bunu halletmenin bi yolunu bilen varsa lütfen yardım etsin(fatura tarihini beklemek dısında)

adsl şifreni değiştirdiysen rahat ol.. şifreni bilmeyen senin kotanı kullanamaz..

kardeş
1-bi lamer adsl ine girmiş olabilir ve senin internetini kullanıo olabilir..
2-sen dosya indirmesende internete dahi girsen kota atar..hatta msn de karşı taraf cam açtıında falan da kota çalışır..dediim gibi bu mesajı yazarken bile kotan çalışıodu..

bnden bu kadar 2. ihtimal kesin fakat 1. ihtimal de olası..

Geri