Adult bölümü kapatılsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her ne kadar kapatılacağına inanmasamda kapatılmasından yanayım

Ya ben açıkçası kapatılmasından yanayım. Ama olmayacağını biliyorum.
En azından Liseli, Etekaltı, gizli çekim, TV'lerden gelen çekimler(biraz sapıklığa giriyor sanki) ve insanların birbirlerine vermiş olduğu normal pozlar. Ben bunların verilmesinden aşırı rahatsızım. Verenide bakanada sapıksı duygulara iteceğini düşünüyorum. Kaldı ki haberi olmadan çekilen kişiler ileride sizlerinde çocuklarınız olabilir. Bu sebepten dolayı yayınlamadan Lütfen Elinizi Vijdanınıza koyun arkadaşlar. Tekrar Unutmayın hepinizin bir gün kız çocuğu olacaktır.

Bazıları kapatılasından yana değil anladık.Bari yeni mesajlarda gözükmesin.Bunu bari yapın

oguzhan.0' Alıntı:
Bazıları kapatılasından yana değil anladık.Bari yeni mesajlarda gözükmesin.Bunu bari yapın
sEN Hala Aynı şeyleri söylüyorsun 1 haftadırrr.
Yeni mesajlar bölümüne çıkmasa ne olur girmek isteyen ne olursa olsun giriyor. bence saçma

Tamam da ben yeni mesajlarda dolaşırken yanımda başka kişiler oluyor.Onlar şunun girdiği siteye bak diyorlar.Ben de haliyle cevap veremiyorum

napalım abicim sen yeni mesajlara bakarken senin yanında olan kişiler için bu siteden adult bölümünün kaldırılmasını istemen ÇOK ÇOK SAÇMA. Geçerli ve mantıklı birşeyler yaz bari:eek: :eek:

Bence bu konu uzaaaaar gider. Bir forum vardı boyle bir tartışma açılınca çözümü adult die bir sup domain açarak adult bölümünü daha kapsamlı olarak oraya taşımış oldu. İsteyen arkadaşlar o bölümde dolaşıyor istediğini buluyor. hem forum genel olarak adultdan koparıldı hemde adult isteyenler daha güzel bir sayfa ile karşılandı.. Bence sizde böyle birşey yapabilirsiniz. Yapacağınız bir sup domain açıp orayada aynı dosyaları kurmanız ;);) ana portalada adult içeriği için tıklayın diye bilirsin.

oguzhan.0' Alıntı:
Tamam da ben yeni mesajlarda dolaşırken yanımda başka kişiler oluyor.Onlar şunun girdiği siteye bak diyorlar.Ben de haliyle cevap veremiyorum

arkadasım seni gercekten anlıyoruz ama yeni mesajlar butonu yerine anasayfa butonunu kullnasan aynı sey nasıl olsa

hem sende rahat edersin hem biz bu konuda burada kapanır gider tekrar tekrar acmanın bir manası oldugunu sanmıyorum...

dj_aligator' Alıntı:
arkadasım seni gercekten anlıyoruz ama yeni mesajlar butonu yerine anasayfa butonunu kullnasan aynı sey nasıl olsa

hem sende rahat edersin hem biz bu konuda burada kapanır gider tekrar tekrar acmanın bir manası oldugunu sanmıyorum...

KArdeş Adamın derdi başka heralde ben çözemedim hala bunu. yaw Dj_alligator kardeşim ne güsel açıklamış anasayfa butonuna bas olsun bitsin 1 haftadır beynimizi yedin kapatın böyle gereksiz konuları polemiğe girmeyin.
ANASAYFA YA TIKLARSIN OLAY BİTER 2 + 2 = 4

adulta karşı değilim yanlız o gizli çekimdir etek altıdır vb... şeyler nedir arkadaşlar. herkesin annesi karısı kızı kızkardeşi var veya sevdiği kız arkadaşı.bunun bi tanıdığınıza yapıldığını düşünerek hareket edin lütfen

ams bi yönden haqlısın bi yönden haqsız cunku herkesin günahı kendine . ek olarak sınırlandırma gelebilir .. buda yüqsek msjı olanlara özel yetki verilsin orayı gorecegıne dair . mesela hızlı üyeleer görebilir..

rahatsız olan bakmaz arkadaşım bu kadar basit sana silah zoruylamı baktırtıyorlar yoook kendi rızanla bakıyon

adult bölümünün kapatılması istemelerinin gerçek nedeni ?
bence
1 # aradıkları filimleri bulamamaları
2 # aradıkları resimleri bulamamaları
3 # SİZCE DAHA NELER OLABİLİR

Arkadaş Sen Nesinki Be Tövbe Tövbe Herkesin Günahi Kendine Sanane Sen De Oraya Girme Be .......herkesin Günahini Sen Mi Sorguluyon Seni Ne Alakadar Eder ......beee Saçma Saçma Konu Açmayin Bari Beeeeeee

başımıza müftü kesilir şimdi bu

sen oraya kapatılmasını isteyecek kadar bakmışsın. istesen bakmayadabilirsin.

:mad: :mad: :mad:

oguzhan.0' Alıntı:
durex islamda harama bakmak var mı?Günahtır bu resmen.Site adult site değil tamam da neden o zaman her 5 mesajdan bir adult ?

Arkadaşım her koyun kendi bacağından asılır demişler. Ayrıca sitede adult bölümü forumun en alt kısmında dikkat çekmeyecek şekilde verilmiş. Sen merak edipte girmedikten sonra bir problemle karşılaşacağını sanmıyorum.!

adult bölümü kapatılmaz arkadaşım öyle saçma şeymi olur

ßence ßu konu kapatılsın. ;P

benim fikrim ise

oguzhan.0 chaklı yanları tabiki var ama tepkisi biraz aşırı bende evliyim ve bu forumda bulunmaktan gurur duyuyorum mesela düşünün ailenizle birlikte evdesiniz anne olabilir abla kızkardeş yada eşiniz ya bu sitede ne arıyorsun harıl harıl diye merak eder yanına gelip te kaza ile yeni mesajlar]
link ine tıklarsanız adul şifreleri ayla nasıl soyundu msn de gibi yazılan mesajlar doğalolarak dikkat cekiyor ama tabiki biz erkekler buna bende dahil merak edip gizli gizli filimlerde seyrediyorum :D

birde forum üylerinin ilgi sini ceken bir bölümün kapanmasından yana değilim bunuda acıl belirteyım

buna farklı modeller üretilebilir örnek bu bölümü sub domain altında kontrol panle bölümüne link verile bilir bunun adınada özel bölüm dene bilir benim kişisel görüşüm
tabiki konuyu devil hocam daha iyi bilir ama kesinlikle kapatılmasın buna bir altarnatif bulunacağına inanıyorum ancak

oguzhan.0 arkadaşım cok aşırı tepki vermiş o sinirli anında bolümün kapatılmasından başka din olayına girmiş bu bana düşündürücü geldi neyse kafanız fazla şişirmeyim

saygı ve sevgilerimle :hhman:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri