ADULT Bölümüne Adayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben bi atasözüyle cevap vermek istiyorum fofercim

bu kafayle gidersen askere

bugün yarın alırsın teskere

diğer üyeler hakkında yorumlarına dikkat et herkes olumlu cevap verecek diye bişey yok

3 aydır bu foruma üyeyim diyorsun

senden daha eski üyelerde var bu olayı teşekkürlerinin çokluğuyla da kıyaslayamazsın

programlar bölümünde resimli anlatımlı bir mac kurulumuna kimse bakmaz da bu millet gider adultta 60 yaşındaki fosile 100 tane teşekkür eder

benden -1

Dostum diğer üyelerin yorumlarına SAYGIM sonsuz.
Bana sinirlisin, agresifsin diye eleştiride bulunuyorlar
Ama Kimse Kusura Bakmasın Konu Vatan, Millet, Bayrak, Din oldu mu kimseyi tanımam. benden eski üyeler var buna tamam derim ama eskilerden Adaylığını koyan kimse çıkmadığı için ben adaylığımı koydum.
eskilerden biri koysaydı hiç şüphen olmasın +++ verirdim
Saygılar Bizden...

Bence Oraya Mod Olursan Pek Hak Ederek Olduğunu Düşünmücem.. Şimdi Sen Sebeb İstiyeceksin Diğerlerinden İstediğin Gibi Bence Bu Bile Yanlış.Sana (+) Verenden Sebeb İstemiyosunda (-) Verenden İstiyosun.İlla ki Sebebi Olması Gerekmez..Öncelike Bu Yüzden -1 Sonrasında Belki Yaşın Olgun Olabilir Ama Düşünce Bakımından Olgun Olduğunu Düşünmüyorum. Bunlar Yeterli.. He Birde Madem ki Mod. Olcaksın Buda Adil Olmalı.Daha Oraya Girmemiş Adamlar Sana Yakın Oldukları İçin (+) Veriyor.Bu Düşünceden de Vazgecmeli Herkes.Paylaşımların İyi Olabilir ama Bence -1

Cevap Vermenide İstemiyorum Arkadaşım Mümkünse.. Sebeb İstiyeceksin Diye Sebeblerimi Yazdım.Başka Bir Amaç Aranmasın..

İyi Forumlar..

dostummm sen öylee resim koymayaa devam et biz seni burda oy birligi ile admin bile yaparık :) ++++++999999999

Evett Geldim Forumun Son Sayfası'naaa, Oh bea Hiç Bitmiyecek Sandım :)

Ben Aslın'da Www.bilmemne.org Sitelerinin Sahibiyim,
Ancak Buraya Bağımlıyım :)

Herneyse, Tecrubeliyim Yani Mesaj Sayıma Felan Bakarak Şimdiki yazıcam Yorumu Küçümsemeyin ..

Öncelikle Çalıştıysan [Ben Çalıştığını Biliyorum] Hakettiğini Zaten Yetkililer Verir,
Ancak H.h'de Aday Olmak Gerekir, Çünki Bizim İlçenin Nufusu Kadar Üye Var Maşşallah :)

Her sitenin Olduğunu Gibi Buranın'da Disipline İhtiyacı var, Dolayısıyla Rütbeli Bir Gardiyana ,
Nekadar Çok Rütbeli, Okadar Çok Sağlam İştir ;)

Çok Çalıştığına İnanıyorum, Ve Bu Rütbeyi Alamadıktan Sonra Moralinin Düşüceğini Ve İcratının Azalacığını Gerçekten Biliyorum, Benimde Başıma Çok Geldi, Bu mesajı Yazdıktan Sonra Yok ben devam edicem, senin bildiklerinden diilim felan desende, ben buna inanıyorum,
YÖNETİM!
Bu kadar Üye Onaylamış, En Son Söz Size Kalır Tabiki,

LÜTFEN EMPATİ KURUN! OK ;)
Kusurum Varsa Affola ;)

-----1-----

Bazıları kıskanclıktan okadar çatlıyolarki,okadar hasetlerki ne diyelim Allah ıslah eylesin..

fofer ıns. olursun kardes

Bendende tam destek o bölümde kendini kanıtladın bence +1

RomeoMAD' Alıntı:
Bazıları kıskanclıktan okadar çatlıyolarki,okadar hasetlerki ne diyelim Allah ıslah eylesin.. fofer ıns. olursun kardes
Kıskanacak birşey yok ortada sonuçta Hepimiz HackHeLL için çalışıyoruz.Ben paylaşımlarımı Üyelerden ziyade HackHeLL için yapıyorum.

kardeş ben araya girmem de gördüğüm kadarıyla paylaşım yaptığın görülüyo
+1905

walla bi kere ban aldn .. oda 18 ustu bishi soleddin ichindi galiba..puuhaha... laptopta olduum ichin arti tushu yok ... yaziyla yaziom .. arti sonszz

hadi lem senimi kırcam +1903

adultcu olup gururumuz olcaksın demek:)

Haddime değil belki söylemek ama bence sorumluluk almak istemesi bile önemli bir adım,agresif bir arkadaş olabilir ama bence bu görevi almak istemesi önemli bir karar.
+1 eğer etkili olursa
Saygılar...

KeViN NasH' Alıntı:
Çoğu Kişi + Vermiş Bende Verem Dedim :D
(Adult a Bakmıyomya) :D
+1

SENİN YAŞIN GÜÇÇÜK TOSUNUM BENİM :D
+18 için orası çokkkkk sonra girersin elbettt:D

arkadaşım sen orayı bence çoktan hakkettin inşallah olursun ++++1 de benden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri