Adult bölümü kapatılsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya böle sacmalık mı olur adult nie kapatılsın kardesim oda bi paylasım sonucta isteyen girer istemeyen girez alah alah. isterseniz bide siteye girerken abdest alalım bayan arkadaslar türban örtsün siteye girerken biraz ilerleyin ya bu kadar geri kafalı olunmazki

oğuz naaptın la sen adultsuz kalan bi milletin hayat damöarlarından biri kopmuş demektir . ben senin niyetini anladım bu konuyu açmakla ama neyse bence kapatılmasın adult ben fikrimi söyliyim

Arkadaşlar ağzınızı bozmadan konuşun cinsi cins lakaplar takmayın.Kötü söz sahibinindir.

dostum gerçekten ne alakası var adultla islam karşıtı olmanın?
eğer adult ile alakalı birşey görmek istemeyen varsa girmez! daha neden bu kadar uzatıyosunuzki???

Ya sonuçta kimse sizi zorla Adult a sokmuyor. Zaten başlıklarda da büyük ihtimal +18 yazıyordur....

Ya bir de şöyle istemeyen gidebilir demeyin.Siz kim oldunuzda gidin felan diyorsunuz

ben arkadaşa katılıyorum ama bide yöneticiler bakımından düşünürseniz sitege günde yaklaşık 2000 kişi giriyor bunların neredeyse 1000 i adult ta olduğu için yöneticilere karlı iş o yüzden ben kapatılmasına ne katılıyorum nede karşıyım yani ortadayım :D

adam şuna kızıo beyler girişte adult reklamları war ya işte o reklamlarla site başta zeten adult a benzio bence doğruda sölüo babam bi keresinde kızmıştı bana :D

Adult için bu siteye girmeyin derim ben gidin 24 saat p film veren sitelere girin.O zaman boyunuz da uzar

oguzhan.0' Alıntı:
Ya bir de şöyle istemeyen gidebilir demeyin.Siz kim oldunuzda gidin felan diyorsunuz

Sen kım oluyosunda bırakın bu işleri dıyorsan onlarda o bakımdan söyleyebiliyor.

Benim diyeceğim son şey adult yeni mesajlarda gözükmesin.Sadece adult bölümünde gözüksün.Bari bu olsun.Nasıl herkez özgürse bende adult mesajlarını görmek zorunda değilim

Delinin biri kuyuya bir taş atar kırk akıllı çıkartmaya çalışıyoruz arkadaşlar. arkadaşlar oyuna gelmeyelim bu arkadaş bence başka bir adult sitesinin yöneticilerinden, bu tür sitelere olan rağbeti görünce ve özellikle HACKHELL farkını gördükten sonra kaleyi içten fethetmeye çalışıyor.
Arkadaşım burda iç savaş yaratamazsın. Burası özgürlüklerin en hat safhada yaşandığı bir forum sitesi. Burası HACKHELL ve bu bizim farkımız.

Sayın arkadaşım adult olmasa sen bu sitede olmazsın.İnternet bir okyanus gibi.Sen ne görmek istiyorsan onu görürsün.olay sende bitiyor.Herşey iradede İnternetde ne ararsan onu bulursun.

İyi günler

theunit41' Alıntı:
Delinin biri kuyuya bir taş atar kırk akıllı çıkartmaya çalışıyoruz arkadaşlar. arkadaşlar oyuna gelmeyelim bu arkadaş bence başka bir adult sitesinin yöneticilerinden, bu tür sitelere olan rağbeti görünce ve özellikle HACKHELL farkını gördükten sonra kaleyi içten fethetmeye çalışıyor.
Arkadaşım burda iç savaş yaratamazsın. Burası özgürlüklerin en hat safhada yaşandığı bir forum sitesi. Burası HACKHELL ve bu bizim farkımız.[/QUOT
sence bu arkadaş hangi sitenin elemanı. bana biraz yazdıkların paranoya gibi geldide

e yuh yaniii..
bunu burda sööleyen halt etmiş....
görmüo muymuş ne kdar çok adult sevenler varrr:)
yakında dernek bile açarlar vallaa koruma amaçlı....
yürüyün be adult çılar....:goz:

harbiden saçmalıyosunuz.ne var adult olsa.ztn apaçık deilki adult bölümü yani forum kısmına girmek gerek.biraz ilerleyin derim ben İslam'la ne alakası var yapmayın lütfen.bu sitede ztn yeterince üye var beğenmeyenler durmasınlar...

çok sevdiğim bir site wardı geçenlerde ugradım..artık adult bölümü namına bişey kalmamış..welhasıl kelam...orda da çok konuşuldu kapatılsın..çok iğrenç..insanların rezillikleri diye ..ama o zamanlarda hiçbir gelişme olmadı birde baktım ki şimdi de kapatılmış...

uzun lafın kısası ben de çok karşıyım bilhassa başlıklar çok dikkay çekiyor ballandıra ballandıra anlatıyorlar.. ha kapatılsa ne olcek dedim kendi kendime burda veya başka bi yerde insanlar nefsini tatmin edecektir...yani burda kapatılması internet gibi koca bir alemde kapatılması demek değil..

demekki bu da çözüm değil ne olur hackhell de olmaz ama başka yerde olur..şu an hemen hemen her forumun en gözde yeri adult oluyor zaten bu da görüntülenmelere bakınca anlaşılıyor.

evet arkadaşların dediği gibi her koyun kendi bacagından şimdi biz ne kadar anlatırsak anlatalım'' göz zinasının cezası göze kızgın kurşun dökmektir öbür dünya da desek te kimse buna aldırmaz''aldırsa ne olur sanki evden dışarı çıksan çarşıya gezmeye kalksan birsürü açık çıplak ,insanın nefsi o zaman da aynı şeyleri hisseder..

yani artık dünyanın çivisi çıkmış bu saatten sonra artık ne kadar ne yi değiştiririz ben de bilmiyorum..

Boşuna yorulmamıza gerek yok arkadaşlar Adult bölümü kapatılmayacakkkkkkkk. Birde İslamı bu konulara alet etmeyin. En başta bu konuyu açacan arkadaşım sana diyorum. Birde cevapları okurken bir arkadaşımz yazdığı söz çok güzeldi. Burası okyanus gibi ne görmek istersen onu görürsün. Tartışmaya hiç gerek yok...

Çok kötü bir şey mi dedim arkadaşlar adult bölümü kapatılsın dedim.Ama bazıları bunu kötü bir şey olarak zanetti.E tabi adamın ekmek parası oradan

beğenmeyen varsa girmesin kardeşim alla alla

eğer girmek istemiorsan girmezsin ve görmemezlikten gelebilirsin zaten en aşağıda duruo oraya bakmak demek adulta girmek demektir sen kendi ayıbını burada örtmeye çalışıorsun

istemiosan girmezsin ama böle bi hareketlede reklam yapmaya kalkışma sen geldiğin çöplüğe geri dön biz burada bildiğimizi yaparız . . .

konuyu hep böle yeni gelenler açıor nedense iice sinir oldum reklam yapıorsunuz prim topluorsunuz bu budur. . .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri