Adult bolumu hakkinda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tavukçiftliği

New member
Reaction score
0
Adult bolumu kaldirilsin diyorum .
ve bunun icin bir anket aciyorum.modlar site sahipleri lutfen dinleyin.cogunlugun sesine kulak verin.(boyle soyluyorum cunku eminim benim gibi dusunen genc beyinler bu sacmaliklari istemiyordur)ve sunuda belirtmek isterim adult bolumunden bir zaman faydalandim ancak sunu farkettim ki gidisat hic iyi deil.uyanmak lasim!
(anketi acacak yer bulamadim en mantiklisi guncel bolumune acmak diye dusundum)
saygilar

:sigara: =)

himm

evet ama keske okuyabilseydin ustte yazmis oldugumu...
tekrar okumani tavsiye ederim.
ayrica tesekkur ederim beni yaniltmadiign icin.

chicknstrew' Alıntı:
ve bunun icin bir anket aciyorum.modlar site sahipleri lutfen dinleyin.cogunlugun sesine kulak verin.(boyle soyluyorum cunku eminim benim gibi dusunen genc beyinler bu sacmaliklari istemiyordur)ve sunuda belirtmek isterim adult bolumunden bir zaman faydalandim ancak sunu farkettim ki gidisat hic iyi deil.uyanmak lasim!
saygilar

kardeşim zararlı olsa zaten kaldırılır ayrıca zararlıysa bile istemeyen girmez kardeşim milletin derdi senimi gerdi giidişat iyi değilmiş sıra bu bölümün kapatılmasına gelene kadar daha önemli şeyler var sen kafanı onlara yor :Sopa :mad:

yorum yapacak fazla bir şey yok 2005 den beridir üyesin fakat uzak kalmışsın baya
çok tartışıldı bu konu ;)

O kadar zaman oldu burda üyeyim ve bu konuda başlık açanların hepsinide ne tesadüftür adult bölümünde defalarca görmüşümdür..Neymiş kötüye gidiyormuş ne kötüye gidiyor orda en azından +18 yazısı var peki geçenlerde forumda açılan erkekleri kışkırtma konusuna niye kimse tepki vermedi o kadar bacak okşama felan diyordu tabi vermezsiniz çünkü konuyu açan bir bayandı üstelik hiç bir şekilde +18 le ilgili olmayan bir yerde konuyu açmıştı...Kısaca diyorumki ilk önce bir insan bedenen ve beyinen belli olgunluğa ulaştığını görecek ve ona göre düşüncelerini paylaşacak bu konuya artık ilkokul çoçukları bile gülerek bakmaya başladı...Uzun lafın kısası kimsenin uçkuruna sahip çıkıp çıkmaması ne seni ne beni nede başkasını ilgilendirir......

çok saçma foruma girdiğinde sayfa seni oraya yölendirmiyoki isteyen girer isteyen girmez.isteyen adam heryerde bulur onu gene.internette yasak yok bilionuz.adultta gerekli kısıtlamalar var zaten. burdakı adultun kullanılmasının sebebide temiz ve güzel filmler olması.yane burdaki kaldırılsa bile(!ki kaldırılmasın) adam gider başka forumda bulur.buda adama en fazla 2 dk kaybettirir.2 dk da bi ömürde devede kulak yani ..
Tamammı canım o yuzden üzme tatlı canını okşa pat... hade gülüm

chicknstrew' Alıntı:
saygilar

Öncelikle adult bölümünün kaldırılması üyelerin oyları sonucu alınacak bir karar değil!
Bu yüzden böyle bir konu zaten gereksiz.

ikinci olarakta adult bölümü kötü bir bölüm değildir. Cinsellik insanın doğasında var.
bundan öcü gibi bahsetmeye gerek yok. Seviyeli olduğu sürece adult bölümünün olması gayet normal ve bencede gerekli.

son olarakta İsteyen girer isteyen girmez o kadar.

locked. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri